Ekstraklasa.tv kiedyś kupowałem jak byłem na nartach za granicą.
-
-
25 Kolejka: Cracovia - gts wt. 3.03 godzina 20:30
- Edytowany
Oj oby tylko Probierzowi nie wlaczyl sie Gwardiola i nie przecudowal z taktyka ... normalnym skladem mozna isc na wymiane ciosow i jestem pewny ze wygramy !!
WOJNA WOJNA WOJNA CRACOVIA :exclamation: :exclamation: :exclamation:
To już dziś. Pora znów uderzyć w milicyjne serca!
Podobno Ultrasi wisły rozkminili naszą oprawę, która ma zostać zaprezentowana na dzisiejszych Derbach... :rolleyes:
- Edytowany
A jakie to ma znaczenie? Dopisza sobie punkty w excelu "ligi chuliganow". Moze to Cybermarian rozkminil to swoim "silnikiem sztucznej inteligencji".
Jubileuszowy post zostawiam sobie na podziekowania dla Druzyny i Trenera(celowo z duzej litery) po zdemolowaniu przeciwnika. DOOOO BOOOJUUUU CRAAACOVIAA!
- Edytowany
https://youtu.be/l3lKNdZNKUg?t=542
Jechałem Reymonta jakieś pół godzinki temu - parę setek kibiców gts-u się zgromadziło - dziwne......
Harry mówił, że mają wspólne oglądanie w azylu.
zapłacili 123k za wynajęcie stoczni?
Wygajmy dzisiaj zapewniając sobie pierwszą 8-kę utrzymanie w lidze a Psom zaspiewajmy Wisła DZIWKO SPADEK BLISKO !!!
[quote='MakuKSC' pid='1424985' dateline='1583251353']
A jakie to ma znaczenie? Dopisza sobie punkty w excelu "ligi chuliganow". Moze to Cybermarian rozkminil to swoim "silnikiem sztucznej inteligencji".
Jubileuszowy post zostawiam sobie na podziekowania dla Druzyny i Trenera(celowo z duzej litery) po zdemolowaniu przeciwnika. DOOOO BOOOJUUUU CRAAACOVIAA!
[/quote]
666 moja ukochana liczba :D
A ja na Ziemi Świętej od 20 min. Jeszcze nigdy tak wcześnie przed meczem nie byłem.
[quote='TOM76' pid='1425012' dateline='1583257955']
A ja na Ziemi Świętej od 20 min. Jeszcze nigdy tak wcześnie przed meczem nie byłem.
[/quote]
Są kolejki ?
Przed stadionem do POK nie ma kolejek. Ale z parkowaniem myślę że z każdą minutą będzie gorzej. Wiara powoli wchodzi na trybuny
Jakiś sensowny pomysł na zobaczenie meczu zza granicy ze średniego neta? HELP!!!
Ale kłamoe ta faja z C+ że myśmy ich nie wpiścili.
[quote='razdwatrzy123' pid='1425015' dateline='1583262373']
Jakiś sensowny pomysł na zobaczenie meczu zza granicy ze średniego neta? HELP!!!
[/quote]
Strims.world
Masz zawsze 3 rodzaje transmisji (chodzi o jakość). Wybierz sd i powinno śmigać
[quote='rozrabiaka' pid='1425017' dateline='1583262872']
[/quote]
Strims.world
[/quote]
dzięki wielkie :D
[quote='rozrabiaka' pid='1425017' dateline='1583262872']
[/quote]
Strims.world
[/quote]
U mnie nie otwiera meczu. Jakies inne opcje? Probuje ogladac na [url=http://assia.tv/]http://assia.tv/[/url] ale jakosc jest taka ze pilki nie widac.
- Edytowany
U mnie elegancko leci i w końcu znalazłem gdzie się jakość wybiera.
Maniak.tv jeszcze
Podajemy jak dzieci we mgle
Do boju Cracovia!!!!!!!
Będzie cud jak to wygramy. GTS stara się grać a my kopiemy piłkę bez ładu i składu.
- Edytowany
Na F w prasowj siedzi Biełonski pies jebany
Ależ pytę gramy...
W tv też to tak chujowo wygląda?
[quote='Rock' pid='1425026' dateline='1583266831']
W tv też to tak ***** wygląda?
[/quote]
Jeszcze gorzej....
Strasznie. Tylu błędów i niedokładności w środku pola w wykonaniu naszych grajków dawno nie widziałem. Fiolic do zmiany, zbyt elektryczny, za dużo strat. Siplak wolny. Momentami grają tak, jakby się pierwszy raz spotkali na meczu dobroczynnym.
Naszym problemem jest linia pomocy!
[quote='docent' pid='1425028' dateline='1583267055']
Strasznie. Tylu błędów i niedokładności w środku pola w wykonaniu naszych grajków dawno nie widziałem. Fiolic do zmiany, zbyt elektryczny, za dużo strat. Siplak wolny. Momentami grają tak, jakby się pierwszy raz spotkali na meczu dobroczynnym.
[/quote]
I Janusz Gol , kółeczka i podanie do tylu
Pyta minus na szynach
- Edytowany
Kupa w ładnym opakowaniu. (komentarz)
No i karny.
No i 0:1. A podobno jak to pisano tutaj mamy lepszych zawodników....
Żenada, już 0:2 powinno być
Miało być 7pkt w 3 meczach.
Będzie 0...
Balon pękł.
Nie mówcie, że znowu emeryt błaszczykowski wystarczy, żeby wygrać debry w tej śmiesznej lidze.
A czemu się tu dziwić,jak nie potrafimy normalnej bramki strzelić od x meczów. Dokładnie tego się spodziewałem.
Gol chory i nie ma drużyny.
Teraz każdy z osobna powinien przeprosić Jire. I tyle wypowiem się apropo transferów i dzisiejszego meczu.
Jak mamy strzelić bramkę jak my 3 podań nie umoemy wymienić. Czekanie aż piłka.doleci do adresata zamiast dojść do niej. Choć to też sporadycznie bo więcej oddajemy. P y ta totalna.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)