[quote='KruszynaKSC' pid='1379631' dateline='1558336060']
pierwszy mecz 10-11 lipca rewanz 18...
Losowanie 13.czerwiec...
Nie odpasc za szybko.. i nie odpasc z kelnerami...
[/quote]
Najpierw gramy w Krakowie a później wyjazd?
-
-
Liga Europy 2019/2020 Co osiągniemy? Marzenia a realia
- Edytowany
[quote="gargamel9998" pid='1379633' dateline='1558336301']
Losowanie LE akurat w "urodziny" Cracovii.. Przypadek? Nie sądzę :p
[/quote]
Coś się zmieniło, bo ja się spotkałem z info, że losowanie 18-19.06?
Co do oczekiwań, jak ktoś napisał dla mnie optymalnie byłoby przejść pierwszą rundę i w drugiej trafić na jakiegoś markowego rywala. Najchętniej Athletic, bo to moja ulubiona [s]hiszpańska[/s] drużyna z ligi hiszpańskiej. Z nimi przegrać to jak wygrać.
Poprzednim razem, zanim wróciłem z tradycyjnego u mnie lipcowego urlopu było już po herbacie. Tym razem chciałbym zobaczyć na żywo chociaż jeden mecz pucharowy, a do tego potrzebna jest gra w 3 rundzie. Czego sobie i Wam życzę.
Licze na minimum druga runde eliminacji, bo w czasie pierwszej mam k.urwa urlop,a nie bede dymal na mecz znad morza.
- Edytowany
Dobrze Leszeczku piszesz... Losowanie 18 czerwca...
Jaf nie wiadomo gdzie pierwszy mecz... Losowanie bedzie ...przynajmniej tak mi sie wydaje.
Choc w sumie fajnie by bylo zagrac final tych rozgrywek jako Polski klub w Gdansku :)
Zalali bysmy caly Gdansk plus pol Gdyni :)
Gospodarzem finalu w 2020 roku Gdansk!
[quote='KruszynaKSC' pid='1379696' dateline='1558343737']
Dobrze Leszeczku piszesz... Losowanie 18 czerwca...
Jaf nie wiadomo gdzie pierwszy mecz... Losowanie bedzie ...przynajmniej tak mi sie wydaje.
Choc w sumie fajnie by bylo zagrac final tych rozgrywek jako Polski klub w Gdansku :)
Zalali bysmy caly Gdansk plus pol Gdyni :)
Gospodarzem finalu w 2020 roku Gdansk!
[/quote]
No, Kruszyna, nieźle Cię poniosło! Ale kto wie, kto wie ;)
Pewnie ze skromności nie wspominasz, że te puchary to dzięki Tobie, bo byłeś wczoraj na meczu w barwach Lechii ;)
(żartuję, pewnie to była koszulka Celtiku, czy innych Brytoli, widziałem tylko z tyłu, a biegły nie jestem.)
Koszulka byla z Angileskiego rugby :) ale myslalmi bylem z betonami wczoraj ;)
Wiele do tej IV kategorii UEFA nam nie brakuje:
https://www.wikipasy.pl/Stadion_Cracovii_a_wymogi_UEFA
Myślę że to kosmetyczne zmiany....
[quote='DiegoKSC' pid='1379733' dateline='1558349788']
Wiele do tej IV kategorii UEFA nam nie brakuje:
https://www.wikipasy.pl/Stadion_Cracovii_a_wymogi_UEFA
[/quote]
Tylko to są stare wymagania - aktualne na 2018 są [url=https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/uefaorg/Stadium&Security/01/48/48/85/1484885_DOWNLOAD.pdf].[/url]
Co ciekawe w tych starych wymaganiach dla 4 kat jest 500 miejsc VIP, a w tych aktualnych wymagają tylko 100.
