Zamiast dać szansę takiemu np. młodemu Kapkowi, to lepiej wystawiać na siłę i liczyć dalej na cud po 30 meczach w ekstraklasie.
-
-
Rivaldinho - witamy w Cracovii!
cale rozumowanie spoks Santo, tylko brakuje spelnionego jednego zalozenia, Riva to nie pilkarz,a twoje rownanie wyglada mniej wiecej tak:
Cracovia - Francja, Staszek z Kleparza - Giroud
Jak znow strzeli jakiegos pojedynczego gola juz widze jak niektorzy pourywaja sobie czlonki z radosci...ale beda pisane z podniety radosne wiersze w uniesieniu :)
Jak napisal Koziolek... za chwile rokrocznica jak cos strzelil ;) rok... a Giroud tylko prze miesiac nie strzelal... pozniej juz trafial...ale to juz nie jest do teorii chwalenia dziadostwa...
[i]Psychologia w sporcie ma [b]bagatelne[/b] znaczenie[/i], po czym[i] psychologia w sporcie ma coraz większe znaczenie.[/i]
O tempora o mores!!!
Probierz chce,żeby Riva grał w jego taktyce pozycję klasycznego target mana,który bardziej odpowiada za przytrzymanie i organizację akcji w szesnastce przeciwnika,niż samo zdobywanie bramek.I ten robi to poprawnie...Bierze na siebie obrońcę,albo dwóch,a wtedy Pelle może skupić się już tylko na swoich golach.Ale gdyby to ode mnie zależało to zamiast Rivaldinho wziąłbym do tej roli Andy Carolla.Efekt sportowy podobny,ale na trybunach zrobiło by się dużo bardziej światowo :)
[quote="KruszynaKSC" pid='1508135' dateline='1634652607']
Jak znow strzeli jakiegos pojedynczego gola juz widze jak niektorzy pourywaja sobie czlonki z radosci...ale beda pisane z podniety radosne wiersze w uniesieniu :)
Jak napisal Koziolek... za chwile rokrocznica jak cos strzelil ;) rok... a Giroud tylko prze miesiac nie strzelal... pozniej juz trafial...ale to juz nie jest do teorii chwalenia dziadostwa...
[/quote]
nawet więcej niż rok ale za to z tym samym rywalem :)
Świetny defensywny napastnik. Tego się nie spodziewałem. Brawo.
11 dni później
No to się syn ojca ładnie pokazał... a właściwie to syn syna ojca ;)
https://twitter.com/9rivaldinho/status/1455602685177176073?s=20
Wnuk ojca.
Jeszcze tylko wtsk do repertuaru i będzie nasz
oraz Legia to kurczak
- Edytowany
Ja bym jednak wolał żeby tatuś strzelił gola.
[quote='maciek72' pid='1509912' dateline='1635923773']
[/quote]
Mam dokładnie to skojarzenie. Mam taka obserwacje, że jak piłkarz nie umie grać to się podlizuje kibicom.
Z drugiej strony - fajnie to wymyślił.
Pomysł bardzo fajny , tylko przyklasnąć . :)
Widać, że mu zależy. Ja cały czas liczę, że się odblokuje i strzeli jeszcze trochę bramek. No ale ja jestem niepoprawnym optymistą (na Pasach wielu z nas łączy w sobie malkontenctwo z niepoprawnym optymizmem). ;)
[quote='leszeczek' pid='1509914' dateline='1635924708']
[quote='maciek72' pid='1509912' dateline='1635923773']
[/quote]
Mam dokładnie to skojarzenie. Mam taka obserwacje, że jak piłkarz nie umie grać to się podlizuje kibicom.
Z drugiej strony - fajnie to wymyślił.
[/quote]
Trochę to trafne ... za rok czy dwa nie przedłużą z Riva kontraktu, rodzina wyjedzie do innego kraju i co temu dziecku pozostanie, hymn Polski :P sumie spoko, ale jak to ktoś wyżej napisał, lepsze były by gole pana syna ojca ;D
ja bym go zatrudnil do produkcji pilkarzy netto, mowi sie ze geny sie dziedziczy po dziadkach, 50 wnuczkow ojca i bye bye
- Edytowany
Jak tak mu idzie strzelanie w łóżku jak na boisku to sobie poczekasz na ten narybek.
Chyba że ma strzelać in to the box (ale to by się musiał Santo wypowiedzieć).
ja tam widzę na załączonym obrazku, że żona musiała dostarczyć into the box skoro się syn narodził :) na boisku mam taki tekst jak dam idealną piłkę i ktoś zmarnuję, krzyczę wtedy: lepiej to ci nawet twoja żona nie da !
Tutaj wszystko musiało być dostarczone. Jeśliby tak koledzy dostarczali...
A hymnu się uczy bo może Paulo go chce do repry. Jakby go tak naturalizować?
Niech go se Gargamel do repry Podkarpacia weźmie, popieram.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)