Wiadomo, że mecz z legia, ale z tych trzech meczy to ten dzisiejszy był delikatnie najmniej ważny. Jak dzisiejsza przegrana wpłynie na wygraną z Jagą oraz w derbach to może ten zimny prysznic się przyda. Szkoda tylko przegranej przy tak dużej frekwencji, bo rzadko ona taka duża. Ale kiedyś to bedzie standard. A nasz dzisiejszy ukraiński wieżowiec niby zawalił bramkę, ale nie dopuścił min. do utraty 4 goli. WSZYSCY NA JAGIELONIE
-
-
CRACOVIA - Legia Warszawa niedziela 22 września godz. 17:30
4 minut doliczone to jest kpina, Dytiatiev był dłużej opatrywany.
Kolejny mecz gdzie zaczynają z kupą w majtkach, jak się można bać takiej chujowej drużyny?
Wiadomo Dytiatiev i Jablonsky mieli po jednym karygodnym błędzie, ale to co odierdalali Dimun i Rapa to aż ręce opadają.
[quote='Jarek44' pid='1399959' dateline='1569173378']
[quote='wrobelson' pid='1399947' dateline='1569170507']
[quote='Jarek44' pid='1399919' dateline='1569157846']
Dzisiaj nie może być mowy o cudzie.[b] Mamy być lepsi i mamy wygrać cwks.[/b]
[/quote]
Za 10 lat może będziemy lepsi i wygramy z cwks :rolleyes:
[/quote]
Masz satysfakcję? :(
[/quote]
Nie mam, po prostu patrze REALNIE na życie ... dlatego ja przed meczem remis obstawiałem jako max, że ugramy. Jak widać po meczu nawet tyle nam się nie udało ugrać.
no tak
innowacyjny program Probierza w Cracovii
przegrywamy, nie stwarzamy sytuacji, ZERO celnych strzałów, a na boisko wchodzi trzeci defensywny pomocnik :D
i to nie dlatego, że nie mamy żadnego ofensywnego pomocnika w kadrze :D
jaja panie
Dopóki,dopóty w środku będzie grał Dimun to gramy o jednego mniej. Nie chcę się wyżywać ,ale kilkanaście razy pisałem,że poza przecinaniem akcji i wybiciem piłki na oślep nie potrafi nic! (dzisiejsza asysta tego nie zmienia,że nie umie grać w piłkę).
Dwa wielbłądy stoperów zadecydowały o porażce.
lampucera agresywna,doskakiwali do naszych a nasi myśleli,że se będą pykać cały mecz.
Obawiam się,że za tydzień na stoczni jak będzie ze 30k myślenickich fanów,i kundle rzucą się na nas z pianą na pysku,będzie podobny scenariusz.
[quote='wrobelson' pid='1399963' dateline='1569173597']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Nie mam, po prostu patrze REALNIE na życie ... dlatego ja przed meczem remis obstawiałem jako max, że ugramy. Jak widać po meczu nawet tyle nam się nie udało ugrać.
[/quote]
Problem w tym. że oni w ten masz weszli jak Ty sugerowałeś. Uznali, że potrzebny jest cud...
Jak ktoś na nas siada wysoko i dodatkowo odetnie Gola to możemy iść do szatni.vw derbach będzie to sama,zaczniemy grać przy 0-3.
- Edytowany
[quote='Jarek44' pid='1399966' dateline='1569173870']
[quote='wrobelson' pid='1399963' dateline='1569173597']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Problem w tym. że oni w ten masz weszli jak Ty sugerowałeś. Uznali, że potrzebny jest cud...
[/quote]
A bo to jest taki pierwszy mecz, gdzie wychodzimy od 1 minuty wycofani i zesrani ? NIEEEEEE
Z "słabszymi" drużynami gra nam się łatwiej bo gramy na większym luzie i na więcej pozwalają nam przeciwnicy ... a przychodzą takie mecze jak z CWKS, Derby, Jaga, Śląsk itd. i już tak kolorowo nie jest, jak w meczu z Arkami, Koronami itd. :rolleyes:
Tak czy siak, ja osobiście tą porażką jakoś bardzo się nie przejmuje bo dalej jesteśmy wysoko w tabeli i do lidera brakuje nam tylko 3 pkt. WSZYSTKO W NASZYCH NOGACH I GŁOWACH.
@gaudeamus Faktycznie, miałeś racje z frekwencją - zwracam honor.
- Edytowany
Chyba taktyka do tego meczu była do kitu. Jacyś tacy wystarszeni wyszliśmy na mecz. Szkoda, gramy dalej.
Ps.wrobelson, odnośnie frekwencji to chyba miałem rację, niewierny ;).
Nie będzie dzisiaj radosnej wódeczki. Nawet nie chce mi się napierdolić, ze smutku, nasi kopacze nie zasługują na madwyrężanie wątroby. Kur.wa, a tak miało być pięknie, ludzie na trybunach, pogoda, tylko na boisku byli nasi posrani piłkarze.
- Edytowany
Najsłabszy mecz Cracovii od derbów z dopingiem z taśmy i debilem na bramce.
Dla Probierza bania za taktykę, a raczej jej brak. Przerwy między formacjami na 30 metrów, chaos i dno. Nie sposób kogoś wyróżnić oprócz Wdowiaka.
Jablonsky niech wy..dala z Cracovii, jebany parodysta.
Jak wyjdziemy tak zesrani na gts, to nas rozwalą.
- Edytowany
Bardzo smutna niedziela. Kurwa Ale mnie boli ten wynik. Niech to wszystko trafi szlag. W Pizdu.Czuje się jak gowno. Cały tydzień czekania na grubej podniecie. Wszystko w Pizdu.
