Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • gts -Cracovia 29 września, 17:30

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 22.09.2019 o 19:59
      Ostatnia aktywność 06.10.2019 o 11:54
      75391 wyświetleń
    • ZbigniewT

1.9K
      3.5K
    • 29.09.2019 o 21:53
      Post #1401517 29.09.2019 21:53
    sterbyMiał być brutalny gwałt, a skończyło się na skradzionym pocałunku  ;) Jak zwykle czujesz niedosyt Czego więcej oczekujesz od Cracovii  ? Był mecz walki i mecz wygrany i o to chodziło aby nie oddali pola.! i Nie oddali!!! Wygrali i to jest najważniejsze.  W przypadku przegranej byłbyś - podejrzewam bardzo - aktywny
    • kapalin, krzys67Bytom oraz STARA HUTA 82 lubią to.
    • gargamel9998

17.4K
      16.4K
    • 29.09.2019 o 21:57
      Post #1401519 29.09.2019 21:57
    [quote='sarmata' pid='1401407' dateline='1569781204'] [quote='TOM76' pid='1401396' dateline='1569780628'] Obiecałem że jak wygrają to zaczynam biegać. Od jutra start. Cracovia Pany! Napis na stadionie powinien być podświetlony! [/quote] A ja zacznę czytać gargamelowy wątek "WOJSKOWOŚĆ"...   :) Brawo PASY!!! [/quote] dziękuję :)
    • kapalin, hank oraz sarmata lubią to.
    • Łukasz_KSC

325
      325
    • 29.09.2019 o 21:57
      Post #1401520 29.09.2019 21:57
    Brawa również należą się dla sędziego, któremu nie przeszkadzała gra Cracovii w pasiastych barwach! W strojach, które chciałbym widzieć w każdym meczu przy Kałuży! Pasiaste Koszulki w połączeniu z czarnymi spodenkami i getrami prezentują się wybornie!
    • kapalin, docent, hank oraz 19 innych osób lubią to.
    • Pasiak64

1.1K
      690
    • 29.09.2019 o 22:08
      Post #1401528 29.09.2019 22:08
    [quote='ian thorpe' pid='1401449' dateline='1569783571'] To o Lucku "Tak, super, że się rozwija ale jeżeli w takim meczu najlepszy u nas jest młodzieżowiec to nie najlepiej świadczy o trenerze. " Pasiak64, co Ci Probierz zrobił, że z nim non stop jedziesz, nawet po dzisiejszych derbach. Nie najlepiej świadczy dobry mecz Lucka o trenerze? Bez jaj. Wielu by napisało, ze super Lucka prowadzi do takiej wysokiej formy ;) Ech... Mecz walki, dobre określenie na niego "klincz". Wiedziałem, że gts będzie wręcz gryzł i miałem troszkę obaw, czy nasi oddadzą tym samym. Oddali, dlatego jest duża radość ze zwycięstwa i to w dodatku w azylu przy tak licznej widowni. Wiem, ze Gol jest bożyszczem i niekwestionowanym liderem pomocy ale czasem poprzez pewne straty naraża naszą drużynę na niebezpieczeństwo. Słaby dzisiaj Pelle, który z przodu był bezproduktywny, Lopes chociaż przeszkadzał. Słabszy mecz zagrał Vestenicky, gracz o dużej technice dzisiaj ją mu ktoś zabrał. Probierz ustawił drużynę po raz kolejny bardzo defensywnie, mecz więc nie był dla koneserów. Natomiast ten styl jest skuteczny i dzisiaj możemy napisać CRACOVIA PANY! Cieszmy się sukcesem jednak dobrze że Probierz widzi potrzebę wzmocnień, bo dzisiaj widać było pewne braki. Ta drużyna nie jest na Mistrza Polski a tego oczekuję. [/quote] Pytasz co mi zrobił Ogrodnik? Jest sprzedawczykiem, nie dotrzymał umowy ustnej z Profesorem, ale rozumiem, że Ty masz inne standardy. Podchodzę do sprawy racjonalnie, super że wygraliśmy, tylko trzeba pamietać, że graliśmy przeciwko 2 oldbojom i zbieraninie szrotu, zebranej przed ligą a nasz ogrodnik podobno każdego oglądał rok lub conajmniej 6 miesięcy. Wyżywasz się na Piotrku Gizie a nie widzisz co wyprawia przez prawie 3 lata ogrodnik. Nie pamiętam takiej sytuacji od roku 1974 żeby któryś trener przegrał derbowe mecze  4 razy pod rząd!! i to w sytuacji gdy milicja walczyła o przetrwanie. Super że Lucek się rozwija, tylko 2 tygodnie temu lepszy był Dimun. Mało tego ogrodnik uznał, że reprezentant Polski jest gorszy od Dimuna i poszedł za frytki do Pogoni, która jest liderem i wygrała na Jadze 3;1 a Dąbrowski grał cały mecz. Więc postaraj się spojrzeć na sytuację racjonalnie i oceniaj każdego według tych samych standardów a nie mów że za sposób gry rezerw odpowiada Piotrek a za katastrofę w 4 ostatnich meczach derbowych odpowiada przypadek. Bo przypadkowo to dzisiaj my wygraliśmy derby z biedakami z Myślenic (z czego się cieszę ale racjonalnie do tego podchodzę).
    • gaudeamus

