Wiem, tylko rozumiesz. My możemy tutaj się buntować a Weszło robi materiał w Polskę, gdzie takie działania będą zyskiwać poklask u wielu nam "przychylnych" czytelników. Można starać się ich jebać sarkazmem, bo inaczej nic nie ugramy. Jebią w zawodnika, uderzają tekstami w klub. Nikt przy zdrowych zmysłach nie popiera korupcji, ale takie szukanie haków o czymś świadczy. Napiszę tylko, że ta sprawa nie jest obojętna Davidowi i może mieć wpływ na jego koncentrację, tak to ujmę.
-
-
David Jablonsky - witamy w Cracovii!!!
[quote='Jarek44' pid='1421123' dateline='1581603705']
Niedziela ok, ale co dalej???
[/quote]
Poniedziałek.
garry- nie mają
[quote='ian thorpe' pid='1421134' dateline='1581608669']
Weszło potwierdziło to, co wcześniej napisał Głos "Kibola" po licznych publikacjach prasowych. Natomiast draństwem jest to, że Weszło w wyniku pewnego dziennikarskiego "dochodzenia", wręcz pyta osoby w Czechach, kiedy i kto zgłosi sprawę do FIFA, jak gdyby wymuszając jak najszybsze ewentualne ukaranie naszego zawodnika.
http://weszlo.com/2020/02/13/jablonsky-a-wyrok-korupcje-moze-byc-zawieszony-sprawa-pogmatwana/
[/quote]
Wszawe weszło nagłaśnia sprawę aby czasem nie przyschła przez nie dotrzymanie jakiś terminów. Trzymają rękę na pulsie i dopilnują aby u nas już nie pograł. :@
Jak wynika z artykułu Weszło Stanowski i Spółka dopilnowali tego by zniszczyć karierę Jablonskiego. Nie wydarzyło się to w Polsce, nikt w kraju nie został poszkodowany a aoni tak od siebie z czystej przyjemności donieśli na chłopaka.
To są rzadkiej maści gnoje. Mam nadzieje , że kiedyś jakiś ZUS czy inny US ich zniszczy.
Ma ktoś Twittera? To jechać z tymi kur*ami z wYSZŁO..
Ale co to da? Będą jeszcze więcej pisać.. Szkoda sie denerwować na narkomana
To nie weszło niszczy mu karierę, ale zniszczył ją on sobie sam. Co to w ogóle za głupie rozumowanie, że może by mu się udało i by o nim zapomnieli, gdyby nie Weszło? Nawet gdyby jakimś cudem mu się udało, to co to za satysfakcja z sukcesów drużyny osiąganych przy pomocy takiego zawodnika, którego miejsce jest poza piłką? Sukcesy mogą cieszyć jedynie osiągane w uczciwy sposób. Super, udało się, wprawdzie mamy skazanych prawomocnie przestępców korupcyjnych, ale nie połapali się w papierach, hahahaha, jak fajnie. Nie rozumiem po co taką czarną owcę sprowadzano, a jak sprowadzano i ryzykowano, to mam nadzieję, że ktoś miał plan b i c. Kim go zastąpić, jak bezporblemowo rozwiązać kontrakt, itd. Szkoda, że w ogóle sprokurowano kolejną łatką klubu powiązanego z korpucją, sprowadzając kogoś takiego.