Jak my mamy mieć dobra frekwencję jak przegrywamy taki mecz jak dzisiaj... piłkarze spalaja sie psychicznie... co bedzie za tydz??? Wiedziałem że będzie dzis ciezko. Niektórzy balonik napompowali jak zawsze...
Dwa plusy meczu:
1 Wdowiak
2 oblany wodą profesor. :)
- Edytowany
Jest jak zwykle pełny stadion mecz o stawkę i 0 punktów a gra jak paralitycy.Za tydzień powtórka z rozrywki ???
Panie Filipiak!
Wygrywanie prestiżowych meczów to ważna sprawa.To przyciąga ludzi.
Coz... przegrana... wedlug mnie zasluzona...Nasi wyszli na pierwsza polowe jakby mieli pelne pampersy... Oddali wogole cale pole cwks i schowali sie w tyle...Kazdy mecz ktory tak zaczyanalismy dostawalismy w palnik....jak z gts,jak z plockiem,jak z pogona... to tak na szybko...
Oddalismy srodek pola... wogole niewidoczni Gol,Dimun czy Rakoczy... ale zwracalem uwage w cwks na zawodnika z numerem 24 Andre... woooww... gosc tak wymiatal w srodku w defensywie ze az milo bylo na niego patrzec.... przykro to pisac ale zjadl naszych strasznie... zawodnik level wyzej tej ligi...
Co do naszych... No niestety...zawiodla najbardziej linia nasza niby najmocniejsza czyli obrona... takie kartofle jakie dzis sadzii to az oczy bolaly...masakra... jak dzieci we mgle dzis....Szkoda Datkovicia bo naprawde stal sie naszym bardzo mocnym punktem na stoperze.... To co dzis Dytiatyew zrobil a pozniej cos tam jeszcze pyszczyl do kibicow z B to jest nawet nie skadal ale 6 skandali.... Rapa to samo... Osobne zdanie o defensywie zostawilem Jablonskyemu... Pisalem juz w watku o nim ale gosc jest tak slaby ze to nie do wiary... We wczesniejszych meczach strasznie elektryczny plus do tego bledy juniora... To co zrobil dzis zaraz po wejsciu to az sie w mojej glowie nie miesci...Widac w jego sie to zmiescilo...
Co do mlodego Rakoczego nakryli go dzis czapka ipokazali tylko jak duzo pracy przed nim... Odbijal sie nawet od tego Andre z 24 numerem a warunki mfizyczne bardzo mieli podobne... Duzo pracy duzo potu ale ja jestem z niego dumny ze dostaje szanse i gra... choc dzis to bylo bardziej staranie sie grac...
Jedyny pozytyw tego meczu to Wdowka... widac w chlopaku ze forma jest wysoka... ze chce ze walczy i dzis wreszcie sie przelamal!!!Brawo!! Po golu na 2-0 akurat stal przy linii przy sektorze A i widac po nim bylo takie sportowe wqrwienie... bardzo pozytywnie dzis...
Co do napastnika nie mial dzis z kim grac... Jesli za rozgrywanie odpowiedzialny jest drewniany Dimun ktory dzis kopal sie po czole i probowal tez ;) jak Rymaniak w drugiel polowie kopnac w glowe zawodnika cwks ale nawet tu mu zeszlo i na szczescie nasze nie trafil ;)
Lopes sam nic nie zrobi... nie mial na to szans...
Wielka szkoda ze kolejny raz kiedy na mecz przyszlo naprawde duzo ludzi... nasze kopidoly nie potrafily wygrac dla tych "nowych" kibicow by ich zatrzymac na dluzej... szkoda...
Idealnym podsumowaniem calego tygodnia nagonki meczowej,calej otoczki wokol meczujest ten mem...coz ... oby nie bylo juz okazji go uzywac...
[img]https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_joymHF9ylX8iuWrKZowjBA7NSRSJSVwx.jpg[/img]
[quote='Jarek44' pid='1399980' dateline='1569175944']
Dwa plusy meczu:
1 Wdowiak
2 oblany wodą profesor. :)
[/quote]
Kto go oblał :D ?
Nie ma co za bardzo komentować, Legia zdecydowanie lepsza i tyle. Wydawało się, że jest ich więcej na boisku, każda piłka ich, zbierali wszystko, wyprzedzali naszych, jak próbowaliśmy rozegrać, to momentalny doskok i zamknięcie opcji podania, zdecydowanie fizycznie dziś przegraliśmy. A jak do tego dołoży się, że zawodnicy Legii technicznie klasa wyżej niż nasi, do tego dobra taktyka i na dokładkę to o czym piszecie wyżej, czyli mentalność, to nie ma o czym gadać. Nasi po raz kolejny pokazują, że nie potrafią grać ważnych meczów, muszę przyznać, że mam spore obawy po tym co dziś widziałem, jeśli idzie o mecz za tydzień.
Dodam jeszcze, że wpuszczenie Piszczka, to jakiś sabotaż, graliśmy w 10 od tego momentu. Jedyny pozytyw dla mnie, to że w końcu bramkę strzelił Wdowiak, innych pozytywów nie widzę. Do tego jeszcze mamy małe spięcie jeśli idzie o Dytiatieva
nie bardzo rozumiem pisanie, że posrani, wszystko w głowie...itp
ludzie, po prostu brakło jakości, oni na naszym tle wyglądali jak goście z innej bajki
mają drużynę pięć razy więcej wartą, płacą im pięć razy więcej to wyglądało to jak walka Davida z Goliatem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)