A no tak , zapędził się a to przez kłopoty z pamięcią.
-
-
Jakub Kosecki piłkarzem Cracovii | Witamy...!
U mnie czysta karta, niech gra i przyczyni się do sukcesów naszej Cracovii
- Edytowany
[quote='SaNtO' pid='1475029' dateline='1614252662']
ja bym bardzo chętnie się dowiedział jaka jest korelacja między chęcią posiadania silnego czarnoskórego napastnika a rzekomym skręcaniem w lewo? W sensie, że prawica to white power? :D Albo jesteś prawicowym rasistą albo lewackim zwolennikiem przyjmowania imigrantów? :D To może być hit tego roku. Czekam z niecierpliwością z na odpowiedź
[/quote]
Nie zakumales zartu, oczywiscie wyjalem to z kontekstu zestawiajac wpisy o dwoch nowych. Widze ze format wojenki na dwa plemiona od razu CI wszedl, bo ja wogole nie o tym. Ja wiem ze jest coraz wiecej tematow tabu, swobodnie juz nawet o pogodzie nie pogadasz (bo wjezdza ocieplenie klimatu i Greta).
[quote='Kajak' pid='1475028' dateline='1614252620']
Zara, zara.
A co silny murzyn ma do skręcania w lewo?
[/quote]
Bez polityki na forum proszę :D ;)
[quote='sarmata' pid='1474972' dateline='1614204286']
Cały ten transfer, ten Kosecki, jego panie, metroseksualizm, torebki, WAG-i, majtki, doopy budzi niesmak...
[/quote]
A to inni piłkarze nie mają torebeczek, modnych fryzurek, żon-laleczek? Nie noszą majtek i nie mają pod nimi pośladków?
Wyszperałeś sobie jakieś rzeczy, z którymi Kosecki wcale się do mediów nie pchał i na podstawie własnych uprzedzeń z góry nastawiłeś negatywnie.
Fakt - jest chłop trochę niewyparzony w gębie. Trochę bezczelny, bywa kontrowersyjny. Stał się nawet w pewnym stopniu memem Ekstraklasy. No ale teraz jest jednym z naszych.
Poza tym - są w Cracovii tacy, co budzą większy niesmak i jakoś z tym żyjemy.
Witaj w Pasach. Kopnij dla nas parę raz prosto piłkę, a zapomnimy o dawnych urazach ;)
Jeśli będzie się mu chciało, to daje sobie małego palca uciąć:D że Kosecki będzie o klasę lepszy od naszego całego szrotu z końcówką ić, vić itd.
[quote='Rafi' pid='1475061' dateline='1614269579']
Cały ten transfer, ten Kosecki, jego panie, metroseksualizm, torebki, WAG-i, majtki, doopy budzi niesmak...
[/quote]
A to inni piłkarze nie mają torebeczek, modnych fryzurek, żon-laleczek? Nie noszą majtek i nie mają pod nimi pośladków?
Wyszperałeś sobie jakieś rzeczy, z którymi Kosecki wcale się do mediów nie pchał i na podstawie własnych uprzedzeń z góry nastawiłeś negatywnie.
Fakt - jest chłop trochę niewyparzony w gębie. Trochę bezczelny, bywa kontrowersyjny. Stał się nawet w pewnym stopniu memem Ekstraklasy. No ale teraz jest jednym z naszych.
Witaj w Pasach. Kopnij dla nas parę raz prosto piłkę, a zapomnimy o dawnych urazach ;)
[/quote]
A kto na chwilę obecną budzi większy niesmak (nie licząc zarządu)?
Pozazdrościł ojcu gry w pasiastej koszulce,oby tylko z podobnym skutkiem.I tego się trzymajmy!..No cóż..Nie chcem,ale muszem. :D
Profesorze,jak już Pan tak nabrał ochoty na dzieci znanych ojców to polecam Zizou,Zidana znaczy..Ma czterech.Wszyscy kopią gdzieś po świecie.Któryś w końcu odpali fajer..
