Chłop jak dąb a gra jakoś tak bezjajecznie , aż dziw .
-
-
David Jablonsky - witamy w Cracovii!!!
Najbardziej podobało mi się stwierdzenie spikera przed meczem, że mamy 4 solidnych stoperów... Teraz nie ma już żadnego. :(
Teoretycznie tak , mamy , jest jednak małe ale :
Helik - po kilku błędach posadzony na ławę - forma ?
Dytiatiew - podobnie jak wiśnia wsadzi głowę tam , gdzie inny nie dostawi nogi ale co jakiś czas zdarzają się wielbłądy
Jablonski - grał i to ponoć nieżle w lidze i pucharach - teraz pytanie - zagubił formę czy brak aklimatyzacji ?
Datkovic - ostatnio w najlepszej dyspozycji , na jak długo wyłączy go z gry uraz ?
Wniosek , pytanie - czyli co , czterech to zbyt mało ? Chyba nie ale trochę pecha , meczowa /nie/dyspozycja czy zwykły brak formy i robi się jednak problem ,
potrzebny jak widać plan C czy nawet D .
jest to nasz najlepiej technicznie wyszkolony stoper, ale niestety jest bez formy
- Edytowany
Brawo David. Pokazales, ze mozesz byc naszym pewnym punktem. Nikt ne przyjmowal ostatnio tylu pociskow coTy, a pokazales, ze potrafisz byc naszym kluczowym ogniwem. Oby tak dalej i wierze, ze bedzie tylko lepiej.
Dla mnie jeden z kilku cichych bohaterow
baardzo dobry mecz dzisiaj
Nareszcie zagrał na miarę zapowiedzi o jego klasie i na miarę naszych oczekiwań po nim,
- Edytowany
W ogóle go nie kojarzę z tego meczu to znaczy że zagrał zaj*biście
Powiem szczerze że ja już [s]prawie[/s] uznałem że to nietrafiony transfer. Dziś jednak bez błędów. Choć muszę zerknąć kto krył emeryta gdy ten dwa razy się zaplątał o kule u nogi i bandaż ortopedyczny próbując się złożyć do strzału.
[quote='quentin' pid='1401594' dateline='1569791347']
Powiem szczerze że ja już [s]prawie[/s] uznałem że to nietrafiony transfer. Dziś jednak bez błędów. Choć muszę zerknąć kto krył emeryta gdy ten dwa razy się zaplątał o kule u nogi i bandaż ortopedyczny próbując się złożyć do strzału.
[/quote]
Jak możesz po zaledwie 10 kolejkach sezonu uznawać ,że ten czy inny gracz jest [b]nieudanym transferem[/b]? przecież to kupy się nie trzyma.
:D
To się trzyma kupy. :D
Na szczęście ona dziś została na Reymonta.
Rozwijając jednak myśl. Zakładałem że to będzie TEN transfer. Na dziś dzień jest jednak rezerwowym o czym warto pamiętać. Choć nie powiem to dobrze świadczy o nas że ławka zaczyna mieć jakość (o czym w innym wątku).
Ma zadatki na bardzo dobrego piłkarza, byleby się tylko właściwie zaaklimatyzował i wkomponował w drużynę.
I oby nie dostał dyskwalifikacji, bo chyba sprawa cały czas nie do końca wyjaśniona.
Kiedy zagrał słabo / legła / krytykowałem , kiedy dobrze chwalę . Wczoraj , podobnie jak wszyscy koledzy z defensywy grał wręcz bezbłędnie , twardo i skutecznie ale , o dziwo również i czysto . Jak widać w grze z "towarzyszami" i bez kopania można sobie poradzić . :)
Dokladnie hanku... Po cwks bura mu sie nalezala bo to co odwalil to chyba do dzis tego nie pojalem dlaczego i po co lapal tego legioniste...
Za to wczoraj bardzo pewny punkt obrony... Gasil jak kiepy wejscia ubeckich kopidolow... Brawo za wczorajszy mecz.... brawo!!!
Oby utrzymal taka gre jak wczoraj a zapomnimy o jego bledach we wczesniejszych meczach...
Dobry mecz. Oleksyj Dytiatiew też się ładnie zrehabilitował za mecz z Legią. Generalnie dobrze mamy z tymi stoperami bo w razie czego inny wskakuje na miejsce i nie tracimy na jakości.
[quote='kaleb' pid='1401609' dateline='1569792170']
Ma zadatki na bardzo dobrego piłkarza, byleby się tylko właściwie zaaklimatyzował i wkomponował w drużynę.
[/quote]
Z tym nie ma akurat problemu , miał bardzo fajne wejście w szatnie podobnie jak zresztą Rafa
Przy kontuzji Niko ma szansę na stałe wskoczyć do składu , ważne aby występ w derbach nie był jednorazowym popisem Davida a utrzymał on formę na kolejne mecze aby nie powtórzyło się "wejście smoka " jak z cwelką .
4 dni później
- Edytowany
Dla mnie to zawodnik-harpagon, nie wiem dlaczego myślący, ze sędziowie nie zauważą jego fauli. Karne, kartki, niebezpieczne wolne z pobliża pola karnego to jego "zasługi".
Dziwie się Probierzowi, ze preferuje go kosztem Helika, który np. przy stałych fragmentach dawał o wiele więcej.
Jabłońskiego sprzedałbym w najbliższym okienku transferowym, o ile by się ktoś po niego zgłosił za jakieś rozsądne pieniądze - w co wątpię.
31 dni później
Byla bura i naprawde niemile zaskoczenie po meczu z cwks jak i po wczesniejszych meczach ale....
Ostatnie trzy mecze na mega wysokim poziomie... w obronie prze mur z niego...Bardzo pewny... dodatkowo dwie bramki w PP ...
W meczu z betonami naprawde gasil az milo... pewny w powietrzu i w przerywaniu akcji... obecnie bardzo solidny z niego zawodnik...
Po poczatkowych meczach gdzie nie widac bylo tej pewnosci co teraz nie mozna juz narzekac...
W sparingach lepiej mu szly przerzuty na druga strone niz obecnie ale mysle ze i to poprawi ...
Takze jak zwykle z piekla do nieba... oby jak najwiecej takich przeskokow u innych zawodnikow!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)