Skończyło się babce sranie.
-
-
Play - Off 2021 - Walczymy o trzynaste Mistrzostwo Polski!
Przegrali na własne życzenie:(
RohacekOut razem z Tabuszem i malym Tabiszem !!!
Csamango powinien dostać wpierdol teraz głupi h*j...
Po ptokach...Mega frajerstwo dzisiaj.
To jest dramat, wpadł nam farfocel na początku i potem się woziliśmy. To jeszcze pół biedy ale te głupie kary zwłaszcza w ataku-tak się nie da wygrać.
[quote='PrzemoWZG' pid='1481417' dateline='1617209746']
[/quote]
A Ty powinieneś dostać bana, jedyne co wnosisz do tego forum to tępe bluzgi i w piłce i w hokeju.
Out z taką polityką. Budujmy drużynę, a nie zbieraninę. Choć jeszcze nie przegraliśmy tego złota, to jednak widzę potencjał u przeciwnika. Niby trudno postawić kropkę nad i, ale nasza sytuacja jest dramatyczna. Rywale zrobili wszystko co do nich należało - dwa zwycięstwa u siebie, jedno na naszym terenie.
Ten cały Doherty rusza się jak wóz z węglem.. Porażka transfer... Gutwald to samo i ten Jezek pajac... To już nie czas na zmiany w drużynie. To czas na wypierdolenie Rohacka...
Jastrzębie w stu procentach zasluzona wygrana.
[quote='sterby' pid='1481420' dateline='1617209910']
[/quote]
A Ty powinieneś dostać bana, jedyne co wnosisz do tego forum to tępe bluzgi i w piłce i w hokeju.
[/quote]
Chłopie a nie mam racji?! Jak ten klub jest prowadzony? Dajże spokój... Co robią kopacze do tej pory? Większość dalej nie rozumie że dla Filipiaka Cracovia to zabawka...
Durna taktyka obrony za wszelką cenę przy zaledwie jednobramkowej przewadze przesądziła. Csamango też się nie popisał.
[quote='PrzemoWZG' pid='1481424' dateline='1617210093']
[/quote]
[/quote]
Chłopie a nie mam racji?! Jak ten klub jest prowadzony? Dajże spokój... Co robią kopacze do tej pory? Większość dalej nie rozumie że dla Filipiaka Cracovia to zabawka...
[/quote]
Jak ten klub jest prowadzony to wiem lepiej od Ciebie. To nie Csamango dzisiaj przegrał mecz.
A frustrację można wylewać inaczej niż tylko przez prostackie bluzgi.
Naszym odcięło prąd po pierwszej tercji.
Rohacek mógł zmienić trzech świeższych zawodników po wczorajszym meczu a tego nie zrobił.Zajechaliśmy się...
[quote="PrzemoWZG" pid='1481424' dateline='1617210093']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Nieważne czy masz rację. Powinieneś sobie dać spokój z oglądaniem meczy jeśli tak na Ciebie działają.
A mi się marzy Steblecki na dyrektora sekcji, dobry trener który połączy pierwszą drużynę z koordynacją szkolenia i czekam na chłopaków z Krakowa w składzie. Szczesliwie średnio mnie ruszą ten nasz last minute dream team, fajnie byłoby wygrać złoto, ale nie mam jakoś więzi z mimi.
A Filipiak dalej nic nie rozumie? Kasa=mistrz :dodgy:
[quote='MSC' pid='1481428' dateline='1617210428']
[quote='PrzemoWZG' pid='1481424' dateline='1617210093']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Nieważne czy masz rację. Powinieneś sobie dać spokój z oglądaniem meczy jeśli tak na Ciebie działają.
[/quote]
Walcze z tym..
Ciężko o optymizm... Csamango to wciąż nasz zawodnik... Ferrara gra jak za karę...sił brak...także u mnie :(
Trzeba walczyć do końca.
zajechali nas dzisiaj,
Ja bym tej drużyny jeszcze nie skreślał. W Wielką Sobotę będziemy świeżsi.
Poczet zagrań niekonwencjonalnych:
1. Sadikovic z meczu ze Śląskiem
2. Csamango w meczu z JKH
Nikt mi pewnych zachowań nie wytłumaczy. Widać, że dziś byli słabsi, ale z trudem, bo z trudem ale jednak prowadzili 1-0. Csamango wali kijem po kiju przeciwnika w strefie obronnej gości i podaje im tlen na tacy. To nie brak sił. To brak oleju w głowie.
Lepiej było przegrać 0-5 w normalnym czasie.
Swoją drogą wychodzi chyba brak przygotowania fizycznego zaciężnych zawodników. Dziś brakło pary. I rozumu...
- Edytowany
Straciłem optymizm. Skończy się 4-1, albo przy odrobinie szczęścia 4-3, w obu przypadkach stawiam jednak na JKH.
Szkoda :(
Szkoda także, że większości udzieliła się narracja, jakie to nieszczęście, że budujemy drużynę na obcokrajowcach. Piękny przykład, że gdy jesteś pod ciągłym ogniem nachalnej propagandy, to prędzej czy później w nią uwierzysz.
Pomyślcie teraz. Po zdobyciu tytułu kwalifikujesz się do międzynarodowych rozgrywek, jakie tak one są. I co Mamy tam wystąpić Polakami potykającymi się o własne kije, czy też wykupić w miarę wartościowych Polaków z wszystkich pozostałych drużyn, żeby nie wracać z piątką w plecy z każdego meczu? Jak mamy budować drużynę na wychowankach, czy też Polakach, jak tutaj nikt nie traktuje trenowania hokeja na poważnie.
po raz pierwszy chyba {przegrywamy?} finał z powodu braków szybkościowo -kondycyjnych, ale to musiało się stać jeśli wzmacniamy drużynę ,,za pięć dwunasta,,
- Edytowany
Zasłużona przegrana. Kary tylko spełniły funkcję katalizatora. Napier....cie na Csamago (niektórzy; gdzie te czasy gdy nie napierda...no na swoich nawet po przegranych), ale trudno wygrać mecz jeśli się strzela ledwo jedną bramkę. W dogrywce sędziowie byli dla nas pobłażliwi i nie ukarali nas kilka razy 2 minutami.
Rohacka procesor nie zwolni. Zdobył przecież medal i zagramy (pewno już zupełnie innym składem) w PK.
Ja tam jestem z tego sezonu umiarkowanie zadowolony.
Będę złośliwy.
Nasza gra wyglądała jak połączenie wyrazu twarzy Rohaczka i karnacji Salamona :(
A chłopaki juz słyszeli szelest banknotów prosto ze Szwajcarii
Cóż... Wiara nasza niezachwiana... Chcę wierzyć, że wrócimy do Krakowa na kolejny mecz...
Przegraliśmy dziś niestety zadłużenie. We wszystkich czterech meczach radziliśmy nieskutecznością .Popełnialiśmy dużo niewymuszonych błędów .A dziś wszystko co źle wzięło się z braku kondycji .Nasi z minuty na minutę slabli , wręcz skłaniali się na nogach. Stąd błędy .I trudno obciążac konkretnego zawodnika ponieważ inni robili dużo większe wielbłądy na nasze szczęście bez konsekwencji .
W 2017 też było 1-3 i jechaliśmy do Tychów.
To prawda. I nie można ostatecznie przekreślać naszych szans. Ale ....
Wtedy to była drużyna napakowana kondycyjnie.
A dzisiaj stało się coś czego nikt tutaj sie nie spodziewał, mało tego miało być na odwrót jak prorokowano, a to nasi puchli z każdą minutą, a JKH grało jakby cały okres przygotowawczy pływało na kajakach ciągnących opony.
Nadzieja w tym, że teraz mecze co dwa dni więc może uda się odpocząć, bo na odbudowę to już za późno.
W 2017 mieliśmy drużynę, nasi stranieri robili różnicę, jak Sinagl.
Ja nie przesądzam jeszcze wyniku finału, ale słabo to wygląda.
O ile Toruń (budowany podobnie jak nasza Kommanda, ale za znacznie mniejsze pieniądze) i zbyt pewne siebie Tychhy pyknęliśmy na świeżości, to dzisiaj wyraźnie było widać, że tej świeżości nie ma, a małe i chuderlawe Nalewajki objeżdżali nasz wóz z węglem(Doherty) jak chcą.
Leszeczek tu pisze coś o jakiejś narracji, której ulegliśmy. Problemem w perspektywie walki o złoto, nie jest budowanie drużyny w oparciu o dobrych graczy zagranicznych, tylko budowanie tej drużyny na przełomie grudnia i stycznia. Gdyby Ci sami zawodnicy zostali pozyskani w maju, to dziś świętowalibyśmy 13 MP. Ale chytry procesor, który już wczesną jesienią zapowiedział, że na 115 lecie klubu życzy sobie złota w hokeju, przekombinował. Gdyby mu pozwolić to ostatnie transfery robiłby dopiero przed finałem, cóż za niewiarygodna oszczędność. Czy Ty naprawdę Leszeczku wierzysz, że po zdobyciu złota ta sama drużyna walczyłaby w CHL? Przypomnij sobie jak drużyna była "wzmacniania" przed poprzednimi edycjami. W 6 meczach w CHL, nie zdobyliśmy nawet punktu. Abstrahując od faktu czy CHL w ogóle wystartuje.
