Długo się łudziłem, że w końcu odpali, ale nie - chooy z niego będzie. Gość jest po prostu słaby... Tak sobie myślę, czy on nie gra 'zawodowo' w piłkę, tylko dzięki znajomościom ojca...Tatuś to chyba spełnił jego marzenie, żeby mógł grać zagranicą. Gość nie ma umiejętności, ani żadnych ambicji. Nieważne, jak zagra, czy zagra, w jakim klubie zagra - i tak z głodu nie umrze. Sam Rivaldo pochodził z biednej rodziny i kiedyś w jakimś wywiadzie czytałem, że chciał aby niczego jego dzieciom nie zabrakło. I tak naprawdę Syn, mógłby do końca życia nie pracować. I jego dzieci też mógłbyby nie pracować. I kiedyś odejdzie z Cracovii, do jakiegoś przeciętniaka i tak się jego 'kariera' kręcić będzie.
-
-
Rivaldinho - witamy w Cracovii!
[quote='jarkos_' pid='1466129' dateline='1608407906']
Poczekajmy do poniedziałku, to wtedy forowy ekspert, piewca/obrońca talentu Rivaldinho zamknie usta forowej gawiedzi i Januszom, jego pełna argumentów chłodna analiza udowodni, że brazylijski Giroud w tej rundzie był kluczowym elementem układanki polskiego Guardioli.
[/quote]
miejmy nadzieję, że jest na urlopie do nowego roku ;)
bo jak widać teściowa skutecznie blokuje dostęp do neta.
pantofel? :P
On jest bardziej drewniany niż chodaki Pinokio.
ja bym go za karę sprzedał do Lecha :D
Tak źle im życzysz?
Nie będzie wirusów, będzie cieplej to będzie grać! :)
Niecierpliwy kibic.
mam dylemat, nie jestem pewien czy Pluto Balkanow nie byl jednak lepszy
covidy srovidy, bidok i tak tego nie czyta wiec jeden kij, trzeba nazywac rzeczy po imieniu, gdzies w odleglej galaktyce, gdzie ktos zrozumialby go i moca telepatii wiedzial gdzie za chwile bedzie, on z kolei moca praprzodkow zakonu [s]Jedi[/s] Rivaldo umialby i wiedzialby co i kiedy z pilka zrobic, rece gdzies w odleglej galaktyce kibicow skladalyby sie do oklaskow, rowniez koledzy obslugiwaliby go wspanialymi podaniami a trener bylby trenerem a nie celebryta, to Syn Ojca robilby dwucyfrowe liczby w sezonie
Ale wracamy na planete Ziemia
te sytuacje z przewaga gdzie zamiast podac strzelil z paru metrow w obronce, dobrze , chyba rozrabiaka , skomentowal - "polglowek'
to daje dosc smiertelna kombinacje jak na nasza ogorkowa
Niestety jest paralitykiem.
Gość jest fenomenem... będąc totalnym neptykiem piłkarskim zarabia na życie pewno całkiem niezłe pieniądze..grając w piłkę!!!
Długość kontraktu: 30 czerwca 2023r. ... jprd....może pogadać z Kwietniem, pasowałby w Wieczystej, a w aptece mógłby mu krem do ciemnej cery na bibordach reklamować
Może wypożyczyć do Puszczy bądż Sandecji .Tylko czy miałby miejsce ? oto jest pytanie .
Mecz wczorajszy przegraliśmy również przez niego gdy przy stanie 0-0 zamiast podać na polu karnym do nieobstawionego kolegi to oddał bezmyślny strzał w obrońcę Lechii. Gdybyśmy wtedy strzelili bramkę to mecz mógłby się potoczyć zupełnie inaczej.
Beznadziejność Rivaldo juniora powinna w każdym poważnym profesjonalnym klubie przyczynić się do szybkich działań.
[b]Rozwiązać z nim kontrakt za porozumieniem stron i szukać na jego miejsce przyzwoitego napastnika. [/b] My snajpera na tę chwilę po prostu nie mamy!
W przeciągu kilkunastu rozegranych u nas spotkań Rivaldinho nie oddał ani jednego strzału w światło bramki nogą. Przepraszam oddał ! W meczu PP z czwarto ligowym Świtem lecz trudno uznać to za strzały bo z trzech metrów praktycznie do pustej bramki podał do bramkarza. To podwójna kompromitacja!
Po pierwsze: kto taki transfer przeprowadził (podejrzewam, że nikt nie pofatygował się z naszego klubu do Rumunii by zobaczyć choćby kilka meczów tego grajka i transfer przeprowadzono z internetu), a po drugie: jakim prawem ten człowiek jest wystawiany w podstawowym składzie.
[b]Facet po prostu nie umie grać w piłkę i to się z dnia na dzień nie zmieni.[/b]
Nam potrzeba takiego napastnika jak kiedyś Dawid Nowak (sam potrafił kreować grę i stwarzać sytuacje zamieniając na bramki, pamiętamy jak wygrał nam kiedyś mecz z Ruchem gdy strzelił dwa gole), albo Cabrrera. A my nie mamy ani jednego strzelca z prawdziwego zdarzenia.
Był taki napastnik na wyciągnięcie ręki.
Dobrze grający w powietrzu,silny,z dobrym strzałem.
Idealnie pasujący do taktyki króla sygnetów.
Ale lepiej było deala zrobić i ściągnąć bohatera wątku.
Aha,ten napastnik gra teraz w gts
- Edytowany
Ojtam nie znacie sie... zaraz wjedzie z analiza specjalista od futbolu i was zdziwi wspanialymi zagraniami z wczorajszego meczu ...
A co napiszecie o Piszczku
To samo co o Vestenickim.
[quote='paluch' pid='1466255' dateline='1608480078']
A co napiszecie o Piszczku
[/quote]
No cóż, zarówno on jak i kiedyś Dudzic też specjalnie grać w piłkę nie potrafią, ale różnią się od Rivaldinho tym, że przynajmniej biegają, walczą i się starają. Dlatego raz na pięć meczów udawało im się rozegrać jeden przyzwoity mecz. Piszczkowi zdarzył się raz na pięć meczów przynajmniej jeden niezły strzał a nawet czasem gol, natomiast Dudzic miał tylko jedną zaletę dużą szybkość i dzięki szybkim kontrom wyprzedzając obrońcę potrafił niekiedy wywalczyć karnego.
Natomiast Rivadinho poza golem z Lubinem nie pokazał nawet 30 sekund znośnej gry. Ba! Na tle czwarto ligowego Świtu Szczecin niczym się nie wyróżniał!
Zastanawia mnie tylko zakłamanie! Jak można wmawiać, że to jest dobry piłkarz i że rozegrał dobre zawody jeśli nawet laik piłkarski nie widzi go na boisku.
Nie ma sensu popadać w ekstrema i zmuszać tym Santusia do reakcji i zmuszania się do bronienia go wbrew sobie, gość jest ujowy bez umniejszania mu
Spokojnie Waszmościowie,
Rivaldo się jeszcze zwróci.
Marketingowo.
Zobaczycie. Znowu wszystkie media będą pisały. Będzie głośno.
Jak będziemy... rozwiązywać z nim kontrakt.
:)
[quote='axe' pid='1466263' dateline='1608483485']
Spokojnie Waszmościowie,
Rivaldo się jeszcze zwróci.
Marketingowo.
Zobaczycie. Znowu wszystkie media będą pisały. Będzie głośno.
Jak będziemy... rozwiązywać z nim kontrakt.
:)
[/quote]
Albo jak ojciec pojawi się na jakimś meczu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)