[quote='leszeczek' pid='1440433' dateline='1595627379']
[quote='Sir Pablo' pid='1440430' dateline='1595627257']
Widać było że nasi mają wielką ochotę na ten puchar!
[/quote]
A Ty nie miałbyś ochoty przytulić, lekko licząc, 100 tys. zł?
Poza wszelkimi względami prestiżowymi.
[/quote]
A co bym nie miał ......
-
-
Puchar Polski 2019/20 Finał Cracovia-Lechia 24.07.2020.Godz.20.00
Kosmos podobno jest ciekawszy ale ...... warto było czekać
Dziękuję Dziękuję Dziękuję !!! prawie 60 lat czekałem na świętowanie jakiegoś trofeum z Cracovią i doczekałem się.
Brawo dla wszyskich za świetny mecz ale specjalne uznanie dla "Naszych" chłopaków Pestki i Wdowiaka.
Wdówka dzisiaj powinien być wyciągany na rękach z autokaru
Jakoś nie widziałem ukontentowania u Bońka. On chyba nie lubi Cracovii!
72 lata i wreszcie jakiś sukces.
Mamy to kurwa.
Ja napisze cos mniej oczywistego... brawa dla Loshaja i Fiolicia bo w przekroju całego meczu dawali nam stabilizację i więcej kreatywniści w środku pola.
Jeśli Fiolicia da sie wykupić, to zrobić to za wszelką cenę, bo odpowiednio przygotowany może być tylko lepszy.
GRATULACJE!!! Brawo!
[quote='sarmata' pid='1440385' dateline='1595625692']
Cholera, skończyła mi się wyborowa. Co robić? :)
[/quote]
weź nóż
Dziękuje Cracovio!
Dzięki za wolę walki i konsekwencje w grze. Przeszliście do historii. Czekałem na to całe moje kibicowskie życie. Brawo
[quote="Chwostek" pid='1440464' dateline='1595628857']
[/quote]
Rudy to fałszywy.
CRACOVIA PANY
[quote='Chwostek' pid='1440464' dateline='1595628857']
[/quote]
E, nie. W pewnej migawce po zakończeniu meczu go pokazali i wyglądał na bardzo zadowolonego. I się nie dziwię. Jemu chyba było trochę obojętne, kto wygra, a mecz był naprawdę świetną reklamą naszego futbolu.
Gratulacje Cracovio Kochana! :rolleyes:
- Edytowany
[b][u]Niech żyje Wielka Cracovia !!![/u][/b]
Wielkie gratulacje .Niesamowity charakter w drugiej połowie i dogrywce .Brawo -Brawo
[quote='STARA HUTA 82' pid='1440332' dateline='1595623811']
Będą jakieś przeprosiny od forumowych znafcuuuf i napierdalaczy przy niekorzystnym wyniku? CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
A no będą. Kiepsko to wyglądało po 1. połowie i napierdalałem. Ale nie wyłączyłem z tego wkvrwienia tylko wierzyłem. W drugiej połowie ZUPEŁNIE INNA DRUŻYNA. Brawo panowie i brawo Michaś. Nie wiem co im powiedziałeś w przerwie, ale mamy to! Przepraszam, że napierdalałem i jeszcze pewnie nie raz napierdalać będę.
C R A C O V I A !!!!!
Niech zwycięża Naaaam biało-czerwona CRAAAAAAACOVIAAAAAAAAA!!!!!
Skandal jak nie wiem co. Raptem niemal 700 osób, a w 60min nie było co zjeść.
Ale ciul.
Mamy Go
Jak sytuacja ? Gdzie jesteście ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)