niestety warszawskie cska zaczęło grać na miarę potencjału.
jeżeli to utrzymają, to zostaje nam walka o drugie miejsce
-
-
Sytuacja w tabeli - sezon 2019/20. Idziemy po medal, czy lecimy z ligi?
No co Ty? Przecież Vukovic to nie trener ;)
ale zaraz mamy przerwę zimową...
Grają dobrze, co nie znaczy, że nie mogą tracić punktów. Gdyby Pich wykorzystał karnego i w tym meczu mogłoby być różnie. W Śląsku widać było brak Chrapka - obecnie ich jeden z lepszych zawodników.
Cska juz od meczu z gts pokazali ze ida na mistrza.
[quote='napinacz-' pid='1410583' dateline='1575896248']
[/quote]
A 23 XI o 17.30 w Szczecinie pokazała to Pogoń.
Teraz pora na nas.
[quote='leszeczek' pid='1410585' dateline='1575897738']
[quote='napinacz-' pid='1410583' dateline='1575896248']
[/quote]
A 23 XI o 17.30 w Szczecinie pokazała to Pogoń.
Teraz pora na nas.
[/quote]
My jesteśmy perłą ukrytą we mgle.Wyłonimy się z tej mgły w wielkim finale.
[quote='squier strat' pid='1410527' dateline='1575879990']
[/quote]
Wygrywamy do końca wszystko i mamy majstra ::) ŁKS-em już się raczej nie spotkamy więc jestem spokojny
Z calym szacunkie, ale gdyby czorni, wnie wykartkowali Maczynskiego i Chrapka - najlepszych zawodnikow Slaska; i gdyby Pich strzelil karnego, to jestem pewien ze cska by przegral
[quote='gargamel9998' pid='1410606' dateline='1575907188']
Z calym szacunkie, ale gdyby czorni, wnie wykartkowali Maczynskiego i Chrapka - najlepszych zawodnikow Slaska; i gdyby Pich strzelil karnego, to jestem pewien ze cska by przegral
[/quote]
Myślę Gargamelu,że za dużo tych spójników w jednym zdaniu. :D
[/quote]
Nie utrzymają potencjału. Mają straszne długi/straty. Będą musieli sprzedawać kluczowych piłkarzy. Za kilka tygodni jak opublikują tabelki (sprawozdania fin) będzie o tym głośno w prasie :) . Czy utrzymają jakość gry to nie wiem ale mam nadzieję, że pójdą w ślady GTS :) .
Tak sprzedadzą Niezgodę (co zresztą widać było w ostatnim meczu) i może Majeckiego jak ktoś przyleci z rekordem ligi. Faktycznie straty takie że się nie podniosą. Na dziś dzień nie mamy do nich startu sportowo, ale nie oznacza to że nie mamy szans ich przeskoczyć w tabeli.
- Edytowany
[quote='BartossusB' pid='1410640' dateline='1575924119']
[/quote]
Nie utrzymają potencjału. Mają straszne długi/straty. Będą musieli sprzedawać kluczowych piłkarzy. Za kilka tygodni jak opublikują tabelki (sprawozdania fin) będzie o tym głośno w prasie :) . Czy utrzymają jakość gry to nie wiem ale mam nadzieję, że pójdą w ślady GTS :) .
[/quote]
Legia sprzedała Szymańskiego, Kulenovica i Carlitosa. Dostała za nich ponad 40 mln złotych. Dziurę po braku awansu do LE załatali.
[quote='ckmis' pid='1410562' dateline='1575887811']
Grają dobrze, co nie znaczy, że nie mogą tracić punktów. Gdyby Pich wykorzystał karnego i w tym meczu mogłoby być różnie. W Śląsku widać było brak Chrapka - obecnie ich jeden z lepszych zawodników.
[/quote]
Ten mecz dobitnie pokazał ile się płaci za brak skuteczności = Śląsk zmarnował karnego za to bramkę strzeliła lampucera, Śląsk zmarnował setkę a za chwilę było 0 : 2 .
W Śląsku zawiodła druga linia - brakło nie tylko Chrapka ale również i Mączyńskiego .
- Edytowany
Ciekawe dlaczego nie grali Chrapek i Mączyński.
Czekaj, czekaj... Raczkowski
Aha!
Trzeba brać przyklad z Piasta Gliwice i tyle w tym temacie :)
- Edytowany
[quote='wrobelson' pid='1410736' dateline='1575984938']
Trzeba brać przyklad z Piasta Gliwice i tyle w tym temacie :)
[/quote]
W poprzednim sezonie "czarni" zbiesili się za oprawę z przekupnym sędzią [img]https://i.ytimg.com/vi/ttfexOZhBII/maxresdefault.jpg[/img] Ale z tego co widzę już im przeszło.
[quote='Bruno' pid='1410611' dateline='1575908117']
[quote='gargamel9998' pid='1410606' dateline='1575907188']
[/quote]
Myślę Gargamelu,że za dużo tych spójników w jednym zdaniu. :D
[/quote]
Przepraszam ::( obiecuje poprawe ;;)
Mamy idealną sytuację wyjściową, do walczenia do końca w rundzie wiosennej o złoto. Oczywiście będzie ciężko, jednak mają mieć taki cel. Na koniec zobaczymy, na ile wystarczyło umiejętności.
Prawdopodobnie (mam taką nadzieję) przezimujemy na tym trzecim miejscu wygrywając ostatnie dwa mecze.
Legia mecz z Płockiem i wyjazd do Lubina. Raczej 6 punktów
Pogoń mecz z gts (życzę im trzech punktów w tym meczu) oraz Korona u siebie. Daję im 6 punktów.
W przerwie wzmocnienia i jedziemy :) Mam nadzieję, że marketingowo wykorzystamy umiejętnie naszą szansę i zapełnimy w większym stopniu trybuny.
[quote='ian thorpe' pid='1410794' dateline='1576013197']
Mamy idealną sytuację wyjściową, do walczenia do końca w rundzie wiosennej o złoto. Oczywiście będzie ciężko, jednak mają mieć taki cel. Na koniec zobaczymy, na ile wystarczyło umiejętności.
Prawdopodobnie (mam taką nadzieję) przezimujemy na tym trzecim miejscu wygrywając ostatnie dwa mecze.
Legia mecz z Płockiem i wyjazd do Lubina. Raczej 6 punktów
Pogoń mecz z gts (życzę im trzech punktów w tym meczu) oraz Korona u siebie. Daję im 6 punktów.
W przerwie wzmocnienia i jedziemy :) Mam nadzieję, że marketingowo wykorzystamy umiejętnie naszą szansę i zapełnimy w większym stopniu trybuny.
[/quote]
Moim zdaniem Legia może "ugrać" tylko 1 punkt a co do Ladacznicy czy nie było by pięknie jakby na zimę załatwił nam Lidera a sobbie "Czerwoną Lataenie" /1punkt nic im nie daje/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)