2.7K
      1K
    • 29.09.2019 o 22:10
      Post #1401531 29.09.2019 22:10
    Pasiaj64 ciesz się chwilą. Tak niewiele radości mieliśmy przez ostatnie 2 lata.
    • ALRS, kapalin oraz Camron lubią to.
    • Pasiak64

1.1K
      690
    • 29.09.2019 o 22:13
      Post #1401534 29.09.2019 22:13
    [quote='gaudeamus' pid='1401531' dateline='1569787839'] Pasiaj64 ciesz się chwilą. Tak niewiele radości mieliśmy przez ostatnie 2 lata. [/quote] Cieszę się ale to nie zaciemnia mi prawdziwego obrazu ;-) Tylko Pasy!!!
    • Camron oraz KruszynaKSC lubią to.
    • Khalid

20.8K
      12.9K
    • 29.09.2019 o 22:14
      Post #1401536 29.09.2019 22:14
    • Edytowany
    [quote='sterby' pid='1401474' dateline='1569784814'] Miał być brutalny gwałt, a skończyło się na skradzionym pocałunku  ;) [/quote] Stary jak Cię proszę przestań  choć dziś [size=small]MARUDZIĆ . Od kilku dobrych sezonów mamy raz dużo a raz trochę ale zawsze LEPSZĄ drużynę od CzarnoWiejskich ... i co ? 3 lata czekaliśmy na opędzlowanie "paskudników". [/size] Wygraliśmy to trzeba się cieszyć!!!! ...i  na 3-0 na wiosną czekać.
    • krzys67Bytom, kapalin, Camron oraz 3 innych osób lubią to.
    • Sejno

