Boże... Jak ja go nie lubię...
-
-
Jakub Kosecki piłkarzem Cracovii | Witamy...!
Tego z długimi włosami dajcie, co kopnął naszą panią !!!....
Powodzenia życzę w Cracovii... :shy:
Wystarczy gol w wygranych derbach.
Wtedy dołączysz do panteonu tych, którzy ugryźli ubeckiego psa.
Michał Probierz podczas rozmowy telefonicznej z agentami:
- Halo. Nie, bocznych pomocników nie potrzebujemy. Kto, kto? Kosecki? Odpada. Przecież on jest za stary. Co? Aaaaa, syna ma...
:)
- Edytowany
Dajcie nam kogoś po znajomości...w sukience? Cholera niech będzie ale jak baletnica w swoim kunszcie. :)
- Edytowany
Wideo z próbką umiejetność.
[url=https://youtu.be/3v-8VpIpGr0]https://youtu.be/3v-8VpIpGr0[/url]
[quote="VelVet" pid='1474766' dateline='1614147289']
Wideo z próbką umiejetność.
[url=https://youtu.be/3v-8VpIpGr0]https://youtu.be/3v-8VpIpGr0[/url]
[/quote]
Tego youtube musiał dostać Filipiak
Kosecki to tak na oko 23 razy lepszy skrzydłowy niż Hanca. Może pokaże naszemu Rumunowi, że piłkę można wziąć i kogoś z nią objecha? Nie wiem czy Sergiu to umie ale może nikt mu nigdy nie powiedział, że można?
- Edytowany
Od Wdowiaka też wymagaliśmy tego kilka dobrych lat i dopiero ostatnio zaistniał. Chociaż też nie pamiętam spektakularnych zwodów. Bazował głównie na szybkości ale zgodzę się że Hanca w tym sezonie to dno..
- Edytowany
Kuba czekają Cię dwie drogi
Albo zostaniesz na Twitterach lżony i poznasz nie jeden paszkwil forumowy ( szkoda , że nie trybunowy) albo zostaniesz na pięterku zeszmacony przy twoim szczęściu może siąść combo a przeciwnik na pięterku jest cięższy niż zamknięte drzwi od szatni Jagiellonii.
Krótko...
Oczekiwania : utrzymanie
Marzenie : utrzymanie , dłuższa umowa i transfer do emiratów/ Chin/ Australii z zarobkiem dla klubu i dla twoich nowych sukienek
Rzeczywistość: Pomożesz w utrzymaniu , podpiszesz umowę na dwa lata i nie dotrwasz do następnego lata.
Nie lubię Cię i w normalnej sytuacji by Cię tu nie było ale życzę powodzenia z pożytkiem dla wszystkich. Po synu ojca , trafia nam się niechciany syn
ot typowa wpadka klubowa (oby nie transferowa).
A Jak się nie uda utrzymać i jakimś cudem zostaniesz...
to w pierwszej lidze czas otworzyć DPS z wsparciem dla synów, kilku by się jeszcze znalazło może syn księgowego- prezesa ? ;)
Ja jestem zadowolony z zawodnika, co do charakteru mam wątpliwości.
Zwróciłbym uwagę na kwestię poruszoną przez SaNto. Może kuba jest potrzebny, by młodzi zobaczyli na własne oczy, że gra skrzydłowego polega na umiejętności minięcia przeciwnika. Oby Pk nauczył się od Ciebie jak najwięcej.
Zwróciłbym też uwagę na to co napisał KamilloLce. Potrzeba nam trochę takiego boiskowego egoizmu. Chęci zdobycia bramki, bo dotychczas większość zawodników przed polem karnym przeciwnika zastanawiają się jak pozbyć się piłki.
Oby trener i prezes nie pozbawili Cię tych cech.
Witam z nadziejami.
Kosa, masz dwa wyjścia: albo zapisać się złotymi zgłoskami w Cracovii, albo zastosować 44 chwyt judo. Nie ma innej opcji. Tymczasem życzę powodzenia.
Liga już trwa,chłop przychodzi do nas nie przygotowany ,zanim zacznie dochodzić do formy będzie się kończyć sezon i jego..kontrakt :D
Bez żadnej opcji przedłużenia tak szybko odejdzie jak przyszedł.
Nie zdziwię się wcale jak we dwóch z Budzikiem rozniosą Zagłębie, grając po 20 minut.
- Edytowany
Fajny filmik. Bardzo pozytywny.
Problem w tym, że u nas na zawodników z polotem działa szary filtr "Probierz".
PS: on może latać po prawej stronie? Jest szansa, że Rapa zostanie z tyłu?
PS2: trochę zabawnie brzmi gdy ktoś mówi o nim "Kosa". Wiem, że od nazwiska, ale po tych występach w spódnicach i koszulach z w dekoldem odczuwam tu pewien dysonans.
Abstrahujac od calej otoczki, dlugofalowej polityki budowania i przemyslanej polityki trasnferowej naszych dowodzacych, to zawsze sie ciesze jak przychodzi jakis konkretny grajek, mocnom przeszlosc cwelowskom jestem w stanie przelknac
Wyskoki pozaboiskowe rowniez, wyrazistosc to potencjalnie atut, a takich nam brakuje
niech nam dobrze sluzy i jako ze just jest 'nasz', oczywistym jest zmiana optyki i pelne wsparcie.
Howgh,
Cyrku na kółkach ciąg dalszy ... Filipiak tańczy, śpiewa ... Kończ waść wstydu oszczędź!
dobrze sie chlopak zapowiadal , tera to jedna wielka niewiadoma.
Kosa, nie zapomnij założyć gaci na mecz, co byś dupskiem nie świecił
Grać w piłkę potrafi a przede wszystkim jest skrzydłowym , zawodnikiem jakiego potrzebujemy . Inna sprawa , w jakiej znajduje sie dyspozycji . Niedługo przerwa więc jest czas na szybka odbudowę i nadrobienie zaległości .
U mnie ma czysta kartę , niech pracuje na pozytywne wpisy .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)