Mój "idol" strzelił w tym sezonie 4 gole, Twój 0 (zero, a przepraszam strzelił jednego w III lidze).
Taka mała różnica i wyjaśnienie tego "co by się działo".
Jak słusznie zauważył paulo, to niestety nie jest śmieszne.
-
-
Rivaldinho - witamy w Cracovii!
Nie chce naskakiwac na Pelle, ale wczoraj w dwóch kluczowym momentach zajebał sprawe.
Miał setke po podaniu Myszora + zmarnowany pierwszy bardzo ważny karny.
Murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść.
Można się śmiać z dorobku Rivaldinho, ale to i tak nie zmienia faktu, że przy kontuzji Alvareza to jest nasz najlepszy napastnik i wystawianie Balaja to jest prowokacja.
Wchodzi ślepy za głuchego. Trybuny szaleją.
[quote='Rock' pid='1505467' dateline='1632476688']
[/quote]
Jak w filmie "Nic nie widziałem, nic nie słyszałem " .
[quote='hank' pid='1505481' dateline='1632479873']
[quote='Rock' pid='1505467' dateline='1632476688']
[/quote]
Jak w filmie "Nic nie widziałem, nic nie słyszałem " .
[/quote]
i nic nie strzeliłem....
Na miejscu ojca kazałbym mu natychmiast przestać grać w piłkę chyba że pod innym nazwiskiem.
Zajebiste wejscie wczoraj... "szczal" prawie celny... podania byly... karny jak zloto... rozkreca sie dziwolag :) jeszcze bedziemy mlaskac z zachwytu...
jak bedzie odchodzil :) ;)
Jednym słowem, u nas w drużynie idol za idolem! :D
Na plus to że wie co zrobić kiedy ma piłkę przy nodze. Podobnie jak ostatnio z pogonią, wczoraj kilka sensownych podań gdzieś z głębi pola, umiejętność utrzymania się przy piłce. Strzelać chyba też jako tako potrafi (i to nawet z karnego, a to u nas sztuka!), szkoda tylko że tak rzadko dochodzi do jakichkolwiek sytuacji.
Pomyślałem, że może na dobre wyszłaby mu gra gdzieś bliżej środka pola, za plecami wysuniętego napastnika...
Ale potem zobaczyłem jak w jednej akcji dwa razy objeżdża go 34-letni stoper Dąbrowski mający w nogach ponad 100 minut meczu.
A potem jeszcze wyobraziłem sobie duet Rivaldinho na 10 z Balajem na szpicy.
22 dni później
Parodysta
nie obrażaj parodystów Diable
Dzis obalili mit januszowy ze nie ma podan.... podawali.... i na tym mozna zakonczyc temat jakim plazowiczem jest ten...amator... to jest nie do pojecia ze to cos dalej jest brane pod uwage do gry..
Jeden z lepszych meczów w Cracovii... co nie znaczy że dobry :(
niestety dzis przed tv, nie moglem, ale moja mila po tej kontrze co parodysta zamiast podejsc blizej, strzelac wtedy czy szukac innych rozwiazan z kolegami, oddal ten pozalsiebozestrzal z 25m powiedziala ze mnie wyrzuci z domu, qrwamiernik eksplodowal , nie wytrzymalem, temu ten wpis
Ilość niewykorzystanych szans na grę w 1 składzie nadawać się może do Księgi Rekordów Guinnessa. Czyżby Rivaldo senior kogoś w klubie sponsorował???:D
Trybuny go trochę wygwizdały przy zmianie. Nie popieram, ale rozumiem.
Trener Probierz uważa, że dzisiaj był jego dobry występ. Ja tak nie uważam.
Wiara w to, że się przełamie umiera u najtwardszych, ale MP na konfie powiedział, że jak strzeli jednego gola to potem dorzuci następne. Ja w to nie wierzę. Dzisiaj nie pomógł. Strzał jak strzał, podpalił się. Ale ta bajarka z piłką, po której wycofał piłkę do obrony była "mega" promocją zawodnika.
Lepszy od Balaja i Piszczka a po nich nie jździcie
Nie sądziłem, że będę tęsknił za Piszczkiem. Dziękuję synu ojca.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)