[quote='TOM76' pid='1466267' dateline='1608484456']
[quote='axe' pid='1466263' dateline='1608483485']
Spokojnie Waszmościowie,
Rivaldo się jeszcze zwróci.
Marketingowo.
Zobaczycie. Znowu wszystkie media będą pisały. Będzie głośno.
Jak będziemy... rozwiązywać z nim kontrakt.
:)
[/quote]
Albo jak ojciec pojawi się na jakimś meczu
[/quote]
A już na pewno gdy przyjedzie z jakimś kumplem, najlepiej z Roberto Carlosem.
Wszystkie portale przypomną jego bramkę z Francją.
Wywiad z logo Comarchu w tle.
Jakub zaktualizuje słupki. Probierz z kontraktem do 2033r.
-
-
Rivaldinho - witamy w Cracovii!
- Edytowany
Rivaldinho zagrał niezły mecz, szukacie kozła ofiarnego, koledzy nie kreują mu sytuacji, nie można wyrażać dezaprobaty wobec postawy naszych piłkarzy, janusze i gawiedź cisza, dajmy mu czas, covid go osłabił, ma umiejętności-potrzebuje czasu, wina taktyki Probierza, jeszcze się spłaci, instat to nie wszystko, statystyki nie mają znaczenia, nie mamy lepszego, marketingowy strzał w 10, Giroud z Cracovii, wyniki drużyny go bronią, jest pożyteczny bo się znam.
Eksperckie bingo czas start!
P.S. Wszystkiego dobrego w nowym roku (czas na przerwę od forum), na święta polecam poczytać o efektach przekonania i potwierdzenia, a także o efekcie Dunninga-Krugera.
Taa ... Zagrał "niezły mecz" z tym że niezły dla Lechii Gdańsk .
Może i koledzy z drużyny nie kreują mu akcji, ale jak to się ma do tego że przy wyprowadzaniu kontry nie potrafi celnie podać do kolegi? Miał całą rundą - pokazał bardzo niewiele, żeby nie napisać nic. Wiązałem z nim większę nadzieje. Szkoda. Nie jestem typem osoby cisnącej własnym zawodnikom jednocześnie wzdychając do np. pewnego cwe7onisty, więc oszczędze mu przykrych słów. Z resztą co on może zrobić? Przecież to trener wystawia go do składu. Co ma mu odpowiedzieć? "Sorry Michaś, ale jestem tak słaby że publicznie nie chcę się ośmieszać. Odsuń mnie od składu, a ja w tym czasie pooglądam Premier League w tv (ewentualnie archiwalne mecze taty) może się czegoś nauczę". Jak widać "zawód syn" w sporcie weryfikowany jest dość szybko...
Jedyne wyjście jakie widzę z tej sytuacji to jak najszybsze ściągnięcie na nasz mecz jego taty. Prezes się polansuje, dostanie trochę czasu antenowego z logo comarczu w tle (najważniejsze), może jakieś selfie ze starym, twittery, instagramy i inne chooje muje, a później można już go posadzić na ławce, a najlepiej wytransferować. Chociaż z tym może być problem : (
Osobiście radziłbym mu poszukanie innej drogi w życiu niż piłka nożna. Na początek może coś pokrewnego - jakaś plażówka czy futsal. Jeśli i tam nie podoła, to wtedy np. branża reklamowa? Nazwisko ma ; )
tylko dodam, bez znecania sie nad nim, problemem jest nie tylko to ze jest slaby, ale ze zostal sprowadzony coby zastapic cwe.la zdrajce, a to chyba widac golym okiem ze ruch kompletnie chybiony, de facto z kombinacji napadzior + odwod , jestesmy w sytuacji brak napadziora + zmiennicy x3
Ja bym proponował umożliwienie strzelenia koledze juniorowi pierwszego gola na treningu noworocznym. Kto ma dojścia do szatni niech przekaże obrońcom i bramkarzom taką dobrą radę.
A trafi w bramkę ? ;)
[quote="hank" pid='1466319' dateline='1608550533']
A trafi w bramkę ? ;)
[/quote]
Niech nie strzela a podaje jak Giroud... wtedy wieksza pewnosci jest ze trafi ;) choc z tymi podaniami tez kiepsko ostatnio...
[quote='hank' pid='1466319' dateline='1608550533']
A trafi w bramkę ? ;)
[/quote]
To tak dla pewności, niby dla noworocznego żartu, ustawić 4 bramki obok siebie i jeszcze 4 na nich...
Może bramka na kółkach ? :)
[quote='Rock' pid='1466082' dateline='1608403154']
Kolejne piękne wyjście z kontrą. Bierze piłkę na 30 metrze, przebiega 15 i mimo że nikogo przed sobą nie ma podaje w bok oczywiście trafiając w obrońcę.
[/quote]
to mogą być powikłania pocovidowe!
Coraz bardziej nabieram przekonania, że naszym decydentom ktoś pokazał nagrania z meczów ojca a nie syna.........
Jak daliście się tak oszukać????? :D
A ja nabieram przekonania, że za tym transferem poszła jakaś formalna albo nieformalna umowa nt. ilości minut które młody ma dostać.
Inaczej nie da się wyjaśnić wystawiania go z uporem maniaka po kolejnych tragicznych meczach.
Mnie się wydaje że Ojciec zapłacił tabiszowi za ten transfer.
Jesteście żalości może w święta przemówicie ludzkim głosem a nie frustrata
[quote='mariusz' pid='1466376' dateline='1608639149']
[/quote]
Podobno cała Rumunia się złożyła ...
[quote="pasiasty68" pid='1466490' dateline='1608807940']
[quote='mariusz' pid='1466376' dateline='1608639149']
[/quote]
Podobno cała Rumunia się złożyła ...
[/quote]
W tombaku i dywanach placili :)
nie chcę Was pouczać, bo sam do Kościoła nie chodzę, ale proszę
dajcie se dzisiaj na wstrzymanie
Wesołych :)
To teraz napiszcie, ile razy nasza cudowna pomoc mu piłkę wystawiła, jak bym Piątka oglądał w Milanie i w Hercie
[quote='rr' pid='1466496' dateline='1608812091']
To teraz napiszcie, ile razy nasza cudowna pomoc mu piłkę wystawiła, jak bym Piątka oglądał w Milanie i w Hercie
[/quote]
Gość pokopał trochę piłkę w słabych ligach i żadna lepsza, jakaś poważna go nie chce.To co nie poznali się na jego talencie a tam gdzie grał to wszędzie była winna pomoc ? Tego transferu nie sposób obronić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)