[quote='dziurkacz' pid='1421161' dateline='1581623053']
To nie weszło niszczy mu karierę, ale zniszczył ją on sobie sam. Co to w ogóle za głupie rozumowanie, że może by mu się udało i by o nim zapomnieli, gdyby nie Weszło? Nawet gdyby jakimś cudem mu się udało, to co to za satysfakcja z sukcesów drużyny osiąganych przy pomocy takiego zawodnika, którego miejsce jest poza piłką? Sukcesy mogą cieszyć jedynie osiągane w uczciwy sposób. Super, udało się, wprawdzie mamy skazanych prawomocnie przestępców korupcyjnych, ale nie połapali się w papierach, hahahaha, jak fajnie. Nie rozumiem po co taką czarną owcę sprowadzano, a jak sprowadzano i ryzykowano, [b]to mam nadzieję, że ktoś miał plan b i c. Kim go zastąpić, jak bezporblemowo rozwiązać kontrakt, itd. Szkoda, że w ogóle sprokurowano kolejną łatką klubu powiązanego z korpucją, sprowadzając kogoś takiego.[/b]
[/quote]
Jak to się załatwia to pokazała BVB
- Edytowany
To nie weszło niszczy mu karierę, ale zniszczył ją on sobie sam. Co to w ogóle za głupie rozumowanie, że może by mu się udało i by o nim zapomnieli, gdyby nie Weszło? Nawet gdyby jakimś cudem mu się udało, to co to za satysfakcja z sukcesów drużyny osiąganych przy pomocy takiego zawodnika, którego miejsce jest poza piłką? Sukcesy mogą cieszyć jedynie osiągane w uczciwy sposób. Super, udało się, wprawdzie mamy skazanych prawomocnie przestępców korupcyjnych, ale nie połapali się w papierach, hahahaha, jak fajnie. Nie rozumiem po co taką czarną owcę sprowadzano, a jak sprowadzano i ryzykowano, to mam nadzieję, że ktoś miał plan b i c. Kim go zastąpić, jak bezporblemowo rozwiązać kontrakt, itd. Szkoda, że w ogóle sprokurowano kolejną łatką klubu powiązanego z korpucją, sprowadzając kogoś takiego.
[/quote]
A właśnie, że Weszło niszczy mu karierę bo gdyby nie doniosło ( Weszło- Tak wyglada kapuś) to nic by się nie działo złego dla samego Jablonskiego.
Prawda jest taka, że to jest tak samo jak jazda po pijanemu do momentu kiedy Cię nie złapią nie ma sprawy. Wg mnie co najmniej 10 procent właśnie gra po pijanemu tylko niektórzy mają lepsze plecy i znajomości w służbach mundurowych (GTS, CWKS) dlatego są kryształowo czyści a niektórzy nie.
Korupcja to tylko walka polityczna obliczona na destabilizację Klubu. Podobne argumenty stosują inni jak, obrona demokracji lub obrona praworządności cel jest ten sam.
Nawet gdyby jakimś cudem mu się udało, to co to za satysfakcja z sukcesów drużyny osiąganych przy pomocy takiego zawodnika, którego miejsce jest poza piłką?
[/quote]
Tak, jako kibic reprezentacji Polski wstydzę się każdego zwycięstwa w meczu w którym grał Piszczek.
Mam kolegę w Dortmundzie i om na podobnie.
Że też niemieckie "weszło" nie potrafiło załatwić sprawy. Ci Niemcy kompletnie lekceważą sprawę korupcji.
Myślę, że należy zmienić nazwę tego portalu - przynajmniej na tym forum, a może w ogóle przyjmie się to w środowisku - z "weszło" na "doniosło".
Byłem na tym meczu, to znaczy wyszedłem po pierwszej połowie, bo to był ordynarny wałek. Tylko dwa razy w życiu wyszedłem z meczu przed końcem (drugi to były derby z fajerwerkami). I właśnie dlatego nigdy nie szanowałem Piszczka oraz Smudy. To po prostu grupa cwaniaczków, podobnie jak i ci, co sprzedali ten mecz z naszej strony.
A na dodatek, gdyby porównać ciężar meczu z młodzieńczym wyskokiem Jablonskiego, to Piszczek nie powinien nigdy ubrać koszulki z białym orłem na piersi.
@dziurkacz nie wrzucaj do jednego wora wszystkiego co podpiszą jako korupcja. Są różne konteksty i karanie Jablonskiego teraz byłoby tak samo niesprawiedliwe jak karanie Cracovii za 2 opłacone mecze sprzed 16 lat.
W tym przypadku to było wyłudzenie pieniędzy od bukmachera + działanie w grupie i powinien zostać ukarany szybko albo wcale i nie za korupcję. Mowa tutaj o rozgrywkach juniorskich. Kara jest po to żeby edukować i odstraszać. David nie powtórzył już tego czynu i nie ma zagrożenia, że powtórzy tamte działania. Podobnie jest w przypadku Cracovii sprzed 16 lat i dochodzi tu jeszcze kontekst tamtych czasów, w których kupowano mecze przeciwko nam i nie dało się uczciwie awansować, więc klub faktycznie był ofiarą.
