Mateusz jesteś wielki! Dziękuję.
Wielkie brawa do całej drużyny, ale także PEstka zagrał wielki mecz.
Zacznijcie doceniać POLAKÓW.
Piękna noc, brak słów.
-
-
Puchar Polski 2019/20 Finał Cracovia-Lechia 24.07.2020.Godz.20.00
Wdowiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
Mamy to qrwaaaaaaaa !!!!!!
Pasy po wsze czasy!!!@
Sponsorem programu była
[size=xx-large][b]CRACOVIA!!![/b][/size]
o której jest powrót, planowany do Krakowa?
[i]Kochałem Cię w okręgówce i w pierwszej lidze tez[/i]
VIVA CRACOVIA! Ha! doczekałem! Dziękuję bardzo za to trofeum
Koniec pilchizmu, pecha i innych niefartów.
Puchar jest nasz i może to początek lepszych dla nas czasow!!!!!!!!
Dobra ale co robimy dalej trzeb to obświętować !!!!
O urwa nie wiem ile zawałów przeżyłem ale nic TO.
DDDZZZZZIIIIIIIIIĘĘĘĘĘKKĶKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
Wreszcie kibice PASÓW mają powód do dumy! Wygraliśmy ważny mecz i to w dobrym stylu!
[quote='ZbigniewT' pid='1440326' dateline='1595623698']
Koniec pilchizmu, pecha i innych niefartów.
Puchar jest nasz i może to początek lepszych dla nas czasow!!!!!!!!
[/quote]
Dokładnie i potwierdzam to ja, największy chyba tu "Pilchilista" :D
Będą jakieś przeprosiny od forumowych znafcuuuf i napierdalaczy przy niekorzystnym wyniku? CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie pijemy? Wielicka czy stadion?
Nawet Jurek Pierdziwąs Engel ładnie o nas mówił!
Dziękuje, Dziękuje, Dziękuje
Kurwa JEST~!!!!!
idę pod stadion czekam na was !!
Nie no tabisz!!!!!!!!!!!!
KURVAAAAAAAAAAAAAA JESTEŚMY ŚWIADKAMI HISTORYCZNEGO SUKCESU! COŚ PIĘKNEGO!!!! Ostatni post bo promile zaburzają widok klawiatury ahahahahahahahah [size=x-large]CRACOVIA!!!!!!!!!!!![/size]
"Jak można taką kaszanę grać jak nasi z przewagą w dogrywce? Pelle (strzelił raz w słupek chyba) zamiast wchodzić na wrzutki czy zgrywać to się wycofał do prawie obrony i nie szuka szans w polu karnym. Jeśli dojdzie do karnych to na własne życzenie, taki antyfutbol to naprawdę zgroza". [size=small]Jeszcze zostało 10 minut, czemu nie ma zaangażowania i tych wrzutek, gry z pierwszej piłki jak nie mają wysokiego obrońcy, a to dało nam gola na 2:2? [/size][size=small]Oby Probierz miał więcej szczęścia niż rozumu teraz... lepszej szansy mieć już nie będziemy!"[/size]
[size=small]To miałem napisać, gdy się okazało, że właśnie strzeliliśmy na 3:2, a Probierz miał rację. Wycofanie Pelle, który miał dużo sił, poskutkowało tym, że pomógł zgasić parę groźnych kontr i piłek naszej obronie. Za to na podmęczonego przeciwnika wskoczył ruchliwy Wdowiak i bingo! Tak JEEEEEEEEEST - Puchar Polski nasz. Co za historia!!!!!!!!!![/size]
[size=small]Cieszmy się, że to na naszych oczach, ta wojna została wygrana! Dziękuję całemu zespołowi, sztabowi, gratulacje dla klubu i Pana Filipiaka. Ten ostatni zasłużył też na sukces swoją cierpliwością! Oby dla Wdowiaka ten gol i mecz stał się przełomem, bo naprawdę ma w sobie to coś! Trudno chyba oceniać kto był najlepszy na boisku, bo każdy z naszych coś wniósł zdrowie w ten finał! Strzelcy bramek nie byli przypadkowi, to wyróżniające się ostatnio postacie.[/size]
[size=small]Ten sukces uczy, że wielkie mecze, batalie trzeba naprawdę umieć wygrać, trzeba wymęczyć. Szczęście dziś nie miało nic do powiedzenia. Pokora i jeszcze raz pokora wobec wyczucia Probierza i wiary drużyny. Wróciliśmy z zaświatów, jak po pamiętnych meczach 3:5 u siebie i 5:3 na wyjeździe w wykonaniu juniorów! Cracovia potrafi być WIEEELKA, niech to będzie dobry start dla nas nowej ERY![/size]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)