771
      1.5K
    • 29.09.2019 o 22:14
      Post #1401537 29.09.2019 22:14
    [quote='Pasiak64' pid='1401528' dateline='1569787691'] [quote='ian thorpe' pid='1401449' dateline='1569783571'] To o Lucku "Tak, super, że się rozwija ale jeżeli w takim meczu najlepszy u nas jest młodzieżowiec to nie najlepiej świadczy o trenerze. " Pasiak64, co Ci Probierz zrobił, że z nim non stop jedziesz, nawet po dzisiejszych derbach. Nie najlepiej świadczy dobry mecz Lucka o trenerze? Bez jaj. Wielu by napisało, ze super Lucka prowadzi do takiej wysokiej formy ;) Ech... Mecz walki, dobre określenie na niego "klincz". Wiedziałem, że gts będzie wręcz gryzł i miałem troszkę obaw, czy nasi oddadzą tym samym. Oddali, dlatego jest duża radość ze zwycięstwa i to w dodatku w azylu przy tak licznej widowni. Wiem, ze Gol jest bożyszczem i niekwestionowanym liderem pomocy ale czasem poprzez pewne straty naraża naszą drużynę na niebezpieczeństwo. Słaby dzisiaj Pelle, który z przodu był bezproduktywny, Lopes chociaż przeszkadzał. Słabszy mecz zagrał Vestenicky, gracz o dużej technice dzisiaj ją mu ktoś zabrał. Probierz ustawił drużynę po raz kolejny bardzo defensywnie, mecz więc nie był dla koneserów. Natomiast ten styl jest skuteczny i dzisiaj możemy napisać CRACOVIA PANY! Cieszmy się sukcesem jednak dobrze że Probierz widzi potrzebę wzmocnień, bo dzisiaj widać było pewne braki. Ta drużyna nie jest na Mistrza Polski a tego oczekuję. [/quote] Pytasz co mi zrobił Ogrodnik? Jest sprzedawczykiem, nie dotrzymał umowy ustnej z Profesorem, ale rozumiem, że Ty masz inne standardy. Podchodzę do sprawy racjonalnie, super że wygraliśmy, tylko trzeba pamietać, że graliśmy przeciwko 2 oldbojom i zbieraninie szrotu, zebranej przed ligą a nasz ogrodnik podobno każdego oglądał rok lub conajmniej 6 miesięcy. Wyżywasz się na Piotrku Gizie a nie widzisz co wyprawia przez prawie 3 lata ogrodnik. Nie pamiętam takiej sytuacji od roku 1974 żeby któryś trener przegrał derbowe mecze  4 razy pod rząd!! i to w sytuacji gdy milicja walczyła o przetrwanie. Super że Lucek się rozwija, tylko 2 tygodnie temu lepszy był Dimun. Mało tego ogrodnik uznał, że reprezentant Polski jest gorszy od Dimuna i poszedł za frytki do Pogoni, która jest liderem i wygrała na Jadze 3;1 a Dąbrowski grał cały mecz. Więc postaraj się spojrzeć na sytuację racjonalnie i oceniaj każdego według tych samych standardów a nie mów że za sposób gry rezerw odpowiada Piotrek a za katastrofę w 4 ostatnich meczach derbowych odpowiada przypadek. Bo przypadkowo to dzisiaj my wygraliśmy derby z biedakami z Myślenic (z czego się cieszę ale racjonalnie do tego podchodzę). [/quote] Zgadzam się z Tobą ale dzisiaj odpuść Probierzowi.
    • docent

8.8K
      3.4K
    • 29.09.2019 o 22:16
      Post #1401539 29.09.2019 22:16
    Niektórzy jak widać cieszą się na swój sposób - nie zabierajmy im ich największej przyjemności, jaką jest po.napierdalanie na trenera i Zarząd, to byłoby nieludzkie :cool:
    • oldmen, Jarek44, konserwa oraz 20 innych osób lubią to.
    • Jarek44

4.1K
      6K
    • 29.09.2019 o 22:18
      Post #1401541 29.09.2019 22:18
    [quote='Pasiak64' pid='1401528' dateline='1569787691'] [quote='ian thorpe' pid='1401449' dateline='1569783571'] To o Lucku "Tak, super, że się rozwija ale jeżeli w takim meczu najlepszy u nas jest młodzieżowiec to nie najlepiej świadczy o trenerze. " Pasiak64, co Ci Probierz zrobił, że z nim non stop jedziesz, nawet po dzisiejszych derbach. Nie najlepiej świadczy dobry mecz Lucka o trenerze? Bez jaj. Wielu by napisało, ze super Lucka prowadzi do takiej wysokiej formy ;) Ech... Mecz walki, dobre określenie na niego "klincz". Wiedziałem, że gts będzie wręcz gryzł i miałem troszkę obaw, czy nasi oddadzą tym samym. Oddali, dlatego jest duża radość ze zwycięstwa i to w dodatku w azylu przy tak licznej widowni. Wiem, ze Gol jest bożyszczem i niekwestionowanym liderem pomocy ale czasem poprzez pewne straty naraża naszą drużynę na niebezpieczeństwo. Słaby dzisiaj Pelle, który z przodu był bezproduktywny, Lopes chociaż przeszkadzał. Słabszy mecz zagrał Vestenicky, gracz o dużej technice dzisiaj ją mu ktoś zabrał. Probierz ustawił drużynę po raz kolejny bardzo defensywnie, mecz więc nie był dla koneserów. Natomiast ten styl jest skuteczny i dzisiaj możemy napisać CRACOVIA PANY! Cieszmy się sukcesem jednak dobrze że Probierz widzi potrzebę wzmocnień, bo dzisiaj widać było pewne braki. Ta drużyna nie jest na Mistrza Polski a tego oczekuję. [/quote] Pytasz co mi zrobił Ogrodnik? Jest sprzedawczykiem, nie dotrzymał umowy ustnej z Profesorem, ale rozumiem, że Ty masz inne standardy. Podchodzę do sprawy racjonalnie, super że wygraliśmy, tylko trzeba pamietać, że graliśmy przeciwko 2 oldbojom i zbieraninie szrotu, zebranej przed ligą a nasz ogrodnik podobno każdego oglądał rok lub conajmniej 6 miesięcy. Wyżywasz się na Piotrku Gizie a nie widzisz co wyprawia przez prawie 3 lata ogrodnik. Nie pamiętam takiej sytuacji od roku 1974 żeby któryś trener przegrał derbowe mecze  4 razy pod rząd!! i to w sytuacji gdy milicja walczyła o przetrwanie. Super że Lucek się rozwija, tylko 2 tygodnie temu lepszy był Dimun. Mało tego ogrodnik uznał, że reprezentant Polski jest gorszy od Dimuna i poszedł za frytki do Pogoni, która jest liderem i wygrała na Jadze 3;1 a Dąbrowski grał cały mecz. Więc postaraj się spojrzeć na sytuację racjonalnie i oceniaj każdego według tych samych standardów a nie mów że za sposób gry rezerw odpowiada Piotrek a za katastrofę w 4 ostatnich meczach derbowych odpowiada przypadek. Bo przypadkowo to dzisiaj my wygraliśmy derby z biedakami z Myślenic (z czego się cieszę ale racjonalnie do tego podchodzę). [/quote] Koorwa,[size=small] postawiłeś u buka na gts, to masz problem, ale nie psuj chwili innym. ;)[/size]
    • Iniemamocny2 lubi to.
    • kapalin

