[quote='Ivory THC KSC' pid='1414064' dateline='1578230200']
W jakich derbach???
[/quote]
w derbach Krakowa (jezeli do nas przyjdzie zima)
-
-
Marcos Álvarez - witamy w Cracovii!
A Ja w niego wierzę i myślę że u Nas będzie ładował bramę za bramą.
No wygląda na porządnego chłopa, ale czy umie on grać tyłem do bramki?!?!?!?!
Jeśli przyjdzie w lipcu to po pierwsze może mieć już po formie, a po drugie u nas może być już po tradycyjnej eksplozji w szatni i będzie plombą po ekstrakcji.
Jak wynika z relacji - jest to napastnik, który lubi grać "kombinacyjnie" i "technicznie". W systemie tzw. "wrzutek na pole karne" jakim obecnie gramy - nie czułby się chyba najlepiej. W związku z tym skoro już planujemy go wprowadzić do drużyny to należy przebudować drugą linię i sprowadzić ofensywnego pomocnika i skrzydłowego - po to między innymi aby linia pomocy nieco zmieniła styl (na bardziej techniczny) i żeby on miał z kim grać i najlepiej wykorzystać jego potencjał.
Na papierze, jak na naszą Ekstraklase wydaję się być mega kotem ... ale ciekawe co przyniesie praktyka :rolleyes: Powodzenia życzę :)
Willkommen Marcos!!!
Nie wiem, czy będziesz zbawcą Cracovii, ale już teraz jestem szczęśliwy, słysząc ten skowyt rozpaczy naszych rywali. Na dźwięk twego imienia i krainy z której przybywasz, wszyscy obsrali swe gacie.
Powodzenia życzę!
To od kiedy on będzie u nas grac wkoncu? Transfer przydałby się na juz
Zapytałem na TT kibica VfL Osnabruck "dzlaczego jego zdaniem Alvarez zdecydował się na zmianę?"
Udpowiedź:
"I am no Insider. Maybe he sees the chance, to play in the European League or Champions League, as a Highlight of his career. Or he needs a new advantage. Maybe money? I don‘t know. He is true and gives always his best! Good luck for him"
"Nie jestem z klubu. Być może widzi szansę, aby zagrać w Lidze Europejskiej lub Lidze Mistrzów, jako najważniejszy punkt swojej kariery. Lub potrzebuje nowej przewagi. Może pieniądze? Nie wiem. Jest prawdziwy i zawsze daje z siebie wszystko! Powodzenia dla niego"
[b]Orientuję się ktoś czy będziemy czynić starania żeby pozyskać go już teraz? ;)[/b]
[hr]
https://twitter.com/denasek93/status/1213926297187037185
Za chwilę pełna analiza Alvareza :)
Będzie kozak na pewno, tylko Filipiak przyżydzi i będzie dopiero w następnym sezonie, niestety.
[quote='octop' pid='1414107' dateline='1578258562']
Będzie kozak na pewno, tylko Filipiak przyżydzi i będzie dopiero w następnym sezonie, niestety.
[/quote]
A wg. mnie Filipiak nie pożydzi i Marco będzie już grać w styczniowych sparingach. Czy wy myślicie,ze Filipiaka jest stać na to żeby zainwestować w grajka, który przyjdzie dopiero od lipca. . Profesor nikogo nie będzie kredytować i jestem pewny, że Marko w krótkim czasie dołączy do pierwszej drużyny.
A na czym polega nasze kredytowanie do lipca?
[quote='Rock' pid='1414111' dateline='1578259459']
A na czym polega nasze kredytowanie do lipca?
[/quote]
powinno być "kredytowanie"
Wygląda na bardzo dobry transfer. Opcja lipcowa już niekoniecznie.
Czy się sprawdzi, czas pokaże.
Dla tych co chcą śledzić jego losy:
Sparingi:
15.01 - Aarau
18.01 - BFC Siofok (12:00)
22.01 - Sturm (17:00)
2 Bundesliga:
29.01 - Sandhausen (20:30)
02.02 - Darmstadt (13;30)
08.02 - 1. FC Nurnberg (13:00)
Patrząc na komentarze kibiców jego byłego klubu ciśnie mi się tylko jedno stwierdzenie - "Niemiec płakał jak sprzedawał":D
W Przeglądzie Sportowym piszą, że chcemy o Alvareza walczyć aby przyszedł jeszcze teraz. Oni nie podali swojego źródła, więc ja do nich też nie linkuję.
Podnieta jak w Milanie za Ibra.Gosc nie zagrał minuty w naszej lidze ,przyjdzie najprawdopodobniej w lipcu oby zdrowy. Powodzenia i nie oczekuję zbyt wiele..
Witaj Pączusiu :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)