Nie dużo brakło by Łukasz obronił tego wymyślonego karnego lekko piłkę dotknął.
-
-
Lukáš Hroššo - powodzenia!
- Edytowany
Swoją drogą, ktoś wie za co Hrosso dostał wczoraj żółta kartkę? Totalnie się pogubiłem.
[quote]#post1612044 Madejski ma ogromne kłopoty z grą na przedpolu (zawalił w meczu z Ruchem po rzucie rożnym, w meczu z Widzewem pusty przelot). Co najmniej 4 punkty przez niego straciliśmy, Hrosso jest lepszy zdecydowanie w tym elemencie potrafił wychodzić z bramki i uprzedzać przeciwników, poza tym ma większy zasięg ramion. Zresztą już w pierwszych minutach uratował nas po pierwszej groźnej akcji ŁKS-u.
Gdyby nie Hrosso ten mecz byśmy przegrali.
Bramkę na 2-2 zawalił Knap, Skovgaard częściowo Sokołowski i środek obrony, który krył na radar. Jak można było dopuścić aby tylu graczy pozwoliło piłkarzowi ŁKS-u na taki bezkarny rajd od środka boiska i nie powstrzymało go choćby faulem taktycznym. [/quote]
Defensywny pomocnik w takiej sytuacji nie ma prawa puścić gościa z piłką w kierunku własnej bramki . Tyle w temacie !
- Edytowany
[quote]#post1612062 Swoją drogą, ktoś wie za co Hrosso dostał wczoraj żółta kartkę? Totalnie się pogubiłem.[/quote]
Zabrał zza linii 3 piłki i rozrzucił je na boisku przed wykonaniem karnego
[b]Edycja z 06.04.2024 o godz. 14:39 (scalono posty)[/b]
Dlaczego Knap nie faulował gościa po założonej siatce???? Dostałby żółtko i po bólu, a nawet gdyby była czerwona to była już końcówka meczu!!!!
[quote]#post1612072 [quote]#post1612062 Swoją drogą, ktoś wie za co Hrosso dostał wczoraj żółta kartkę? Totalnie się pogubiłem.[/quote]
Zabrał zza linii 3 piłki i rozrzucił je na boisku przed wykonaniem karnego
[b]Edycja z 06.04.2024 o godz. 14:39 (scalono posty)[/b]
Dlaczego Knap nie faulował gościa po założonej siatce???? Dostałby żółtko i po bólu, a nawet gdyby była czerwona to była już końcówka meczu!!!![/quote]
Bo trener nie powiedział, że tak można .
22 dni później
Brawo Łukasz! Świetny mecz w Poznaniu.
Hrosso TOP.
Uratował nam mecz, bardzo pewny punkt przez cały szpil.
Brawo wyśmienity mecz.
20 dni później
Brawo Łukasz, w trudnych momentach zawsze można na Ciebie liczyć!
[quote]#post1616483 Brawo wyśmienity mecz.[/quote]
Łukasz dzisiaj ponownie wzorowo.
dziekuję bardzo. Puchar i obecne utrzymanie to w dużym stopniu Twoja zasługa.
Dzięki za wszystko bo jest za co !!!! Powodzenia 💪
Jak Jake Blues, Dzięki za postawę w ostatnich spotkaniach na wagę utrzymania!
No i będziesz zapamiętany przez Puchar u nas :)
Ja również dziękuję. W szczególności za puchar, za ostatnie mecze z naciskiem na mecz z medalikami. Chyba największy smutek na twarzy widząc tą grafikę sprzed kilku minut z Twoją obecnością na niej.
Ciekawe, że mimo długiego u nas pobytu zupełnie nie kojarzę go z dziadowaniem. Gdy grał robił zazwyczaj dobrą robotę. Dzięki za wkład w utrzymanie teraz, oraz PP i SPP! Powodzenia w życiu.
Dzięki za wszystko !
Dzięki za te kilka lat w Cracovii.... powodzenia !!! 😎
Dzięki Lukas - solidna robota i takim Cię zapamiętamy!
Powodzenia!
Dziękuję! Dla mnie niezrozumiały ruch klubu 😑
Albo sprowadzimy jakiegoś mega kota albo kogoś pojebało w sztabie.
Nawet jak byśmy sprowadzili mega kota to Lukas byłby dwójką.
No bo przecie ż nie Madejski!
Łukasz pewnie nie zgodził się na obniżenie kontraktu i tu kończy się logika a zaczyna "złotówiarstwo".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)