W ataku mamy albo parodystów nie umiejących grać w piłkę (Balaj, Rivaldinho) albo człowieka ze szkła (Alvarez), który w każdym meczu łapie kontuzje.
Po prostu nie mamy ataku.
-
-
Marcos Álvarez - witamy w Cracovii!
Znowu narobilismy sobie nadziei po jego pierwszym meczu i oby tylko na tych nadziejach sie nie skończyło.
Jednak Alvarez podać piłkę umie czego dowodem jest niezła asysta przy pierwszej bramce Hanki. Może gdyby grał takiego fałszywego napastnika a przed nim był jeszcze bramkostrzelny snajper to wtedy z tego by coś lepszego wyszło dla drużyny, bo łowcą goli to on raczej nie jest.
To bierzemy Klimenta?
Tego z Mam Talent lub z GTS,
Podejrzewam, że ten sam poziom
- Edytowany
Tak się złożyło ze wykonywałem sobie dziś tomografię komputerową .
Patrzę a przede mną w kolejce jakiś pan w pidżamie.
Nabrałem podejrzeń które zostały rozwiane w rejestracji.
Pan przedstawił się jako Alvarez!!
Ponieważ nie posiadłem zdolności beblania po angielsku , wiec nasza rozmowa była krótka.
Zrobiłem sobie z nim zdjęcie ( nie wiem czy mogę je wkleić żeby tam nie naruszyć którejś z ustaw) oraz najprawdopodobniej ustaliłem z nim taktykę na mecz z Wartą. Tak że ten, teraz to mój najlepszy kolega i proszę wyrażać się o Nim z należytym szacoonkiem!
Ciekawe czy ma świadomość, że zrobił sobie fotę z odpowiedzialnym za ostatnie sukcesy.
ciekawe czy leży z tym samym żulem na sali co Covilo
Ma leżeć w sali na równych prawach jak "Kowalski". W chorobach jesteśmy równi.
Ale to nie choroba tylko uraz związany z pracą w której non stop go ktoś ładuje po kostkach.
[quote='Rock' pid='1506780' dateline='1633356729']
Ale to nie choroba tylko uraz związany z pracą w której non stop go ktoś ładuje po kostkach.
[/quote]
Ano ano Ianie. Nie wdając się w głębszą polemikę z Twoja wypowiedzią bo jest zakaz polityki na forum...
Swoja drogą powszechne przyzwolenie czornych łapserdaków na polowanie na kości dzika przypomina mi powszechne wieszanie się (i to czesto 2-ch jednocześnie) obrońców na Covilo. Przecież na nim niemal w każdym meczu był nieodgwizdywany przez "czarna szajkę" karny ...a często i 2-3.
Ciekawe jak by się teraz grało z Covilo w czasach VAR? ale to już chyba emeryt.
- Edytowany
Gdyby to był prawdziwy dzik, to ligowi rzeźnicy łamaliby sobie na nim kości, patrząc jak często odpoczywa na trawie i wije się w konwulsjach, to myślę, że to "pastowany kaban". ;)
(Pisząc" pidżama" miałem na myśli taki dresik wyjściowy a nie szpitalny szlafroczek).
Marcos ( takie drobne spoufalenie ale zupełnie uzasadnione) chodził normalnie tylko długo czekał na płytkę CD z badaniem.
Dzik w błyszczącym dresie?
[quote="leszeczek" pid='1506799' dateline='1633364939']
Dzik w błyszczącym dresie?
[/quote]
Dzik w dresie czy na dresie... wazne zeby zdrowy...ale "kopytka" ma szklane ...co go kopna to go boli nastepne 3 tygodnie...
[img]https://ae01.alicdn.com/kf/H64ef66b6933e485dab9cd19af938df21b/Styl-na-wiosn-i-jesie-dzika-dzika-bluza-z-kapturem-m-czy-ni-kobiety-3D-drukuj.jpg_Q90.jpg_.webp[/img][img]https://a.allegroimg.com/original/06b2c0/5ae058ed40a4a0cc06e4ff76ff2b/Koszulka-z-dzikiem-dzik-prezent-dla-lesnika-HQ-XXL[/img][img]https://cdn.shoplo.com/9799/products/th640/aca3/17348-ad-02756.jpg[/img]
Kajak nie strasz, bo już się wystraszyłem że Dzik faktycznie był w piżamie :D
[quote='KruszynaKSC' pid='1506804' dateline='1633365738']
. wazne zeby zdrowy...ale "kopytka" ma szklane ...co go kopna to go boli nastepne 3 tygodnie...
