herzlich wilkommen, du bist ein Bulle
-
-
Marcos Álvarez - witamy w Cracovii!
Już jest moim ulubieńcem! ;)
Ale za strzał z rzutu wolnego wielki minus, to miała być jego broń. Za resztę oczywiście wielki plus
Obśmianie cieszynki Pogoni, bardzo przypadło mi do gustu.
No ale ma 50 kilo nadwagi :D
Kilkadziesiąt kilo nadwagi xD
Dobrze że Kruszyna w końcu zadowolony. Jak to warto się czasem wstrzymać ?
No i jak tam narzekacze ?? Alvarez 100 % skutecznosci - 1 mecz 1 bramka :cool: ;)
Tak jak komentatorzy mowili w trakcie tego meczu... Wy (kibice) powiniscie sie cieszyc ze mamy w druzynie takiego grajka, ktory na zapleczu Bundesligi strzelal duzo bramek ... i o dziwo postanowil przejsc do naszej Ekstraklasy.
Tylko żeby "L" nie pokazywał po strzelonych bramkach ;)
[quote='sterby' pid='1446645' dateline='1598112554']
Obśmianie cieszynki Pogoni, bardzo przypadło mi do gustu.
[/quote]
a co to było?
jestem uczulony na tę Pogoń, widziałem, że Frączczak planuje coś specjalnego, ale tuż przed finałem telewizja włączyła powtórki bramki.
Zagrał bardzo dobrze, ale to jeden mecz. Nie zagłaskajmy go na starcie.
Dzik "Garfield", bez żadnych złośliwości, bardzo lubię ten typ kocurów, przestawiał sobie gości jak klocki
Dobry jest, [i]skurczy[/i]byk...
[quote='szaleniec' pid='1446668' dateline='1598115885']
Zagrał bardzo dobrze, ale to jeden mecz. Nie zagłaskajmy go na starcie.
[/quote]
No chyba po pierwszym meczu (z Chrobrym) nie został zagłaskany ! Tak że spokojnie :cool:
- Edytowany
Rasowy dzik, takiego nam było od dawna trzeba :D
Dziś zrozumiałem, dlaczego Niemiec płakał i nie chciał sprzedać tego zawodnika :D
Alvarez bezsprzecznie najlepszy na boisku, oby w czwartek dał nam również powody do radości
Wygląda jak Buli z wieczorynki ale... Asysta ciasteczko, bramka jest... Może gdyby nie był gruby, grałby w top5 lidze?
[quote='razdwatrzy123' pid='1446696' dateline='1598122341']
Wygląda jak Buli z wieczorynki ale... Asysta ciasteczko, bramka jest... Może gdyby nie był gruby, grałby w top5 lidze?
[/quote]
Gruby? A jakby u nas grał Pudzian to też byś go nazwał grubym?
Dzik znacznie bardziej podoba mi się niż kocur.
I jaki dzik zrobił balans przy akcji na 2:1, niby nic nie zrobił, a już miał śledzia na plecach, lekkie dziubnięcie i Hanusia na czystej pozycji, mniam, mniam.
To jest piłka a nie dziubdzianie piłki.
Pasiasty Lukaku, super mecz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)