Kuba jade z Polski , ale mam juz komplet.Sektory D2 I D3 wylaczone ze sprzedazy.Sytuacja coraz bardziej sie komplikuje....nie chca sprzedawac Polakom
-
-
LE: DAC 1904 Dunajská Streda 1-1 Cracovia (11.07 - godz. 20:30)
[quote='LosVatosLocos' pid='1386598' dateline='1561815338']
Jest fragment o sprzedaży przez internet. Kwestia tylko tego nie wpuszczania.
[/quote]
[quote='Muertes' pid='1386601' dateline='1561816177']
Na Twitterze podali, że nie będą wpuszczać z szalikami i w koszulkach.
[/quote]
Przez internet tylko dla posiadaczy karnetów z tego co zrozumiałem
[quote='miszaksc' pid='1386607' dateline='1561817766']
Kuba jade z Polski , ale mam juz komplet.Sektory D2 I D3 wylaczone ze sprzedazy.Sytuacja coraz bardziej sie komplikuje....nie chca sprzedawac Polakom
[/quote]
Misza wysłałem Ci PW. Odezwij się proszę.
[quote='wrzo.ksc' pid='1386615' dateline='1561820619']
[/quote]
Misza wysłałem Ci PW. Odezwij się proszę.
[/quote]
Ja też wysłałem ;-)
Attention! UEFA has considered the clash to be risky,[b] so DAC reserves the right[/b] not to allow guest fans with scarfs or jerseys to enter the home sector. UEFA punished our club for the game against Tbilisi, so there will be a closure of D2 and partly D3 (a total of 1,000 seats)
zachowuje prawo do nie wpuszczania co nie jest równoznaczne z niewpuszczaniem
[/quote]
Nie ma sznas jakoś załatwić tych biletów ?
Privov przyszlo tyle , ze odpowiem tu. Panowie sytuacja tak sie skomplikowala ,ze narazie nie moge zalatwic dla siebie potrzebnej ilosci. Mysle, ze te restrykcje sa tylko by nas zniechechic a I tak wszyscy chetni wejda.Bhilety bede zalatwial przez znajomych Wegrow I Slowakow. Temat bedzie aktualny 8-9.07.wtedy napisze wszystkim ile udalo mi sie zalatwic.. W kazdym razie wszyscy do DS.bedzie dobrze.Zrobimy wszystko zeby bylo nas tam 1500.
Miejacowi sa pozytywnie nastawieni, organizuyjcie urlopy I bez biletow zrobimy najazd na DS:)
Bilety imienne?
[quote='miszaksc' pid='1386700' dateline='1561848940']
Privov przyszlo tyle , ze odpowiem tu. Panowie sytuacja tak sie skomplikowala ,ze narazie nie moge zalatwic dla siebie potrzebnej ilosci. Mysle, ze te restrykcje sa tylko by nas zniechechic a I tak wszyscy chetni wejda.Bhilety bede zalatwial przez znajomych Wegrow I Slowakow. Temat bedzie aktualny 8-9.07.wtedy napisze wszystkim ile udalo mi sie zalatwic.. W kazdym razie wszyscy do DS.bedzie dobrze.Zrobimy wszystko zeby bylo nas tam 1500.
Miejacowi sa pozytywnie nastawieni, organizuyjcie urlopy I bez biletow zrobimy najazd na DS:)
[/quote]
I tak będziemy, i tak ;)
Swoją drogą ciekawe, że oddają tego swojego podstawowego stopera po dwumeczu z nami (https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/lubomir-satka-pilkarzem-lecha-poznan-ale-przyjedzie-za-kilkanascie-dni/wq03kq2) . Czyżby na kolejnej rundzie już z góry stawiali krzyżyk?
Wiedzą że mają pecha się spotkać z Wielką Cracovią już w pierwszej rundzie, po tym jakby jakimś cudem się im udało maja już autostradę do fazy grupowej, dlatego wszystkie siły rzucają na kluczowe mecze
Ale i tak im to nic nie pomoże
Może dlatego, że Lech go chciał przed ligą i płacił więcej wtedy? Mogli przeliczyć ile ryzykują :-)
- Edytowany
Karwin nie biegaj na upale
Oczywiście lepiej jak lwia część tego forum wmawiać sobie i innym ze jesteśmy do dupy
[quote='Karvin' pid='1386726' dateline='1561905005']
Oczywiście lepiej jak lwia część tego forum wmawiać sobie i innym ze jesteśmy do *****
[/quote]
Jesteśmy Biali, jesteśmy Czerwoni, jesteśmy Cracovią, a kim są oni?
Każdego rywala należy szanować ale nie można zapomnieć o własnej wartości . My nie od macochy .
[quote='Karvin' pid='1386726' dateline='1561905005']
Oczywiście lepiej jak lwia część tego forum wmawiać sobie i innym ze jesteśmy do *****
[/quote]
To jeszcze da się znieść wiadomo ,że wiekszość kibiców Pasów [ na czele ze mną] jest dotknięte
Pilchizmem-fatalizmem ale jak czytam (ostatnio prawie się nie zdarza) "nie utrzymamy tego gracza" , "za dobry dla nas" ,
"idź jak najszybciej za granicę" to mi się "ban dożywotni na myszce otwiera". :D
Nie ma się co przejmować życiem , ono kiedyś minie.
[quote="Kajak" pid='1386807' dateline='1561981321']
Nie ma się co przejmować życiem , ono kiedyś minie.
[/quote]
Diabeł lubi to.
Nawet Wam to wyszło
- Edytowany
Khalidzie,ostatnio poszedlem pelny optymizmu na mecz z Pogonia Szczecin i dostalem ataku pilchizmu. a ze bylem z dwulatkiem, ktory odmowil sledzenia ostatnich 30 minut na stadionie to wyladowalem z nim w Kornecie, gdzie mu sie zreszta bardzo podobalo, ale ze tam było więcej zarażonych, atak pogłębił się. poki co atak jeszcze nie minal, mysle, ze pierwszy w moim zyciu realny sukces godny Wielkiej Cracovii moglby mnie uleczyc, same zaklęcia Karvina nie daja rady :-). no, moga byc nawet mniejsze sukcesiki, typu medal w zenujacej polskiej lidze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)