297
      394
    • 29.09.2019 o 22:19
      Post #1401542 29.09.2019 22:19
    [quote='Pasiak64' pid='1401528' dateline='1569787691'] [quote='ian thorpe' pid='1401449' dateline='1569783571'] To o Lucku "Tak, super, że się rozwija ale jeżeli w takim meczu najlepszy u nas jest młodzieżowiec to nie najlepiej świadczy o trenerze. " Pasiak64, co Ci Probierz zrobił, że z nim non stop jedziesz, nawet po dzisiejszych derbach. Nie najlepiej świadczy dobry mecz Lucka o trenerze? Bez jaj. Wielu by napisało, ze super Lucka prowadzi do takiej wysokiej formy ;) Ech... Mecz walki, dobre określenie na niego "klincz". Wiedziałem, że gts będzie wręcz gryzł i miałem troszkę obaw, czy nasi oddadzą tym samym. Oddali, dlatego jest duża radość ze zwycięstwa i to w dodatku w azylu przy tak licznej widowni. Wiem, ze Gol jest bożyszczem i niekwestionowanym liderem pomocy ale czasem poprzez pewne straty naraża naszą drużynę na niebezpieczeństwo. Słaby dzisiaj Pelle, który z przodu był bezproduktywny, Lopes chociaż przeszkadzał. Słabszy mecz zagrał Vestenicky, gracz o dużej technice dzisiaj ją mu ktoś zabrał. Probierz ustawił drużynę po raz kolejny bardzo defensywnie, mecz więc nie był dla koneserów. Natomiast ten styl jest skuteczny i dzisiaj możemy napisać CRACOVIA PANY! Cieszmy się sukcesem jednak dobrze że Probierz widzi potrzebę wzmocnień, bo dzisiaj widać było pewne braki. Ta drużyna nie jest na Mistrza Polski a tego oczekuję. [/quote] Pytasz co mi zrobił Ogrodnik? Jest sprzedawczykiem, nie dotrzymał umowy ustnej z Profesorem, ale rozumiem, że Ty masz inne standardy. Podchodzę do sprawy racjonalnie, super że wygraliśmy, tylko trzeba pamietać, że graliśmy przeciwko 2 oldbojom i zbieraninie szrotu, zebranej przed ligą a nasz ogrodnik podobno każdego oglądał rok lub conajmniej 6 miesięcy. Wyżywasz się na Piotrku Gizie a nie widzisz co wyprawia przez prawie 3 lata ogrodnik. Nie pamiętam takiej sytuacji od roku 1974 żeby któryś trener przegrał derbowe mecze  4 razy pod rząd!! i to w sytuacji gdy milicja walczyła o przetrwanie. Super że Lucek się rozwija, tylko 2 tygodnie temu lepszy był Dimun. Mało tego ogrodnik uznał, że reprezentant Polski jest gorszy od Dimuna i poszedł za frytki do Pogoni, która jest liderem i wygrała na Jadze 3;1 a Dąbrowski grał cały mecz. Więc postaraj się spojrzeć na sytuację racjonalnie i oceniaj każdego według tych samych standardów a nie mów że za sposób gry rezerw odpowiada Piotrek a za katastrofę w 4 ostatnich meczach derbowych odpowiada przypadek. Bo przypadkowo to dzisiaj my wygraliśmy derby z biedakami z Myślenic (z czego się cieszę ale racjonalnie do tego podchodzę). [/quote] spuśćmy zasłonę milczenia na Dąbro i podejście do derbów, dobrze?
    • Pasiak64

