[quote='Rock' pid='1501899' dateline='1629570479']
Wszedł chłop na wymordowanego przeciwnika i zamiast go dobić 3x oddał piłkę za darmo narażając zespół na kontrę.
Jedyny zawodnik który dziś nie wiedział po co wlazł na murawę.
[/quote]
Zaginiony w akcji... Tfu w dwóch akcjach.
-
-
Rivaldinho - witamy w Cracovii!
- Edytowany
Nikt mi nie wmówi, że Piszczek nie dałby drużynie więcej niż ten pozorant
To mówi wiele o zarządzaniu klubem.
Na żywo wygląda gorzej niż w tv .
jestem się w stanie założyć, że ktoś z trójki zarządzających MKSem z nim sypia
Wiadomo na pewno ze jak mial jakies jedno celne podanie to nie bylo ono od srodka :)
[quote="KruszynaKSC" pid='1501921' dateline='1629574922']
Wiadomo na pewno ze jak mial jakies jedno celne podanie to nie bylo ono od srodka :)
[/quote]
Czyli jest progres.
Pogra do świąt, wtedy nagra się jakiś filmik z Rivaldo z brodą Mikołaja, jakieś tam portugalskie Ho Ho Ho i będzie git, klikalność, medialność.
Wygraliśmy?
Wygraliśmy
To o co drzeć łacha, że ani razu prosto nie kopnął czy pobiegł
Time to say goodbye....
hm to zagranie pod samiutki koniec kiedy szlismy z akcja a on oddal pilke Jadze to jego laurka, straszliwie cienki pilkarzyk
ale z drugiej strony, wyglada tez na ostro posranego, nie wiem o co chodzi, darcie japy Probierza tak na nich dziala?
[quote='Diabel' pid='1501964' dateline='1629619639']
hm to zagranie pod samiutki koniec kiedy szlismy z akcja a on oddal pilke Jadze to jego laurka, straszliwie cienki pilkarzyk
ale z drugiej strony, wyglada tez na ostro posranego, nie wiem o co chodzi, darcie japy Probierza tak na nich dziala?
[/quote]
Gdyby miał choć troche umiejętnosci to i Probierz by drzeć ryja nie musiał. A sam Jr. miałby na to darcie wywalone, bo mając umiejętnosci pomyslałby sobie-" przestań drzeć ryja i pa tera" ale, on niema nic do zaoferowania od siebie więc...
Junior: tato, bo Ty mnie mnie stresujesz.
Rivaldo: Ja Cię K#@$ stresuje?! Od roku masz pewny plac za nic i to wszystko jak krew w piach
Junior: Taaa krew od razu.
czekam i czekam, że ten typ coś pokaże na boisku ...
i po wczorajszym meczu straciłem wiarę ...
nie ma w nim nic dosłownie nic co dawałoby jakąkolwiek nadzieję na lepsze ...
[quote='-Robert-' pid='1501989' dateline='1629633123']
czekam i czekam, że ten typ coś pokaże na boisku ...
i po wczorajszym meczu straciłem wiarę ...
nie ma w nim nic dosłownie nic co dawałoby jakąkolwiek nadzieję na lepsze ...
[/quote]
Filipiak zapłacił rok temu 300 tyś/Euro za to by pasiasta koszulka z napisem Rivaldo była jak najczęściej w telewizji.Niekoniecznie po strzelonych golach.
Wolę Piszczka już niż tego pokrake.. Nie chcę widzieć już tego Szmaciarza w kadrze meczowej pierwszego zespołu..
koszulka comarchu z napisem "Rivaldo" z tyłu
Dramat . Inaczej sie nie da okreslić wczorajszego wejscia Rivy na boisko .
[quote='Bruno' pid='1501992' dateline='1629634249']
Filipiak zapłacił rok temu 300 tyś/Euro za to by pasiasta koszulka z napisem Rivaldo była jak najczęściej w telewizji.Niekoniecznie po strzelonych golach.
[/quote]
Jest to najdroższe zdjęcie w historii polskiej ligi. Aby się sfotografować się z Rivaldo trzeba było kupić za 300 tys. euro potykającego się o własne nogi syna.
Dziś pokazał co potrafi w meczu z przedostatnią Wólczanką, nawet na tle słabiutkiej przestraszonej Wólczanki nie potrafił nic konkretnego sklecić.
[b]Co gorsza że już nie długo będziemy mieli dwóch synów ojca: pierwszy ojca Rivaldo, drugi ojca Tabisza. [/b]
[b]Obu łączy jedno: nie potrafią grać w piłkę ![/b]
Jednak syn Tabisza pomimo braku umiejętności będzie wystawiany do pierwszej jedenastki bo niech by który trener spróbował się przeciwstawić Tabiszowi.
Złapał kontuzję w meczu rezerw, raczej nie kilkudniową.
idę o zakład, że sam wbiegł w kretowisko i zwichnął se nogę.
postanowił oszczędzić nam cierpień ;)
[quote='kludi' pid='1502031' dateline='1629645030']
Złapał kontuzję w meczu rezerw, raczej nie kilkudniową.
[/quote]
Czyli Kukuniek dłuższa przerwa w grze? :D
Karuzela transferowa ruszyła.
przed meczem ze sloniami musimy znalezc nowego napadziora
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)