Najgorszy kontekst korupcji i coś jeszcze gorszego od niej to właśnie to co teraz robią konfidenci z weszło i cweLozy od lat. Centralny klub najważniejszego wtedy pionu to układ jeszcze gorszy od gts. Ciężko powiedzieć kto jest większą szmatą, bo być może właśnie gts, ale to Legia odnosiła i nadal odnosi z tego największe korzyści. Nadal próbują niszczyć rywali pozasportowymi metodami i wpływają na sędziów nie tylko w swoich meczach, ale także w innych spotkaniach i poza nimi. Karanie Cracovii przy zielonym stoliku i wpływanie na dyskwalifikację jej piłkarza.
@maaciek, nie podoba mi się porównanie do jazdy po pijaku, bo to prawie zawsze jest moralnie złe. Jedyne wyjątki to ucieczka przed kimś lub zawiezienie kogoś do szpitala kiedy nie ma czasu czekać na karetkę. Nie każdy przypadek korupcji jest zły, a jeśli tak, to ze strony łapówkobiorców. Łapówkodawcy często działają dla obrony swojego interesu. Ustawianie meczów pod bukmacherkę w rozgrywkach juniorskich to nie korupcja. Coś złego, ale bez przesady. Dużo gorsze moralnie jest to co robią teraz wszawe weszlaki z Warszawy.
Czy te k.u.r.w.y sowieckie mają akredytację bna Pasy?
[color=#000000][font=sans-serif]@[url=https://www.cracovia.krakow.pl/uzytkownik-maaciek]maaciek[/url], nie podoba mi się porównanie do jazdy po pijaku, bo to prawie zawsze jest moralnie złe. Jedyne wyjątki to ucieczka przed kimś lub zawiezienie kogoś do szpitala kiedy nie ma czasu czekać na karetkę. Nie każdy przypadek korupcji jest zły, a jeśli tak, to ze strony łapówkobiorców. Łapówkodawcy często działają dla obrony swojego interesu. Ustawianie meczów pod bukmacherkę w rozgrywkach juniorskich to nie korupcja. Coś złego, ale bez przesady. Dużo gorsze moralnie jest to co robią teraz wszawe weszlaki z Warszawy.[/font][/color]
[color=#5a5a5a][font=sans-serif]I tutaj specjalnie użyłem tego porównania ono jest na pozór bez sensu ale tylko na pozór. Widzisz jazda popijanemu to rzecz względna w Polsce wypijasz dwa piwa wsiadasz za kółko i jesteś przestępcą w Wielkiej Brytanii możesz strzelić sobie do dwóch jeszcze jedno wsiadasz za kółko i dalej jesteś ok, w Niemczech po dwóch ryzyk fizyk jak jest dobra przemiana materii to spoko jak nie to nie.[/font][/color]
[color=#5a5a5a][font=sans-serif]Cracovia nie może zamoczyć ust w słabym piwie natomiast GTS i CWKS piją bełt za bełtem jeżdżą bez opamiętania i śmieją się z całej ligi, zamroczonym wzrokiem pouczając wszystkich.[/font][/color]
[color=#5a5a5a][font=sans-serif].[/font][/color]
Zresztą całe to weszło to banda degeneratów
Dawniej jak jakaś gazeta pisała nie to co chciałem przeczytać to chociaż można było sobie nią wytrzeć doope.Teraz sytuacja się mocno skomplikowała.. :D
Polecam nie czytać tej anty-pasiackiej jarmarcznej tuby,której koniem zamachowym jest zapijaczona hołota.
Hasztag #śmieszło, wszędzie... polemika z troglozjebołbami jest jak sprzątanie stajni augiasza... nie warto się kopać z upośledzonym mułem. Myślę, że klub wie co robić, a my, "kibole" zajmijmy się "kibolstwem". Mnie to drażniło, dopóki nie dotarło, że jest to konsekwencją bólu dupy... ichniej. Nas boli co najwyżej niesprawiedliwość, ale tym lepiej posmakuje triumf.
J.e.b.a.ć weszło ile weszło.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)