1.1K
      690
    • 29.09.2019 o 22:20
      Post #1401543 29.09.2019 22:20
    [quote='Jarek44' pid='1401541' dateline='1569788309'] [quote='Pasiak64' pid='1401528' dateline='1569787691'] [quote='ian thorpe' pid='1401449' dateline='1569783571'] To o Lucku "Tak, super, że się rozwija ale jeżeli w takim meczu najlepszy u nas jest młodzieżowiec to nie najlepiej świadczy o trenerze. " Pasiak64, co Ci Probierz zrobił, że z nim non stop jedziesz, nawet po dzisiejszych derbach. Nie najlepiej świadczy dobry mecz Lucka o trenerze? Bez jaj. Wielu by napisało, ze super Lucka prowadzi do takiej wysokiej formy ;) Ech... Mecz walki, dobre określenie na niego "klincz". Wiedziałem, że gts będzie wręcz gryzł i miałem troszkę obaw, czy nasi oddadzą tym samym. Oddali, dlatego jest duża radość ze zwycięstwa i to w dodatku w azylu przy tak licznej widowni. Wiem, ze Gol jest bożyszczem i niekwestionowanym liderem pomocy ale czasem poprzez pewne straty naraża naszą drużynę na niebezpieczeństwo. Słaby dzisiaj Pelle, który z przodu był bezproduktywny, Lopes chociaż przeszkadzał. Słabszy mecz zagrał Vestenicky, gracz o dużej technice dzisiaj ją mu ktoś zabrał. Probierz ustawił drużynę po raz kolejny bardzo defensywnie, mecz więc nie był dla koneserów. Natomiast ten styl jest skuteczny i dzisiaj możemy napisać CRACOVIA PANY! Cieszmy się sukcesem jednak dobrze że Probierz widzi potrzebę wzmocnień, bo dzisiaj widać było pewne braki. Ta drużyna nie jest na Mistrza Polski a tego oczekuję. [/quote] Pytasz co mi zrobił Ogrodnik? Jest sprzedawczykiem, nie dotrzymał umowy ustnej z Profesorem, ale rozumiem, że Ty masz inne standardy. Podchodzę do sprawy racjonalnie, super że wygraliśmy, tylko trzeba pamietać, że graliśmy przeciwko 2 oldbojom i zbieraninie szrotu, zebranej przed ligą a nasz ogrodnik podobno każdego oglądał rok lub conajmniej 6 miesięcy. Wyżywasz się na Piotrku Gizie a nie widzisz co wyprawia przez prawie 3 lata ogrodnik. Nie pamiętam takiej sytuacji od roku 1974 żeby któryś trener przegrał derbowe mecze  4 razy pod rząd!! i to w sytuacji gdy milicja walczyła o przetrwanie. Super że Lucek się rozwija, tylko 2 tygodnie temu lepszy był Dimun. Mało tego ogrodnik uznał, że reprezentant Polski jest gorszy od Dimuna i poszedł za frytki do Pogoni, która jest liderem i wygrała na Jadze 3;1 a Dąbrowski grał cały mecz. Więc postaraj się spojrzeć na sytuację racjonalnie i oceniaj każdego według tych samych standardów a nie mów że za sposób gry rezerw odpowiada Piotrek a za katastrofę w 4 ostatnich meczach derbowych odpowiada przypadek. Bo przypadkowo to dzisiaj my wygraliśmy derby z biedakami z Myślenic (z czego się cieszę ale racjonalnie do tego podchodzę). [/quote] Koorwa,[size=small] postawiłeś u buka na gts, to masz problem, ale nie psuj chwili innym. ;)[/size] [/quote] Mylisz się, postawiłem X2, ale to nie odbiera mi zdrowego rozsądku co do oceny tego meczu i całości ;-)
    • ZbigniewT

