[quote='naki' pid='1420511' dateline='1581251205']
Nie skreślam go. Dlatego napisałem, że powinien pograć w rezerwach bo na dziś moim zdaniem nie jest lepszy od [b][u]Lusjusz[/u][/b]a. Zagrał słabo, jak cały zespół i wygraliśmy na farcie po przypadkowej bramce. Bo dwie minuty wcześniej mogło już być 0:2 gdyby nie [b][u]Ropa[/u][/b] i Dytiatiev. W destrukcji też nie walczył. Jakiś taki przestraszony i te dośrodkowania...no na litość B...ą - Ja wolę studzić emocje i innych aby się nie podniecali po jednym wygranym meczu. Obiektywnie rzecz biorąc zagraliśmy słaby mecz, ale szczęście było po naszej stronie.
[/quote]
A w jakich klubach[b][u] w/w[/u][/b] grają ??
:-/
-
-
Florian Loshaj - powodzenia!
Co chcesz studzić Naki? :)
Gramy o misztra, ty grasz o ósemkę?
Poza tym, wyczytałeś tu jakiś hurra optymizm czy lekceważące podejście do przeciwników?
Chłopak zaskoczy... 3 punkty Nasze i nie ma powodu psów wieszać... na Nim rzecz jasna. Zobaczył Florek czym esa pachnie, teraz ciężka praca i na pełnej wiśle wjedzie w rywali. Mecze z zespołami z dołu tabeli będą mega ciężkie, kości będą trzeszczeć... myślę, że z Lechem będzie mu lżej, o ile dostanie szansę.
@naki - nie może zagrać w rezerwach...
Po pierwsze to bez sensu, na pewno nie było go łatwo do nas ściągnąć.
Po drugie rezerwy zaczynają sezon dopiero w połowie marca.
na konferencji pomeczowej MP powiedział:
[url]https://www.youtube.com/watch?v=RczPDo_12mA[/url]
czyli chłopak się za parę tygodni przyzwyczai i będzie ok ...
Jak napisał Santo, ciężkie zderzenie z ekstraklasą. Musi okrzepnąć i przyzwyczaić się.
- Edytowany
[quote='-Robert-' pid='1420533' dateline='1581256720']
na konferencji pomeczowej MP powiedział:
[url=https://www.youtube.com/watch?v=RczPDo_12mA]https://www.youtube.com/watch?v=RczPDo_12mA[/url]
czyli chłopak się za parę tygodni przyzwyczai i będzie ok ...
[/quote]
To wiecie już wszyscy trenerzy, komentatorzy i krytykanci, dlaczego Florian grał słabiej w meczu z Arką ? Jak nie to posłuchajcie trenera, bo on wie lepiej będąc bliżej wydarzeń.
Ponadto miejcie litość i po jednym meczu nie wysyłajcie chłopaka do rezerw, bo nie po to się głowiono aby go do nas sprowadzić, aby teraz grał w IV lidze.
- Edytowany
Najważniejsze mecze są za 2 i 3 tygodnie i do nich ma być gotowy. To samo dotyczy Thiago, Fiolica i Alvareza.
Piszę to jako wielki entuzjasta sprowadzenia Loshaja.
I za 4 i za 5 i za 6 i za 7 i za 8
Do końca sezonu same ważne mecze i nie chodzi o to by w pierwszym meczu strzelić 3 gole, ale żeby do końca sezonu trzymać formę.
Z Arką nie pokazał niczego więcej niż do tej pory pokazywał Lusiusz. Może być konkret szrocicho.
Pokazywał w sparringach , że w piłkę potrafi grać - on się musi po prostu przystosować i nauczyć gry w EK . Potrzebny jest mu czas , jeszcze trochę czasu .
[quote='hank' pid='1420831' dateline='1581422855']
Pokazywał w sparringach , że w piłkę potrafi grać - on się musi po prostu przystosować i nauczyć gry w EK . Potrzebny jest mu czas , jeszcze trochę czasu .