[/quote]
chyba, że to o nim mówił Kosecki w wywiadzie
Kosecki to kawał uja i niech mi on nie pieprzy jak to on był bardziej zaangażowany niż obcokrajowcy. Bo jeśli rzeczywiście był to jeszcze gorzej to świadczy o jego umiejętnościach.
16 dni później
'Alvarez potrzebuje kilku dni, czy tygodni, żeby powrócić' (MP 10/21)
Ciekawe, czy dzik jeszcze zagra w tym roku.
Z całym szacunkiem do zawodnika Cracovii, ale niech on już wypier... stąd.. Bierze napewno nie mało a gdzie są efekty? Ile goli, asyst? Jendrisek słyszałem że był szrotem..
Umiejętności są. Zaprezentuje je w kolejnym klubie.
[quote='Kajak' pid='1506772' dateline='1633350888']
Zrobiłem sobie z nim zdjęcie
[/quote]
RTG ? Wspólne ?
Czyli podpiął się pod Twój "NFZ" ?
Tabisz lubi to ;)
Tylko czy będzie wiadomo co jest czyje ? ;)
Jak Alvarez w klubie pokaże zdjęcie kolan Kajaka, to ma murowany półroczny urlop :D
- Edytowany
Gorzej jak Kajak pokaże zdjęcie nóg Alvareza i mu przesuną wiek emerytalny o 20 lat.
Jeszcze gorzej jak Szanowna Pani Kajakowa zobaczy zdjęcie nóg Alvareza to może pomyśleć o nowszym modelu ;)
[quote='sterby' pid='1508355' dateline='1634896764']
Jeszcze gorzej jak Szanowna Pani Kajakowa zobaczy zdjęcie nóg Alvareza to może pomyśleć o nowszym modelu ;)
[/quote]
Kajaka czy wioseł ? :D
Moja żonę modelarstwo nie interesuje.
- Edytowany
Dobrze, żeśmy sobie dzika sprowadzili. 61 stron wątku (w tym jakieś 2 odnośnie piłki nożnej). Nie ma nudy.
Może Kajak, jako znany modelarz wyprodukuje stylową dioramę w skali 1:35, albo chociaż 1:72 pt. "dzik w żołędziach", no ewentualnie "ranny dzik wijący się z bólu na środku boiska"
[quote='Rock' pid='1508366' dateline='1634903780']
Dobrze, żeśmy sobie dzika sprowadzili. 61 stron wątku (w tym jakieś 2 odnośnie piłki nożnej). Nie ma nudy.
[/quote]
No ba, jeszcze se chłop w filmie zagrał
[quote='tomecki' pid='1508369' dateline='1634904156']
[/quote]
[/quote]
I to dźwiękowym ! ;)
[/quote]
[/quote]
Tarantino ma go już pewnie w notesiku
Na pewno Magda Gessler chce z nim nakrecic odcinek na temat tatara....
[/quote]
[/quote]
i tyle razy na prośbę operatora wybiegał z tej knajpy, że aż nogę skręcił i do końca rundy będzie pauzował biedaczysko
5 dni później
co jest z tym Alvarezem? Jakaś poważna kontuzja..
Poprzednio miał problem z przywidzicielem , jak wnioskuję z enigmatycznych wypowiedzi MP , uraz się odnowił .
O tak, przywodziciel to poważna kontuzja, jak kontuzjowany, to nie przywodzi cię do ciężkiej pracy ;)
10 dni później
jedyne zagrożenie z naszej strony było po stałych fragmentach dopóki za wykonywanie nie zabrałeś się Ty,
w y p i e r d a l a j z Cracovii
Dziś dramat ! Może dało by się go wymienić na jakiegoś napadziora z krwi i kości ?
Dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo w Ciebie wierzyłem, bardziej niż Santo w Rivaldinho, ale po dzisiejszym możesz wy.pierdalać, razem z cyganem rzecz jasna, raz dwa trzy. Papatki
Gruba świnio, przestań wykonywać wolne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)