1.9K
      3.5K
    • 29.09.2019 o 22:23
      Post #1401547 29.09.2019 22:23
    • Edytowany
    [quote='Pasiak64' pid='1401534' dateline='1569787993'] [quote='gaudeamus' pid='1401531' dateline='1569787839'] Pasiaj64 ciesz się chwilą. Tak niewiele radości mieliśmy przez ostatnie 2 lata. [/quote] Cieszę się ale to nie zaciemnia mi prawdziwego obrazu ;-) Tylko Pasy!!! [/quote] A może ty się najnormalniej się j nie cieszysz ze zwycięstwa ? wszak Cracovia wygrała!!  Zarządzaj dymisji wszelkich władz |Cracovii!! Vice lider to nie jest to co cie zadowoli nieprawdaż!
    • Jarek44

4.1K
      6K
    • 29.09.2019 o 22:24
      Post #1401548 29.09.2019 22:24
    [quote='Pasiak64' pid='1401543' dateline='1569788420'] [quote='Jarek44' pid='1401541' dateline='1569788309'] [quote='Pasiak64' pid='1401528' dateline='1569787691'] [quote='ian thorpe' pid='1401449' dateline='1569783571'] To o Lucku "Tak, super, że się rozwija ale jeżeli w takim meczu najlepszy u nas jest młodzieżowiec to nie najlepiej świadczy o trenerze. " Pasiak64, co Ci Probierz zrobił, że z nim non stop jedziesz, nawet po dzisiejszych derbach. Nie najlepiej świadczy dobry mecz Lucka o trenerze? Bez jaj. Wielu by napisało, ze super Lucka prowadzi do takiej wysokiej formy ;) Ech... Mecz walki, dobre określenie na niego "klincz". Wiedziałem, że gts będzie wręcz gryzł i miałem troszkę obaw, czy nasi oddadzą tym samym. Oddali, dlatego jest duża radość ze zwycięstwa i to w dodatku w azylu przy tak licznej widowni. Wiem, ze Gol jest bożyszczem i niekwestionowanym liderem pomocy ale czasem poprzez pewne straty naraża naszą drużynę na niebezpieczeństwo. Słaby dzisiaj Pelle, który z przodu był bezproduktywny, Lopes chociaż przeszkadzał. Słabszy mecz zagrał Vestenicky, gracz o dużej technice dzisiaj ją mu ktoś zabrał. Probierz ustawił drużynę po raz kolejny bardzo defensywnie, mecz więc nie był dla koneserów. Natomiast ten styl jest skuteczny i dzisiaj możemy napisać CRACOVIA PANY! Cieszmy się sukcesem jednak dobrze że Probierz widzi potrzebę wzmocnień, bo dzisiaj widać było pewne braki. Ta drużyna nie jest na Mistrza Polski a tego oczekuję. [/quote] Pytasz co mi zrobił Ogrodnik? Jest sprzedawczykiem, nie dotrzymał umowy ustnej z Profesorem, ale rozumiem, że Ty masz inne standardy. Podchodzę do sprawy racjonalnie, super że wygraliśmy, tylko trzeba pamietać, że graliśmy przeciwko 2 oldbojom i zbieraninie szrotu, zebranej przed ligą a nasz ogrodnik podobno każdego oglądał rok lub conajmniej 6 miesięcy. Wyżywasz się na Piotrku Gizie a nie widzisz co wyprawia przez prawie 3 lata ogrodnik. Nie pamiętam takiej sytuacji od roku 1974 żeby któryś trener przegrał derbowe mecze  4 razy pod rząd!! i to w sytuacji gdy milicja walczyła o przetrwanie. Super że Lucek się rozwija, tylko 2 tygodnie temu lepszy był Dimun. Mało tego ogrodnik uznał, że reprezentant Polski jest gorszy od Dimuna i poszedł za frytki do Pogoni, która jest liderem i wygrała na Jadze 3;1 a Dąbrowski grał cały mecz. Więc postaraj się spojrzeć na sytuację racjonalnie i oceniaj każdego według tych samych standardów a nie mów że za sposób gry rezerw odpowiada Piotrek a za katastrofę w 4 ostatnich meczach derbowych odpowiada przypadek. Bo przypadkowo to dzisiaj my wygraliśmy derby z biedakami z Myślenic (z czego się cieszę ale racjonalnie do tego podchodzę). [/quote] Koorwa,[size=small] postawiłeś u buka na gts, to masz problem, ale nie psuj chwili innym. ;)[/size] [/quote] Mylisz się, postawiłem X2, ale to nie odbiera mi zdrowego rozsądku co do oceny tego meczu i całości ;-) [/quote] Całości czego, iluzji, czy tego co jest i może będzie?
    • Pasiak.1906.KSC