[/quote]
[size=small]Jakoś Hanca przyszedł z tej samej ligi i dał radę od razu. Jeśli piłkarz jest dobry, to naprawdę nie potrzebuj czasu, aby się przystosować. "Nauczyć gry" - no jedno wielkie xD, co niby takiego jest w tej Ekstraklasie, że trzeba się jej tygodniami uczyć? Dajcie spokój.[/size]
Odpuście sobie tą dyskusję. Czym innym jest wyartykułowanie, że zagrał beznadziejne spotkanie a czym innym wyciąganie pochopnych wniosków z pierwszego występu w meczu łokcia nożnego. Bo z piłką w środku pola to nie miało wiele wspólnego.
[quote='SaNtO' pid='1420970' dateline='1581501638']
Odpuście sobie tą dyskusję. Czym innym jest wyartykułowanie, że zagrał beznadziejne spotkanie a czym innym wyciąganie pochopnych wniosków z pierwszego występu w meczu łokcia nożnego. Bo z piłką w środku pola to nie miało wiele wspólnego.
[/quote]
Chyba mniej więcej po to przyszedł, żeby nasz środek pola własnie grał lepiej w piłkę?
Mam nadzieję , że Lech przyjedzie grać w piłkę a nie łokciować a Florian będzie miał okazje zademonstrować swoje umiejętności .
Z komentarzy tutaj wynika, że Lusjusz który jest naszym wychowankiem już out a nowy Florian jest lepszy, tylko trzeba mu dać więcej czasu. I do wszystkich hura optymistów - jak za miesiąc dalej będziemy na drugim miejscu w tabeli ze stratą do pierwszego zespołu tylko o punkt/lub dwa, to wtedy można mówić, że jesteśmy w grze o Mistrza Polski. Tabela jest tak płaska, że dwa mecze w plecy i możemy być na 6/7 miejscu. Bo Piast ma do nas 4 pkt straty tylko. Następnych siedem kolejek wyłoni moim zdaniem przyszłego Mistrza Polski. A najbliższe 4 spotkania są dla nas o 6 pkt.
Nasi rywale w następnych siedmiu koljekach:
1/ Lech
2/ Piast
3/ Legia
4/ Zwisła
-------------------------
5/ Górnik Zabrze
6/ Jagielonia
7/ Pogoń Szczecin
Ja zwyczajnie uważam, że ocenianie po jednym meczu na trudnym terenie jest idiotyczne. Jak zagra jeszcze 2,3 razy taki piach to będzie można wyciągnąć jakieś wnioski, gdy robimy to po ledwie 60 minutach to sami wystawiamy sobie fatalne świadectwo
hop z wywiadu z Loshajem
"(...)Są spore różnice pomiędzy ligami, w których grałem, a polską. Tutaj jest bardzo [b]dużo pojedynków, to chyba główna różnica[/b]. Najważniejsze jednak, że wygraliśmy i zdobyliśmy trzy punkty. Wracając jeszcze do polskiej ekstraklasy to [b]nie sądziłem, że jest aż tak „fizyczna”[/b], że liczy się przygotowanie fizyczne. [b]Jest bardzo intensywna, inaczej jest w Rumunii,[/b] gdzie ostatnio grałem.[b] Tam więcej jest techniki. Muszę się szybko zaadaptować do nowych warunków.[/b] Grając w Rumunii byłem nastawiony na występy w tej lidze, nie patrzyłem na inne..."
Czyli moja diagnoza jak się okazuje była najbardziej właściwa. Dobrze jest dać mu trochę więcej czasu. Widać nawet po tych 60 minutach, że może coś z niego być.
Zaznaczam, że nie oznacza, że będzie na bank. Może się nie zaadoptować. Trzeba się z tym liczyć ale ja wolę mieć nadzieję
[b]FORUM JEST ŹLE ZABEZPIECZONE !!![/b]
Ktoś się chyba SaNto wkradł na konto!!
Adminy sprawdźcie to! Nie może tak być, że konto na forum Najstarszego Klubu jest tak łatwo "kradzialne"
:D
To, że ktoś "włamał" się na to konto, to przypadek ??
NIE SĄDZĘ ;) ;) ;)
facet jeszcze pokaże na co go stać .Wygląda na prawcowitego a Michał takich lubi . Lewa noga też jest atutem , nawet pod kątem sprzedaży późnije
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)