Jak najbardziej wystarczy tradycyjne 1-0. "Jeszcze jeden" niepotrzebne.
-
-
(22)CRACOVIA - Lech ndz. 16.02, godz.17:30
Jak tam bilety się sprzedają?
Wczoraj na stronie klubu, pisalo, że poszło 5122.
Malowało :P
Wiadomo już, który czarny będzie sędziował mecz z Kolejorzem?
Jeszcze analizują na Łazienkowskiej. Mają dylemat czy już wysyłać "wsparcie" czy jeszcze poczekać kolejkę lub dwie.
Ale nie wiem czy zwróciliście uwagę, że w poprzednim meczy Lech nie dostał żadnej kartki ;)
[quote='leszeczek' pid='1420910' dateline='1581445690']
Ale nie wiem czy zwróciliście uwagę, że w poprzednim meczy Lech nie dostał żadnej kartki ;)
[/quote]
oj, żeby nas czarni nie próbowali znowu przekręcić. Mam nadzieje, ze zweryfikujemy sędziowanie czarnych w niedziele. będzie : chvj ci na imię, .... ty skvrwysynie, się niosło przy Kałuży.
[quote='zejniov' pid='1420922' dateline='1581449132']
[quote='leszeczek' pid='1420910' dateline='1581445690']
[/quote]
oj, żeby nas czarni nie próbowali znowu przekręcić. Mam nadzieje, ze zweryfikujemy sędziowanie czarnych w niedziele. będzie : chvj ci na imię, .... ty skvrwysynie, się niosło przy Kałuży.
[/quote]
Oj będzie się niosło, bo jak zwykle powodów będzie masa...
kolejny mecz w którym nie brać jeńców.
[quote='quentin' pid='1420909' dateline='1581445185']
Jeszcze analizują na Łazienkowskiej. Mają dylemat czy już wysyłać "wsparcie" czy jeszcze poczekać kolejkę lub dwie.
[/quote]
Wsparcie już jest patrząc na nasz mecz z Arka i ich z ŁKS raczej na razie badają którzy sędziowie wykazują się właściwa proLegijna postawa no i jest jeszcze sprawa obsadzenia meczu ich FC który „walczy” o wyjście ze strefy spadkowej a w Lubinie łatwo nie jest
Nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy.
Dlatego ja bym się skupiał na operatorach VAR.
Ciekawy jestem jak MP ustawi środek pola. Wejście Thiago faktycznie ożywiło grę, ale Brazylijczyk grał bardzo wysoko, Janusz Gol zostawał w środku pola sam, co na Lecha byłoby chyba zbyt ryzykowne (Marchwiński, często podłączający się Tiba, czy nowy Ramirez). Może Loshaj złapie przez tydzień trochę [i]świeżości[/i]? :)
- Edytowany
[quote='Kamaz' pid='1420951' dateline='1581490748']
Ciekawy jestem jak MP ustawi środek pola. Wejście Thiago faktycznie ożywiło grę, ale Brazylijczyk grał bardzo wysoko, Janusz Gol zostawał w środku pola sam, co na Lecha byłoby chyba zbyt ryzykowne (Marchwiński, często podłączający się Tiba, czy nowy Ramirez). Może Loshaj złapie przez tydzień trochę [i]świeżości[/i]? :)
[/quote]
Racja, tyły muszą być zabezpieczone lepiej. Z tego, co pamiętam, najwięcej groźnych akcji dochodziło do skutku stroną Pestki, czyli potrzebne defensywne wzmocnienie lewej pomocy - Loshaj z tej strony nie był widziany.
Tak czy owak, chyba Dimun na DP lub na ŚO.
Co do sędziowania: nie mam na to wpływu, a całe forum tylko niewielkie, ale: obrażanie sędziego na dzień dobry, prewencyjne, to samobójstwo - mafia tylko na to czeka.
Jezeli mamy zagrac ustawieniem 4-2-3-1, to chetnie widzialbym taki srodek pomocy: Gol-Lusiusz-Thiago
- Edytowany
[quote='gargamel9998' pid='1420968' dateline='1581501399']
Jezeli mamy zagrac ustawieniem 4-2-3-1, to chetnie widzialbym taki srodek pomocy: Gol-Lusiusz-Thiago
[/quote]
Wtedy "wylatują" Pelle i Florian - a kto na lewej obronie ? Pestka czy Siplak ? W Lechu nieco narzekają na problemy z obsadą prawej obrony - pociśniemy tam ?
Naszą druga linię widzę następująco:
Fiolić Hanka Loshaj Wdowiak
za nimi GOOOL, na szpicy R.Lopes
Pele jest lekko bez formy niestety, a może się mylę..
Co do obrony to na bokach Pestka i Rapa
Nie wiem jaka jest sytuacja z naszymi stoperami,
wiem że na pewno Alex kartki
Ciekawy jestem gdzie docelowo Probierz widzi Fiolića?
mówił że to typowy skrzydłowy..
A może Widowisk w rezerwie i wychodzi na podmeczonego obrońcę? Na Lecha musimy mieć lepszy środek pola niż w Gdyni .
[quote='hank' pid='1420996' dateline='1581506733']
[quote='gargamel9998' pid='1420968' dateline='1581501399']
[/quote]
Wtedy "wylatują" Pelle i Florian - a kto na lewej obronie ? Pestka czy Siplak ? W Lechu nieco narzekają na problemy z obsadą prawej obrony - pociśniemy tam ?
[/quote]
Pewnie, że tak. Proponuję: **UJ CI W D**Ę PRAWY OBROŃCO! ŻRYJ GRUZ!
Albo coś innego w ten deseń.
[quote='gargamel9998' pid='1420714' dateline='1581362532']
jak lecieliśmy z ligi w 2012 roku i na meczu z Lechem, kibice Lecha, po strzelonej bramce, krzyczeli "jeszcze jeden".
Teraz kolej im się odwdzięczyc (zapewne o to chodziło Trapezowi i go popieram w tym)
[/quote]
Nie mam żadnych pretensji o "jeszcze jeden" w 2012 roku.
Zdecydowanie wolę by było 3:0 bo 1:0 to bardzo niepewny wynik, a nuż jakaś np. nastrzelona ręka na polu karnym, gdzie to karne dyktują np. dla Legii czy przeciw Cracovii...
Gra się po to żeby wygrać.
Pretensje mam o to, że te dwie bramki wtedy były ze spalonych, a jeden był taki, że chyba tylko sędzia go nie widział. Po takich bramkach radość wielka to głupio trochę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)