To jeszcze tylko z obowiązku warto przypomnieć że ta buraczana Chojniczanka,te ogóry ostatnio wyeliminowały Zagłębie Lubin i z pewnością teraz trzęsą majtami przed galaktyczną Probierzovią.
-
-
Puchar Polski 2020/2021
[quote="Kajak" pid='1475986' dateline='1614613412']
Ja próbuje się tym nie interesować już 40 lat , a co bardziej próbuje to mi to mniej wychodzi.
Ludzie są szczęśliwi jak nie są kibicami , wiersze piszą, w drewnie rzeźbią w kosmos latają ....(...)
[/quote]
Tak samo jak Jerzy Pilch. Obraził się a potem przepraszał, że nie warto się obrażać. Mam dość, ale patrzę wciąż. Ciągłe rozdarcie...
Mam nadzieję, że Pilchowi w niebie (albo piekle) odcięli kablówkę po ostatnim gwizdku finału PP.
Za oglądnięcie takiego meczu jak z Lubinem to z 10 lat czyśćca dopuszczone będzie. Choć poeci wieszczyli, że kibice Cracovii trafiają wprost do nieba.
Oj tych meczów było dużo więcej i dużo gorszych człowiek siedział i cierpiał i pytał dlaczego...
Pilchizm jedno ze swoich źródeł miał w porażce z Lubinem 2:4 na naszym stadionie. Taka mała zbieżność z ostatnim widowiskiem.
Po ostatnich popisach naszych grajków boje się o ten mec, ale będę kibicował bo jestem Pasiakiem od 40 lat i nic to nie zmieni
Rozwazana jest opcja, by tegoroczny final ponownie zorganizowac w Lublinie: https://imgur.com/IqmegXc
Był przypadek zwycięzcy PP który spadł do 1 ligi, albo był 1-ligowcem. W sumie co roku mamy grać niby w pucharach wiec wszystko jedno czy bd ekstraklasa czy 1-liga. W Szwajcarii jak procek powie ze ma klub 1-ligowy to i tak kumple od koniaku będą pod wrażeniem
Chciałbym widzieć w naszych zawodnikach sportową złość po przegranym ostatnim meczu, i oczywiście wysoki wynik. To tyle życzeniowo, a rozum podpowiada, że będzie badanie przeciwnika do 70 min, oby bez straty bramki.
[quote="Mr.Crowley" pid='1475996' dateline='1614617099']
I tak wszyscy,którzy nie będziemy w robocie,we środę o 17,30 odpalimy IPLE.
Najwyżej kolejny raz się rozczarujemy.
[/quote]
Wcale, że nie :P
Jest świetna alternatywa na ten wieczór - piąty mecz ćwierćfinałowy w Toruniu. Wolę sto razy bardziej obejrzeć hokej, w którym widać walkę i ambicję z dużą szansą na wygraną niż te męczarnie pseudopiłkarzy prowadzonych przez pseudotrenera nadzorowanego przez pseudoprezesa... bo chyba ciężko o takiego optymistę, który jeszcze wierzy, że nagle wszystko się odmieni jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki...
PS
Kurs na wygraną Chojniczanki w 90 minutach: 7.05... na awans: 4.35... ewentualnie 1X z kursem 2.55
Gdybym nie był kibicem Cracovii to pewnie brałbym taki zakład w ciemno. A tak to gdzieś tam głęboko w człowieku tli się jakaś ostatnia iskierka nadziei - ot taka naiwność kibica
Dlatego ja jadę na dwa laptopy
[img=735x610]https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/niby-czlowiek-wiedzial-a-jednak-troche-sie-ludzil-kibic-reprezentacji-polski-typowy-polak-nosacz-malpa.jpg[/img]
[quote='bodzio969' pid='1476095' dateline='1614692864']
[quote='Mr.Crowley' pid='1475996' dateline='1614617099']
I tak wszyscy,którzy nie będziemy w robocie,we środę o 17,30 odpalimy IPLE.
Najwyżej kolejny raz się rozczarujemy.