Tak przeglądając na szybko to zastanawiają mnie w naszym przypadku 2 podpunkty:
1. Te 1000m2 dla wozów transmisyjnych
2. [i][size=small][font=sans-serif]One reverse angle-camera[/font][/size][size=small][font=sans-serif]platform centrally located in[/font][/size][size=small][font=sans-serif]the opposite stand, to[/font][/size][size=small][font=sans-serif] accommodate at least one [/font][/size][size=small][font=sans-serif]camera, and one other camera[/font][/size][size=small][font=sans-serif]platform of at least 2m wide x[/font][/size][size=small][font=sans-serif]2m deep in the stands behind [/font][/size][size=small][font=sans-serif]each goal, to accommodat e[/font][/size][size=small][font=sans-serif]one camera on each, at a [/font][/size][size=small][font=sans-serif]height permitting an[/font][/size][size=small][font=sans-serif] unobstructed view of the [/font][/size][size=small][font=sans-serif]penalty spot from above the[/font][/size][size=small][font=sans-serif] crossbar.[/font][/size][/i]
[size=small][font=sans-serif]O ile za bramkami ok, to od Focha[/font][/size][size=small][font=sans-serif] już takiego dedykowanego miejsca nie ma.[/font][/size] [size=small][font=sans-serif]Pytanie na ile technicznie jest możliwe umiejscowienie kamery na dachu?[/font][/size]
- Edytowany
Nawet słynna AS Roma dziś CRACOVII nie pokona!
Nie interesuje mnie honorowe odpadnięcie - liczę na walkę na całego w drodze do Gdańska
Do pucharu przystępuje się żeby go wygrać a nie honorowo odpaść z jakimiś ogórkami z Rzymu czy Mediolanu
W 100% usatysfakcjonowany będę tylko jak wygramy w Gdańsku
A pierwszej rundy nawet w necie nie zobaczę bo w Pamirze z netem słabo ;) Pierwszego meczu drugiej rundy zreszta tez nie, wiec mi wszystko jedno kogo wyeliminujemy :)
18/19 czerwca będzie losowanie I i II rundy eliminacyjnej, także poznamy nie tylko pierwszego rywala, ale i potencjalnego następnego.
- Edytowany
Pytanie brzmi, czy wolicie MP czy zwycięstwo w LE kosztem ew. spadku?! Zastanówcie się! Jak wiadomo, nie możemy mieć wszystkiego ;)
[quote='Jaf' pid='1379759' dateline='1558355445']
[size=small][font=sans-serif]O ile za bramkami ok, to od Focha[/font][/size][size=small][font=sans-serif] już takiego dedykowanego miejsca nie ma.[/font][/size] [size=small][font=sans-serif]Pytanie na ile technicznie jest możliwe umiejscowienie kamery na dachu?[/font][/size]
[/quote]
Już widzę tą konstrukcję rusztowaniową ze stargego C postawiona na dachu. I dwóch ochroniarzy trzymających rurki żeby sie nie kołysała.
Dokładnie o czymś takim pomyślałem. ;)
Jeszcze chyba ważne ogłoszenie (może dopisać do tytułu albo do 1 posta?) - [b]Pasiaku sprawdź czy masz ważny paszport![/b]
Orientuje się ktoś jakie zespoły z tych naprawdę mocnych zaczynają grę od 2rundy i kiedy przypada druga runda
[quote='leszeczek' pid='1379684' dateline='1558342643']
[quote='gargamel9998' pid='1379633' dateline='1558336301']
Losowanie LE akurat w "urodziny" Cracovii.. Przypadek? Nie sądzę :p
[/quote]
Coś się zmieniło, bo ja się spotkałem z info, że losowanie 18-19.06?
[/quote]
A nie 13 czerwca?
19.06 jest losowanie. Data wymowna :)
Jak dla mnie możemy w pucharach zagrać nawet na stadionie miejskim im. Reymana. Nie jest to, jak wszystkim wiadomo, stadion pewnego towarzystwa, które nie płaci za jego użytkowanie przez cały ubiegły sezon. Na razie nic też nie wskazuje, żeby znalazł się wujek z 100 mln euro, żeby pospłacać ich długi i zbudować "wielką ladacznicę", taką jak za ery Cupiała.
Dla mnie przejście do 2 rundy, a później fazy grupowej, na tym stadionie, to jak strzelenie zadkiem zwycięskiego gola w derbach:)
Myślę też, że nie będzie problemem zamalowanie pewnych emblematów na krzesełkach na bardziej neutralne, np. w barwach narodowych :cool:
"Na tym etapie, nie ma już słabych drużyn" :D
Dlatego mam nadzieję, że nie dostaniemy na dzień dobry "dzwona". To nie wina Cracovii, że polska liga jest 100 lat za murzynami ... dlatego co ma być to będzie ;)
Odpadnijmy jako ostatni z naszych drużyn i będzie ok:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)