Dlaczego przy pustych? Faza finałowa z kibicami, chociaż może nie we wszystkich rejonach kraju. Cracovia raczej spoko.
-
-
Sytuacja w tabeli - sezon 2019/20. Idziemy po medal, czy lecimy z ligi?
To się okaże, jaką grupę stanowią nasi karnetowicze i czy potrafią zrobić odpowiednią atmosferę na stadionie.
Korona gra o życie ...
Lech może nie wygrać w Kielcach ...
a wtedy przy naszej wygranej wskakujemy na 4 miejsce ...
4 dni później
- Edytowany
Zostało 7 kolejek rundy mistrzowskiej a w ich trakcie całkiem ciekawa rywalizacja...
Lopes i Pele mają do zdobycia po 5 punktów aby wyrównać osiągnięcia Cabrery i Hernandeza, Hanca walczy o pozycję w czołówce.
Na ile realne waszym zdaniem?
Czołówka kanadyjska 2019/20
Hanca 15
Lopes 11
van Amersfoort 9
Rekordy poniżej. W sezonach krótszych przeliczałem na 37 kolejek.
Piątek 25
Cetnarski 25
Bojarski 19.7
Budzik 19
Moskała 18.5
Rakels 18 (w jedną rundę)
Bania 17
Cabrera 16
Giza 15.7
Jendrisek 15
Klich 14.8
Hernandez 14
D. Nowak 14
Pawlusiński 13.6
Kapustka 13
Saidi 13
Matusiak 12.3
P. Nowak 12.3
Dane wg Transfermarkt bo nie we wszystkich sezonach były tematy na forum.
Strasznie nas uwaliła niestety seria 6 porażek z rzędu. Bez tych meczów w 24 meczach zdobyliśmy 46 punktów co daje bardzo przyzwoite 1,92 pkt. na mecz. Gdybyśmy zamiast tych porażek tak punktowali, to zamiast 46 punktów mielibyśmy 57 i tracilibyśmy zaledwie 3 punkty do Legii, będąc bardzo blisko historycznego podium..
To prawda, zupełnie nie opłaca się przegrywać,znacznie więcej punktów jest za zwycięstwa.
Mi najbardziej szkoda wszystkich porażek w tym sezonie. Gdybyśmy wygrali każdy mecz to jeśli dobrze liczę byłoby 90 punktów i 30 punktów przewagi na cwelką. To znowu jeśli dobrze liczę w zasadzie mistrzostwo przed epidemią.
Patrzac na to jaki jest scisk w czubie tabeli... to na koniec sezonu moze sie okazac, ze 1 pkt. zdecyduje o tym czy sie zagra w pucharach :rolleyes:
Mam nadzieję, że zepną poślady na te 7 kolejek!
Wystarczyło wygrać derby i dwa razy z ŁKS - em i bylibyśmy w innym miejscu .Te porażki bolą mnie najbardziej .
[quote='hank' pid='1435116' dateline='1592404411']
Wystarczyło wygrać derby i dwa razy z ŁKS - em i bylibyśmy w innym miejscu .Te porażki bolą mnie najbardziej .
[/quote]
Wystarczyło połowę przegranych meczów zremisować i pudło pewne, mamy bardzo mało remisów patrząc ma tabelę
Z drugiej strony - ile mieliśmy meczów gdzie wygraliśmy po ewidentnej przewadze? Kilkoma bramkami?
To działa w obie strony.
[quote='TOM76' pid='1435074' dateline='1592373932']
[/quote]
Cel szefa Comarchu osiągnięty jest utrzymanie a po co coś więcej czym i z kim ?
[quote='TOM76' pid='1435074' dateline='1592373932']
[/quote]
mysle ze rozluznili poslady jak przy dobrym nuru i bedziemy mieli wiele " frajdy" w tym playoffie ;)
spadamy na siódme miejsce po zwycięstwie Lechii nad Piastem
No niestety... wszystko juz jest jasne.
W tym sezonie bijemy sie z Pogonia o 8 miejsce w tabeli :sleepy: :sleepy: ciekawe kto ta walke wygra....
Sezon ligowy właśnie się zakończył. Czas ogrywać młodzież. pozostały tylko iluzoryczne nadzieje na PP, które skończą się 8 lipca. Koncertowo pan to z.ebał panie Michale.
Właśnie się skończył? Sezon się skończył DAAAAWNO temu. Na co Ty liczyłeś Leszeczku bo nie bardzo rozumiem? Celowałeś sobie w 4 miejsce?
- Edytowany
[quote='leszeczek' pid='1436463' dateline='1593111856']
Sezon ligowy właśnie się zakończył. Czas ogrywać młodzież. pozostały tylko iluzoryczne nadzieje na PP, które skończą się 8 lipca. Koncertowo pan to z.ebał panie Michale.
[/quote]
Dokładnie czas ogrywać Dimuna i Lucka oraz Loshaja (bo Gol już nie pogra) bo już z góry wiadomo, że mimo milionów na transfery nie uda nam się nikogo do klubu ściągnąć - bo to liga Polska itd, srutututu... :D :D
Myślę, że warto także odświeżyć temat naszego zbawcy Vestenickiego kreowanego przez marketing i wielu kibiców jako ogromny sukces zeszłego okienka z okacji nowego kontraktu.
Każde miejsce wyżej niż ósme to sukces. Niestety Ogrodnik, Procesor oraz Excel osiągną jedynie ósme miejsce oraz półfinał PP.
A była taka okazja żeby coś ugrać...… Nikt tego lepiej zjeb..... nie mógł.
W Krakowie i regionie Comarch nie jest jedyną firmą...…… Niech idą w diabły.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)