[/quote]
Wcale, że nie :P
Jest świetna alternatywa na ten wieczór - piąty mecz ćwierćfinałowy w Toruniu. Wolę sto razy bardziej obejrzeć hokej, w którym widać walkę i ambicję z dużą szansą na wygraną niż te męczarnie pseudopiłkarzy prowadzonych przez pseudotrenera nadzorowanego przez pseudoprezesa... bo chyba ciężko o takiego optymistę, który jeszcze wierzy, że nagle wszystko się odmieni jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki...
PS
Kurs na wygraną Chojniczanki w 90 minutach: 7.05... na awans: 4.35... ewentualnie 1X z kursem 2.55
Gdybym nie był kibicem Cracovii to pewnie brałbym taki zakład w ciemno. A tak to gdzieś tam głęboko w człowieku tli się jakaś ostatnia iskierka nadziei - ot taka naiwność kibica
[/quote]
[quote='Muertes' pid='1476087' dateline='1614689510']
Utrzymamy się. Choć może zdarzyć się tak, że że 3 kolejki spędzimy na ostatnim miejscu. Zalecam obserwację wydarzeń ze spokojem.
W półfinale Puszcza, w finale Raków - a potem już emocje związane z losowaniami w europejskich pucharach...więc więcej spokoju panowie :)
[/quote]
No i luzik..
Na ten sezon wystarczy... wróć... na Reymonta jeszcze pyk kelnerów i spoko...:)
[quote='Mr.Crowley' pid='1476096' dateline='1614694099']
Dlatego ja jadę na dwa laptopy
[/quote]
wystarczy jeden, z dwoma duzymi monitorami?
Ja myślę, że się nasze gwiazdy zepną na puchar, a w lidze mają wywalone. Po prostu w pp mają więcej do ugrania dla siebie, premia za puchar, ekspozycja na menadżerów itd. Nie wiem tylko czy im umiejętności starczy, i czy najmądrzejszytrenerwpolskiejlidze nie wystawi jakiegoś składu od czapy.
[quote='leszeczek' pid='1475866' dateline='1614585061']
[quote='SaNtO' pid='1475856' dateline='1614583254']
pytanie czy jest na sali jeszcze ktokolwiek kogo to interesuje?
#FilipiakOut
[/quote]
Tak, mnie to interesuje.
Dziwne jest, że są osoby mieniące się kibicami Cracovii, których to nie interesuje. Ale rozumiem, że zawsze można przerzucić się na Raków.
[/quote]
[quote='-Robert-' pid='1475895' dateline='1614590609']
prawdziwego fanatyka Cracovii interesuje każdy jej mecz ...
bez względu na Filipiaka, Tabisza, Probierza czy innego "szkodnika" ...
bo Cracovia to jest coś znacznie ważniejszego niż jeden z drugim zakompleksiony człowieczek ...
[/quote]
Tak jest. To jest [b]CRACOVIA[/b]. Jestem kibicem Cracovii i jej kibicuje, i chcę by wygrywała. I już wykupiłem transmisję w ipla (za całe 5 PLN :) ) I naprawdę nie rozumiem, jak kibic CRACOVII może mówić "ten mecz mnie interesuje" albo nawet "chcę żeby przegrała".
Bo co, bo Filipiak, Tabisz? Mieliśmy znacznie gorszych prezesów, znacznie mniej dających Cracovii.
Bo zawodnicy obcokrajowcy? Grają w naszych barwach, reprezentują Cracovię.
Jeszcze ktoś napisze, ze chce, żeby Raków z nami wygrał po golach Wdowiaka...
Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby Wdowiak tam strzelił bramkę, ale: jeśli Cracovia wygra, 2) tylko dlatego, że chcę zobaczyć, jak się będzie zachowywał po strzeleniu bramki - czy się będzie cieszył... Giza się nie cieszył...
Zestaw kibica na jutrzejszy mecz...
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWCOscGFU9QD1hvmbeV2eeoIBB2pmjkkazrYSeeoNjfaAnTOHr7BNe9cVgxHS1ucMfBYDG9w&usqp=CAc[/img]
[img]https://cdn.najlepszerankingi.pl/wp-content/uploads/2016/09/5.Tena-Plus-Large.jpg[/img]
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSObBJfnIeGW78nG62Wty-3cUf4rn2LtKDomg&usqp=CAU[/img]
Ja bym trzecią pozycję dał na górę, po opróżnieniu człowiek obojętnieje
Dajcie spokój, zjemy ich 0:1.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)