Rafi napisał
"Fakt - jest chłop trochę niewyparzony w gębie. Trochę bezczelny, bywa kontrowersyjny. Stał się nawet w pewnym stopniu memem Ekstraklasy. No ale teraz jest jednym z naszych."
i bardzo dobrze ma dość naszy mięczaków może nauczy ich że w naszej lidze trzeba mieć jaja i nie pękać.
- Edytowany
[quote='perkins007' pid='1475065' dateline='1614271149']
Jeśli będzie się mu chciało, to daje sobie małego palca uciąć:D że Kosecki będzie o klasę lepszy od naszego całego szrotu z końcówką ić, vić itd.
[/quote]
Czyli od Sadikovicia i Fiolicia, czy też bardziej historycznie?
W nawiązaniu do postu Rafiego - kręgosłup moralny co poniektórych Forowiczów jest bardzo elastyczny.
Kosecki - „metroseksualista, p..ał, siano w głowie”
Jablonsky - skazany prawomocnym wyrokiem: „super obrońca, gowniarzem był jak robił matchfixed, każdy popełnia błędy”.
Panowie co z Wami jest?! My jesteśmy Cracovia - klub, który nigdy nie patrzył na przynależność rasowa, etniczna i kulturowa. Totalna mieszanka na trybunach w latach 80 i 90. Kosecki został piłkarzem Cracovii i to jak wyglada nikogo z Nas nie powinno interesować. Chodzi w rurkach, spódnicach czy z gola dupa - niech chodzi, jego sprawa. Jak dołoży bramki i asysty to mnie osobiście to wali jak wyglada. Wole kogoś z takim charakterem jak Kosecki niż gości pokroju Cecarica.
Tak, wolę Cecarica od Koseckiego.
Gość jeszcze piłki nie kopnął, a dyskusja jak nie wiem co.
Jak zagra to serwery będą rozpalone do czerwoności.
A jak mu jeszcze gacie spadną .................
A skąd pewność że zagra? Może od kopa usiądą do rozmów kontraktowych.
Z pierwszego wywiadu wynika, że ma zaległości treningowo-motoryczne.
Jeśli zobaczymy go w najbliższym mecz to oznacza, że Probierzowi pali się dupa i wystawiłby choćby syna Jakuba byle miał kto prosto piłkę kopnąć.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Może i mają. Taka moda, taki trend, nie śledzę tego. Kosecki się z tym obnosił, teraz został zawodnikiem Cracovii, dlatego się do tego odniosłem. Nie podoba mi się to i tyle.
[/quote]
Nie, nie szperałem. Streściłem tylko część trzech stron tego wątku.
Kosecki jest osobą publiczną, więc musi się liczyć z tym, że będzie w mediach przedstawiany w różnym świetle (a szczególnie w złym), i nie ma znaczenia, czy tego chce, czy nie.
Każdy ma jakieś uprzedzenia, które wynikają z jego systemu wartości, wychowania, zasad, doświadczenia itd. Jestem nastawiony negatywnie, zresztą nie tylko ja, ale wynika to z tylko z jego (Koseckiego) wcześniejszego postępowania...
[/quote]
Zgoda, i te kontrowersje właśnie wyżej wymieniłem.
[/quote]
Z czystej, ludzkiej - którzy?
[/quote]
Dodałbym - i zmądrzej, a zapomnimy o dawnych urazach.
Notabene, o kim można by pomyśleć, gdyby tak napisać:
[i]Fakt - jest chłop trochę niewyparzony w gębie. Trochę bezczelny, bywa kontrowersyjny. Stał się nawet w pewnym stopniu [s]memem Ekstraklasy[/s] symbolem Cracovii. No ale teraz jest jednym z naszych.[/i]
Januszek
Michalinio przede wszystkim.
[quote="leszeczek" pid='1475073' dateline='1614276153']
[quote='perkins007' pid='1475065' dateline='1614271149']
[/quote]
Czyli od Sadikovicia i Fiolicia, czy też bardziej historycznie?
[/quote]
Tak jak powyżej, jak mu się zachce, to wciąga naszych lekko nosem - czy to obecnych czy wcześniejszych icióv.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)