[quote='Rock' pid='1420043' dateline='1581077846']
Gdyby nas nie chwalili, mogliby nie zajrzeć w tabelę ;-)
[/quote]
Tabela jest dość płaska, a w tym okienku jesteśmy jednymi z nielicznych, którzy się wzmocnili.
Ale doceniam ripostę, trafna i zabawna ;)
-
-
Sytuacja w tabeli - sezon 2019/20. Idziemy po medal, czy lecimy z ligi?
No to brakuje Nam 5 punktów do utrzymania a dla optymistów brakuje Nam 35 punktów do Mistrzostwa Polski
Pierwsze miejsce ole, docenmy to
7 dni później
Dzisiaj zwycięstwo byłoby bezcenne, dałoby nam super sytuację w tabeli. 6-8punktów nad 4 i niższymi miejscami. Mam nadzieję, że nasi dziś zagrają super mecz, że nie będzie tak jak to bywało, gdy przegrywaliśmy ważne mecze, a ten dzisiejszy w perspektywie walki o medal może się okazać bardzo, bardzo ważny.
Dadzą rade. Coś czuje, że będzie to jeden z lepszych meczów..
- Edytowany
[quote='Fabian_wolf' pid='1421493' dateline='1581847444']
Dadzą rade. Coś czuje, że będzie to jeden z lepszych meczów..
[/quote]
Biorąc pod uwagę, że w naszej lidze mało która drużyna gra 2 kolejne mecze na podobnym poziomie, to patrząc na poprzedni mecz Lecha i nasz jestesmy zdecydowanym faworytem.
Ale jakoś jestem lekko sceptyczny.
[quote='leszeczek' pid='1421530' dateline='1581853383']
Biorąc pod uwagę, że w naszej lidze mało która drużyna gra 2 kolejne mecze na podobnym poziomie, to patrząc na poprzedni mecz Lecha i nasz jestesmy zdecydowanym faworytem.
.
[/quote]
Oby się koledze sprawdziło - ładnie i zwycięsko . :)
A ja mam małe wymagania: 3pkt nieważne w jakim stylu. Za styl przyznają pkt w skokach , jeździe figurowej, itd
[quote='TOM76' pid='1421537' dateline='1581856595']
A ja mam małe wymagania: 3pkt nieważne w jakim stylu. Za styl przyznają pkt w skokach , jeździe figurowej, itd
[/quote]
A ja chociaż jestem "sympatykiem" Cracovii przez małe "s" i nie lubię się modlić, to przypomina mi się zawsze przed meczem modlitwa z "Samych swoich":
[b][i]Panie Boże, dzięki Ci, że jestem tylko sympatykiem Cracovii,[/i][/b]
[b][i]bo jakbym był prawdziwym Kibicem, to bym zszedł już na zawał,[/i][/b]
[b][i]… a tak mam tylko sraczkę.[/i][/b]
[b][i]A jakbyś chciał spuszczać jakieś plagi,[/i][/b]
[b][i]… to ześlij je na drugą stronę Błoń,[/i][/b]
[b][i]a nas nieboraczków oszczędzaj.[/i][/b]
[b][i]AMEN[/i][/b]
[b][i]:heart:[/i][/b]
Niech będzie wygrana … nawet 1:0 ..po somobóju[b][i] !!![/i][/b]
Z tą ilością punktów mamy już utrzymanie? :
:)
Na 99% ;)
Poprzeczka idzie wyżej. Teraz mistrz i wicemistrz, oba mecze na wyjeździe a na na deser derby. Dobrze, że dziś bez kartek.
Mnie rozwalają na łopatki wpisy kibiców gts'u... przed chwilą mieli serie 10 porażek z rzędu, są na dnie tabeli, biją się o spadek... a te barany spod znaku białej gwiazdy, piszą że jak dobrze pójdzie to awansują do górnej 8 :D
Co oni mają w tych głowach to ja nie wiem... za marzenia nikt nie kara, więc niech sobie tak marzą do końca świata ;)
4 pkty w najbliższych 2 meczach, w trzecim 3 obowiązkowo i ... uwierzę we wszystko, na razie tylko sie podpalam.
[quote='wrobelson' pid='1421659' dateline='1581886050']
Mnie rozwalają na łopatki wpisy kibiców gts'u... przed chwilą mieli serie 10 porażek z rzędu, są na dnie tabeli, biją się o spadek... a te barany spod znaku białej gwiazdy, piszą że jak dobrze pójdzie to awansują do górnej 8 :D
Co oni mają w tych głowach to ja nie wiem... za marzenia nikt nie kara, więc niech sobie tak marzą do końca świata ;)
[/quote]
Obyś się nie zdziwił. Mam nadzieję, że nie.
Jeśli wygramy nadchodzące derby i kolejne gdyby zwisła awansowała do pierwszej ósemki to czemu nie "trzymać za nich kciuków".
[/quote]
są na najlepszej drodze, żeby AWansować
[quote='squier strat' pid='1421669' dateline='1581887511']
[/quote]
są na najlepszej drodze, żeby AWansować
[/quote]
Nie wykluczam, ale sądzę, że wątpię.
8 punktów straty do Wisły Płock, 7 do Jagiellonii, 6 do Rakowa. Niby 8 kolejek i wszystko się może zdarzyć, ale żeby wszystkie te 3 drużyny nagle zaczęły tracić punkty, a jeszcze i ZL nie powiedziało ostatniego słowa (chociaż tutaj największe rozczarowanie). A i Górnik nie będzie się chciał dać wyprzedzić.
Narazie odnieśli dwa zwycięstwa, ale z drużynami które ma wiosnę nie powalają swoją formą.
Zwariowaliscie chyba oni sie ledwo utrzymaja
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)