TYLKO 3 PUNKTY!!! Choć wyczuwam tradycyjny remis 1-1.
-
-
CRACOVIA - Arka Gdynia sobota 24 sierpnia godz. 15:00
[quote='Endriusza' pid='1395637' dateline='1566579395']
.......Jutro w czasie tego eventu zrobimy se grilla a wynik sprawdzę po.
[/quote]
Ależ to wzruszające, piękne i wymowne- łapie za serce....;)
- Edytowany
[quote="Endriusza" pid='1395637' dateline='1566579395']
Przyprowadziłem sporo znajomych na stadion, na mecze z Pogonią i DAC, nie istnieje nawet taka opcja żeby chcieli przyjść na kolejny mecz. Sam już też wymiękam. Jutro w czasie tego eventu zrobimy se grilla a wynik sprawdzę po.
[/quote]
A po co masz sprawdzać? Przegrają, zremisują czy wygrają i tak ich op....... lisz. :P
Mam pytanie, czy jak kupie bilet przez internet, a nie mam drukarki to wejdę, jak przyłożę pdf z biletem do czytnika?
Nie ma co się spinać.Każdy z nas chce zwycięstw Cracovii.To jest taki meczyk przyjaźni trzeba go wygrać i zrobić 3 punkty. Ale ewentualna wygrana zaciemni obraz który nie jest zbyt dobry tylko słupki się zgadzają.Mam takie wrażenie że ktoś pisze pracę : Czy w piłce nożnej można zrobić wynik grając odpadami.
Po ostatnich małych ruchach tektonicznych w zespole będzie dziś bardzo ciężko ale ten mecz trzeba koniecznie wygrać . Innej opcji nie ma .
Trzeba pamiętać, że przyjeżdża do nas trener, z którym wygrywaliśmy nieraz z gtsem. Niech to da do myślenia MP...
Arka jest na musiku, wiec beda gryzc murawe, jakosci pilkarskiej nie ma u nich za wiele,ale zapowiada sie ciezki mecz.
A w składzie Arki Budziński. Czyli nasz genialny przy pilnowaniu swoich interesów Vicek Zapomniał wpisać do umowy powszechnie praktykowanej
opcji typo 50 tys przy transferze w wypadku gry przeciwko nam... eh
[quote='wrobelson' pid='1395405' dateline='1566504021']
Piszczek od 1 minuty i OGIEŃ :exclamation: :exclamation:
[/quote]
Probierz chyba czyta forum bo mnie posłuchał ;) ...
[quote='Khalid' pid='1395752' dateline='1566649108']
A w składzie Arki Budziński. Czyli nasz genialny przy pilnowaniu swoich interesów Vicek Zapomniał wpisać do umowy powszechnie praktykowanej
opcji typo 50 tys przy transferze w wypadku gry przeciwko nam... eh
[/quote]
W przypadku wypożyczenia - tak,ale to przecież transfer definitywny,więc jak można komuś zabraniać gry przeciw starej drużynie w nowym klubie ? Nawet powinien wystąpić,dając odpowiedż na pytanie,kto miał rację.
da ktoś linka?
[quote='del_piero' pid='1395756' dateline='1566651334']
da ktoś linka?
[/quote]
No właśnie, bardzo proszę :)
Z całym szacunkiem ale "linka" to chyba po to żeby się powiesić.Po 15 minutach to jest żałosna kopanina na poziomie najwyżej 2 ligi z której się śmiejemy.
[quote='pasiasty68' pid='1395758' dateline='1566652686']
Z całym szacunkiem ale "linka" to chyba po to żeby się powiesić.Po 15 minutach to jest żałosna kopanina na poziomie najwyżej 2 ligi z której się śmiejemy.
[/quote]
Niemniej, kibice Cracovii nawet taką kopaninę chcą oglądać,,, a jak kogoś obowiązki zniosły poza Kraków??
Też proszę o linka bo jestem zdany na tekstową z interii...
Dno i kupa mułu , Probierz nauczy ich w końcu grać kiedyś w piłkę ?
Gramy w milionerów:
Cracovii gra to:
A) wielka pyta
B) laga na chaos
C) żenada
D) wstyd
gol!
iiiiiiiiiiiiiiiii cyk 1:0 Lopes :cool:
30 minuta słaba gra i gol .. dzięki ..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)