359
      197
    • 29.09.2019 o 22:24
      Post #1401549 29.09.2019 22:24
    ma ktoś może link do do jakiegos playera, na któryrm mógłbym ogladanc dzisiejsza lige + extra?
    • Pasiak64

1.1K
      690
    • 29.09.2019 o 22:26
      Post #1401551 29.09.2019 22:26
    [quote='ZbigniewT' pid='1401547' dateline='1569788601'] [quote='Pasiak64' pid='1401534' dateline='1569787993'] [quote='gaudeamus' pid='1401531' dateline='1569787839'] Pasiaj64 ciesz się chwilą. Tak niewiele radości mieliśmy przez ostatnie 2 lata. [/quote] Cieszę się ale to nie zaciemnia mi prawdziwego obrazu ;-) Tylko Pasy!!! [/quote] A może ty się najnormalniej się j nie cieszysz ze zwycięstwa  ? wszak Cracovia wygrała!!  Zarządzaj dymisji wszelkich władz |Cracovii!! Vice lider to nie jest to co cie zadowoli nieprawdaż! [/quote] Zbigniew T może najpierw sprawdź komu to imputujesz. Myślenie nie boli.
    • jarkos_

1.1K
      1.7K
    • 29.09.2019 o 22:27
      Post #1401554 29.09.2019 22:27
    Co do sędziowania, to Lasyk był zbyt pobłażliwy, kundle już w pierwszej połowie powinny dostać z 4 żółte kartki. Ale trzeba przyznać, że był konsekwentny i Lucka i Gola też oszczędził w drugiej połowie. Nie zmienia to faktu, że pozwalanie na rzeźnię na początku było handicapem dla psiarni. Ale Cracovia PANY! Brawo drużyna i trener!
    • krzys67Bytom lubi to.
    • KamilloLce

5.8K
      5K
    • 29.09.2019 o 22:37
      Post #1401559 29.09.2019 22:37
    Ludzie, serio dzisiaj musicie sie klocic? Cieszcie sie. Mamy 2 punkty do lidera i wygrywamy derby. Napijcie sie piwka albo walnijcie sobie drinka z myślą, że CRACOVIA PANY!
    • Jarek44, Khalid, Kajak oraz 31 innych osób lubią to.
    • razdwatrzy123

1.2K
      451
    • 29.09.2019 o 22:43
      Post #1401566 29.09.2019 22:43
    Mecz oglądałem na telefonie w autobusie... myślałem, ze wgle się nie uda... nie ważne. Od początku bałem się, ze trybuny kundli sie zjednoczą po ewentualnej wygranej przy pełnym stadionie. Oprawa costam dobrze się zastanów za kim jesteś haha, świetnie to wyszło. Bardzo ważny mecz. Wygrana powiedziałbym symboliczna. Przełamująca wieloletnia dominację kundli nie tylko na półroczne Pany, tylko wymowny jest układ tabeli. Za te wszystkie lata, łezka się w oku kręci. Wiadomo były wygrane derby itp. ale jak pisałem, te są symboliczne. W rym czasie, w tym kontekście wydarzeń ostatnich miesięcy, przy ich mobilizacji na ten mecz. Duma i szczęście. Opierdolilem już pół barku w hotelu hehe, ale idę w all-in, huj z marżami, Cracovio bawię się z Wami. A ty piekła stara kurwo. Do piachu. Zryj ziemie w niższych ligach.
    • Rock, kapalin, oldmen oraz 19 innych osób lubią to.
    • Jarek44

4.1K
      6K
    • 29.09.2019 o 22:44
      Post #1401567 29.09.2019 22:44
    Ja się ogólnie z Tobą zgadzam, ale już dzisiaj więcej nie wypiję...:)

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie