Dla minimalistów - na tę chwilę mamy już grę w Pucharze Kontynentalnym.
Ale ja nie jestem minimalistą:) Zresztą Rohaczek (ksywa wypalony) i Filipiak (ksywa ubogi) też nie, a nawet dużo bardziej nie.
Gra o 13 mistrzostwo zapowiada się pasjonująco.
-
-
Play - Off 2021 - Walczymy o trzynaste Mistrzostwo Polski!
Co tu napisać więcej. Ostatnie dwa mecze znakomite w naszym wydaniu.
Teraz trener będzie miał chyba lekki ból głowy kogo wystawić na bramkę.
Choć to finał i różnie może być, to jednak z JKH zawsze grało nam się dobrze, nawet w zeszły sezonie kiedy to mieliśmy jednak dużo słabszy skład przegraliśmy ćwierćfinał dopiero w siódmym meczy.
Widząc jak z meczu na mecz paczka gladiatorów przekształca się w zgrany zespól, stawiam 60:40 na Pasy.
- Edytowany
Finał
1 2021-03-26 17:30:00 JKH GKS Comarch Cracovia Jastor
2 2021-03-27 18:30:00 JKH GKS Comarch Cracovia Jastor
3 2021-03-30 00:00:00 Comarch Cracovia JKH GKS Lodowisko im. Adama "Rocha" Kowalskiego
4 2021-03-31 00:00:00 Comarch Cracovia JKH GKS Lodowisko im. Adama "Rocha" Kowalskiego
Źródło: h....net
Finał jest nasz!
Sialalalalalala
Czekam na wypowiedzi tych ekspertów co typowali wynik naszej rywalizacji ::) ciekawe tez co Marian powie ::)
Marian powie że najlepsze piwo było w Krakowie na Wolskiej.
- Edytowany
Przeszło całkiem gładko. Myślałem, że jednak rywale bardziej się nam postawią. Cieszy postawa Kowalówki, cieszy dyspozycja Kapicy, cieszy nasza gra defensywna, cieszy ilość zdobytych goli. FINAŁ JEST NASZ !!!
[quote="marczek" pid='1480003' dateline='1616359279']
Czekam na wypowiedzi tych ekspertów co typowali wynik naszej rywalizacji ::) ciekawe tez co Marian powie ::)
[/quote]
"Ekspertów" raczej. Jak już pisałem, kiedy to przeczytałem to bardzo dobra wiadomość dla nas, że "eksperci" na nas nie stawiają.
Az sobie mierzylem puls. Kowalowka - brawo!!! Jak masz kim grac to mozesz ustawiac strategie na mecze! Byla kasa i jest sukces!
[quote='Orlean' pid='1479988' dateline='1616358520']
Brawo dla Trenera ,sztabu dla zawodników ma walkę ,zaangażowanie za mądrość w grze. Teraz pomysł na Jkh i zaczynamy walkę o złoto!!!
[/quote]
To upragniony sukces, chwała całej drużynie, która walczyła na kilku frontach z hokeistami Tych, trenerami, tzw ekspertami i hokejnetem b.nieobiektywne medium. Powiedzieć gratulacje to mało, czekam na złotko 13 - e. Rekompensuje cię nam blamaż piłkarzy.
A dopiero co, nie tak strasznie dawno trener był tak krytykowany, tak nam źle było ;)
A ja tam torreadorze tęsknię za czasami, gdy Karel Horny zaczynał odnowę pomeczowa w enigmie, często jeszcze z kimś z drużyny... Super czasy. Albo spotkanie z Tomkiem Stebleckim do rana tamże, przy koli.
Co do Mariana, wiemy, że bardzo nie lubi Rohaczka - został pogoniony jako jeden z hamulcowych tamtego zespołu.
Ja jeszcze raz powtórzę inną rzecz, zwłaszcza że nikt w oficjalnych mediach tego nie chce dostrzec: przy zmontowaniu drużyny w tym składzie już na początku rozgrywek, żaden młodzieżowiec poza Brynkusem nie powąchałby lodu przez cały sezon. To nie jest więc tylko zręczne (czytaj: naganne, choć dozwolone) korzystanie z przepisów, Marian i inni po prostu nie mają racji. U nas został zastosowany rozsądny kompromis między ligą open i koniecznością ogrywania zawodników krajowych.
W punkt docencie, nikt na to nie zwraca uwagi, że jednak w sezonie zasadniczym kilku młodych u nas grało. Skowyt byłby taki sam jak teraz albo nawet większy gdybyśmy mieli taki skład od początku sezonu.
Powrot na pudlo po 2-ch latach . Teraz Gieksy sie dowiedza kto jest sila tej ligi .
Khalidzie
Oglądasz tyle lat hokej i nic o nim nie wiesz....Przykre to.
Co do finału wygramy go w najgorszym razie 4-2. JKH to jedna piątka którą w ataku określa Phillips. Z każdym, kolejnym meczem nasza przewaga będzie rosła.
[quote='zubereg' pid='1480034' dateline='1616367229']
Khalidzie
Oglądasz tyle lat hokej i nic o nim nie wiesz....Przykre to.
[/quote]
:)
Ja się trochę przekonałem do takiej koncepcji. Granie młodymi w lidze i ekipą w po. Liga open ok, mecze w końcu przypominają hokej, już od lat sezonu regularnego się nie dało oglądać, a i PO nie porywały poziomem. Niestety widać przepaść w umiejętnościach choćby jazdy na łyżwach. Jak ma być lepiej, nasi muszą równać do lepszych i z nimi grać!
Miałem napisać to samo co Docent, ale wyprzedził mnie. Nie dość, że młodzi pograli, to jeszcze wpuszczamy na taflę, uwaga ... Wychowanków! :D
Większym szkodnikiem jest ten, kto taką armię zmontował od początku sezonu i kopnął w tyłek swoich młodych. I tak w Toruniu były wylewane pomyje na zarząd, że nie stawia na swoich, ale już w play-offach twardo trzymali za tym wschodnim zaciągiem i cisnęli nas gdzie tylko się da. Przypominam sobie jeszcze taki artykuł z pewnego portalu, gdzie zawodnicy sami się bronili przed swoimi kibicami, że nie są "szrotem że wschodu".
Kibice Szarotek poza walką o medale, ale gdyby tak zagrali z nami to hmm... Wychowanków mamy, oni biorą spady po nas i to jeszcze tych najemników, do których zawsze był problem. Zobaczymy w finale co będą wypisywać Jastrzębianie. Groźny rywal, gdzie liderem i analogicznym zawodnikiem do naszego Damiana Kapicy jest ich młodzieżowiec, a zarazem wychowanek ;) ... Zackary Phillips. :D
Rolbiarz zrobił finał i możliwe ,że zdobędzie mistrza.
Jakby Cracovia miała trenera - kto bądź, ale trener - to na jakim poziomie była by Cracovia ?
Jakimś pewnie kosmicznym..;)
A poważnie to szacuneczek za te wszystkie osiągnięcia które już i czekam na kolejne.
Fajny taki nasz "Alex Ferguson" hokeja.
W tym badziewiastym klimacie w klubie, zrobić takie wyniki .. sapo ba Rudolf.
Ogarniasz to doskonale......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)