Dziwi mnie tylko taki spokój u kibiców hahahihi i inne podśmiehujki a nikt nie ruszy tyłka wzorem choć by kibiców Lechii i nie pójdzie zmotywować nasze miernoty do lepszej gry.......
-
-
19.kolejka Cracovia-Zagłębie Lubin 28.02.2021 godz.15:00
no to jak ma się męczyć, czy iść precz?
Michoł dzięki za prezent z okazji dnia kibica Cracovii. Jeszcze raz wielkie dzięki
Najbardziej żenująca drużyna wiosny przyjechała na Kałuży i spuściła nam taki wpierdol, że aż furczało.
Teraz trudne pytanie, kto jest teraz najbardziej żenującą ekipą na wiosnę?
Może i coś z dzisiejszego meczu udałoby się wycisnąć gdyby nie pewien łysy dywersant na ławce trenerskiej.
Geniusz taktyczno-personalny naszego wyjściowego składu każe głęboko zastanowić się czy ogrodnik nie odleciał.
Jeżeli młody dostał wędkę w pierwszej połowie to naszego trenera należałoby wystrzelić w kosmos tuż po
pierwszym gwizdku.
Robi się GORĄCO!
Najważniejsze, że ogrodnik jest OPTYMISTĄ!
No i przecież mieliśmy - 5 pkt.
A tak w ogóle to w tym sezonie liczy się Puchar Polski!!
A profesor ma buty za grube ojro i prywatny samolot!
3 celne strzały, tylko 108 km . Gdzie my jesteśmy ?
To przestaje być śmieszne, z taką grą polecimy. Probierz musi odejść!!!
Mam firmę remontowo budowlana. Dlaczego jak coś pójdzie nie tak przy remoncie to mnie klientela jebie a nie kierownika czy pracowników?
Filipiak won!!!
Tylko 3 (słownie: trzech) zawodników naszej drużyny przekroczyło dzisiaj dystans 10 km, a tylko Pelle 11 km...
To też mi się kojarzy tyko z wyje.bką i graniem na zwolnienie Ogrodnika....
Kosecki najlepszy z naszych, jedyny, któremu się chciało. Szukajmy pozytywów, do końca sezonu o coś walczymy :D
Fajnie się Kosecki wypowiedział w wywiadzie. Widać że krótko u nas siedzi i nie jest jeszcze w temacie kto pod kim ryje w klubie.
Basztowa 2.0
Tu nie ma co zbierać, Probierz z Filipiakiem stworzyli zespół jakichś przypadkowych, słabych grajków. Patrząc na ten skład, to jest jakieś nieporozumienie. Czego oczekiwać od takich gości? Grają na swoim poziomie. Filipiak sobie myślał, że minus 5 punktów, że sezon bez kasy, bo nie ma kibiców na trybunach, bez większej presji, to zrobimy sobie sezon przejściowy i nie trzeba drużyny wzmacniać, zaoszczędzi się trochę. No to mamy to co mamy i jesteśmy głównym kandydatem do spadku.
Teraz pierwsza rzecz to wywalenie Probierza. Tu nie ma już na co dłużej czekać, może nowy trener coś da i jakoś się utrzymamy. Potem po sezonie powinno być totalne wietrzenie szatni i wylot większości z obecnej kadry. Przy okazji jeszcze Filipiak powinien wreszcie dać rządzić w klubie komuś kto się na piłce zna, ale o tym możemy oczywiście sobie pomarzyć, dlatego cały czas będzie się powtarzać to samo.
PS. Jeśli spadniemy, to liczę na darmowy karnet w przyszłym sezonie. Zresztą po odwalaniu takiego cyrku jakim nasi kopacze raczą nas co tydzień, to nie wyobrażam sobie, by przedłużenie karnetu na przyszły sezon nie było w cenie symbolicznej, nawet jeśli się cudem utrzymamy. A jeśli nie, to mam to gdzieś, i niech mi Filipiak super, ekstra, fantastyczny prezes, wspaniały zarządca klubu, oddaje kasę za aktualny sezon.
- Edytowany
Chyba wystarczy już tej żenady i wstydu.Jakby to powiedział Boniek : Top prezes,top trener i top głupoty i niekompetencji...
Jak widać,piniondze to nie fszystko,a to wszystko i tak *uj ! mr.Filipiak
Dobrze, że Probierz był pełen optymizmu przed meczem, inaczej byłoby 2:8 i cztery czerwone kartki.
[quote='orłowy' pid='1475610' dateline='1614527862']
Kosecki najlepszy z naszych, jedyny, któremu się chciało. Szukajmy pozytywów, do końca sezonu o coś walczymy :D
[/quote]
Mimo straconych bramek jedyny pozytyw to Niemczycki, ale z jednym pozytywem to się nie utrzymamy.
Oj bardzo zle się dzieje w Cracovii.... tracimy 4 bramki w meczu a pomimo to Niemczycki jest najlepszym piłkarzem Cracovii. :s
[quote='Jarek44' pid='1475643' dateline='1614529047']
[/quote]
Mimo straconych bramek jedyny pozytyw to Niemczycki, ale z jednym pozytywem to się nie utrzymamy.
[/quote]
Przy takim zespole to go szybko wezmą za granicę - ma dużo roboty co mecz i dzięki temu dużo świetnych interwerncji = transfer za granicę.
[quote='srk' pid='1475677' dateline='1614531448']
[quote='Jarek44' pid='1475643' dateline='1614529047']
[/quote]
[/quote]
Przy takim zespole to go szybko wezmą za granicę - ma dużo roboty co mecz i dzięki temu dużo świetnych interwerncji = transfer za granicę.
[/quote]
Przecież nikt mu nie będzie blokował dalszego rozwoju,a na pierwszą ligę wystarczy jakiś Malarz,albo inny wyliniały kocur.
[quote='MARCIN QN' pid='1475596' dateline='1614527577']
Dziwi mnie tylko taki spokój u kibiców hahahihi i inne podśmiehujki a nikt nie ruszy tyłka wzorem choć by kibiców Lechii i nie pójdzie zmotywować nasze miernoty do lepszej gry.......
[/quote]
Poważnie spytam, kto ma iść, znajdź mi 10 osób chętnych na rozmowę. Jesteśmy w czernej d.. piłkarsko, organizacyjnie i kibicowsko(z lekkimi przebłyskami) . Osoby piszące o zaczynaniu od B klasy..przypominam że sami w Krakowie nie jesteśmy..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)