Gdyby Doherty, Murphy, Welsh i Ferrara zapierdalali z workami cementu na Kopiec Krakusa, ciągali opony od traktora i wiosłowali w Tyńcu, to dziś nie bronilibyśmy wyniku od 15 minuty.
Charakterystyczne było walenie zawodników po plecach przez RR, chyba nie będzie malinowo po tym sezonie i wreszcie doczekamy się tej zmiany, która powinna nastąpić już kilka lat temu.
Chytry traci dwa razy, a dziś stracił prawdopodobnie złoto.
Standardowo jak przegrywamy to pojawia się tu całe mnóstwo narzekaczy ::) i wyzwiska...
Csamango zrobił głupotę ale 4 atak ładnie ciągnie grę i nie jego wina ze wpadł nam farfocel na początku a potem stanęliśmy. Większe pretensje można mieć do Jezka za karnego, mógł go tylko spychać i liczyć na bramkarza zwłaszcza ze już mieliśmy sygnalizowana karę-kolejna w strefie ataku.
Inna sprawa ze skupiliśmy się na wczorajszym meczu i wygraliśmy, dzisiaj widocznie zabrakło sił, ale wierze ze do soboty ich nabierzemy.
Niestety gramy z nożem na gardle bez marginesu błędu, ale bywało i tak wiec dopóki krążek w grze...
Dobry finał, dobre mecze i dobre drużyny-inaczej budowane ale jakościowo fajnie się oglada(poza dzisiaj).
Żeby zamknąć temat Csamango, to on pod koniec 1 tercji spartolił świetną szanse na 2-0.
Przegraliśmy bo chujowo graliśmy, bo wbrew oczekiwaniom i nieoczekiwanie to my byliśmy fizycznie wyraźnie słabsi w tym meczu i dlatego, że nie strzeliliśmy ani jednego gola, a ten co wpadł dla nas, to bramkarz sam sobie go wsadził. Ot cała filozofia. A Ciamajdę nie ma co ganić, odbiło się od jego nogi i tyle. I jeszcze brak pomysłu na dogrywkę dolał dzisiaj oliwy do ognia [emoji3516]
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
[quote='jurassic' pid='1481471' dateline='1617218406']
Przegraliśmy bo ***** graliśmy, bo wbrew oczekiwaniom i nieoczekiwanie to my byliśmy fizycznie wyraźnie słabsi w tym meczu i dlatego, że nie strzeliliśmy ani jednego gola, a ten co wpadł dla nas, to bramkarz sam sobie go wsadził. Ot cała filozofia. A Ciamajdę nie ma co ganić, odbiło się od jego nogi i tyle. I jeszcze brak pomysłu na dogrywkę dolał dzisiaj oliwy do ognia [emoji3516]
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
[/quote]
Nie odbiło się od Ciamajdy, tylko niepotrzebnie zarobił karę w tercji przeciwnika na trzy minuty przed końcem meczu
- Edytowany
Medal mamy, a jak srebrny to będzie porażka dla JF i mam nadzieję, że nauczka. Jak ktoś jest kibicem od play-off to wszystko mu jedno, ale nas "mitycznych trzystu" interesuje też sezon zasadniczy. Jak nie ma pandemii, to przychodzimy na S7 i frustrujemy się porażkami i identyfikujemy się z drużyną. Przepraszam, ale ja mam mieszane uczucia co do tej "drużyny". Niech sobie ją trenuje RR, ale na zasadach jak dawniej. Wiem jak jest w PHL, ale trzeba znaleźć w tym jakiś złoty środek. Raz już zakupy last-minute nie wystarczyły, a jak będzie tym razem ... To się okaże. Na razie JKH jest bliżej powtórki scenariusza, gdzie po takich transferach mamy srebro. Tylko, że tym razem to będzie większa porażka, bo team mamy o wiele mocniejszy, na papierze przynajmniej.
Cały problem leży w skuteczności to znaczy jej brak.
[quote='CHT' pid='1481498' dateline='1617229673']
Medal mamy, a jak srebrny to będzie porażka dla JF i mam nadzieję, że [b]nauczka.[/b]
[/quote]
Nie będzie :D
Też się tego obawiam Sterby. W następnym sezonie Rudi dostanie zawodników z NHL. :D
[quote='CHT' pid='1481526' dateline='1617268725']
Też się tego obawiam Sterby. W następnym sezonie Rudi dostanie zawodników z NHL. :D
[/quote]
Całkiem możliwe, tyle, że będą zakontraktowani na ostatnią tercję decydującego meczu w finale p-o :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)