Chyba kurea mac bronimy, skoro zamiast Budzika wchodzi Dimun. Kurewa!
-
-
197 Święta Wojna, wISŁA Kraków - CRACOVIA, 17.03.2019 godz. 18.00
No i gdzie jest Kolega Ian, który nas epatował sprawozdaniami z treningów pt. jak oni pieknie biegaja? W meczu z bankrutami i żebrakami nawet wybrańcy ogodnika nie potrafią lepiej biegać niż zbieranina grajków zebrana 2 tygodnie przed ligą.
Kolejna, kolejna, nie wiem już która niewykorzystana stu, dwustuprocentowa sytuacja przez Mateusza Wdowiaka. Poprzednie miały miejsce podczas naszej zwycięskiej serii więc mu się "upiekało". Dzisiaj się nie upiekło, miast gola na 1:2 i walki o remis dostaliśmy trzeciego gonga. Byłoby nadużyciem powiedzieć, że przegraliśmy przez Wdowiaka, ale to co on zaprzepaszcza niweczy wysiłek drużyny i osłabia morale. I dlatego on jest wciąż tutaj, a Piatek "tam". Dobra, ch.uj tam, je.bać gts, trza walczyć o ósemkę. Żegnam team Probierza (ech, wygrasz Ty w końcu z tym gts-em..?) i upajam się Gangiem Rudolfa. Nara trenejro i piłkarzyki.
I nastrój będzie znowu zjeb... na długi czas...
[quote='Pasiak_od_1979' pid='1369235' dateline='1552847988']
Kolejna, kolejna, nie wiem już która niewykorzystana stu, dwustuprocentowa sytuacja przez Mateusza Wdowiaka. Poprzednie miały miejsce podczas naszej zwycięskiej serii więc mu się "upiekało". Dzisiaj się nie upiekło, miast gola na 1:2 i walki o remis dostaliśmy trzeciego gonga. Byłoby nadużyciem powiedzieć, że przegraliśmy przez Wdowiaka, ale to co on zaprzepaszcza niweczy wysiłek drużyny i osłabia morale. I dlatego on jest wciąż tutaj, a Piatek "tam". Dobra, ch.uj tam, je.bać gts, trza walczyć o ósemkę. Żegnam team Probierza (ech, wygrasz Ty w końcu z tym gts-em..?) i upajam się Gangiem Rudolfa. Nara trenejro i piłkarzyki.
[/quote]
Moim zdaniem od dawna się nie nadaje, ale zagra jeden dobry mecz na dziesięć i jakoś dalej jest wystawiany. Brakuje mi dobrego napastnika, który po prostu kopnie między słupki jak będzie miał sytuacje i zastawi się pod faul jak będzie trzeba, ktoś jak Dawid Nowak czy Rakels.
nie da sie wygrac oddajac 1 celny strzal - szkoda
[quote='mcz_' pid='1369236' dateline='1552847990']
I nastrój będzie znowu zjeb... na długi czas...
[/quote]
Oj tam - wygrywamy w Zabrzu, oni w palę od Ległej i znów mamy 4 pkt a onym ósemka odjeżdża
Tyle z budowania frekwencji i pozytywnej atmosfery wokol klubu, chuj tam, mam karnet, wiec bede lazil,ale przysiegam sobie teraz,ze zaczynam chodzic na hokej, mimo ze to nie moj sport,ale tam chlopy maja jaja,a nie to co tutaj. Moj ostatni hokej w zyciu to byl przerwany mecz z Unia Oswiecim, w ktorym jak dobrze pamietam prowadzilismy 2:0,a potem zwyczajnie nie spodobal nam sie ich autokar. PIerdole tych przeplacanych zelusiow.
Bladzczykowskiego nie można dotknąć bo faul no dramat sedziowanie
[quote='MakuKSC' pid='1369243' dateline='1552848311']
Tyle z budowania frekwencji i pozytywnej atmosfery wokol klubu, ***** tam, mam karnet, wiec bede lazil,ale przysiegam sobie teraz,ze zaczynam chodzic na hokej, mimo ze to nie moj sport,ale tam chlopy maja jaja,a nie to co tutaj. Moj ostatni hokej w zyciu to byl przerwany mecz z Unia Oswiecim, w ktorym jak dobrze pamietam prowadzilismy 2:0,a potem zwyczajnie nie spodobal nam sie ich autokar. PIerdole tych przeplacanych zelusiow.
[/quote]
Ja wszystko rozumiem, ale odłóż na chwilę chłopie to forum, przejdź się, przewietrz.
[quote="MakuKSC" pid='1369243' dateline='1552848311']
Tyle z budowania frekwencji i pozytywnej atmosfery wokol klubu, ***** tam, mam karnet, wiec bede lazil,ale przysiegam sobie teraz,ze zaczynam chodzic na hokej, mimo ze to nie moj sport,ale tam chlopy maja jaja,a nie to co tutaj. Moj ostatni hokej w zyciu to byl przerwany mecz z Unia Oswiecim, w ktorym jak dobrze pamietam prowadzilismy 2:0,a potem zwyczajnie nie spodobal nam sie ich autokar. PIerdole tych przeplacanych zelusiow.
[/quote]Weź zbastuj
Wysłane z mojego Moto G (4) przy użyciu Tapatalka
Pisałem... nie napalc się...pisałem że Gts ma mocny skład... pisałem żeby podejść do meczu z pokorą... pisałem że kubus da im trochę jakości i asysta....
Smialiscie się że mnie... wyszydzaliscie jak pisałem o blaszczykowskim.... że bankruty że chooj graja...
Widać właśnie kto chooj gra... A blaszczykowski pozdrawia asysta i golem...
Przykro się to ogląda... przykry wynik... pokazują nam miejsce w szeregu w krakowskiej pilce....
Czwarte derby przegrane z rzędu.... nawet z bankrutami...
Ja się ciesze że oglądam na daily sam w domu, inaczej bym zaczął rozpierdalać wszystko w koło, łącznie ze znajomi pieskami. Tyle się łudziłem że możemy wygrać, ale jak zawsze za Probierza wpierdol trza przyjąć i zjebamy tydzień czas zacząć
- Edytowany
Brawo, ktoś kurwa kopnął w bramkę dzisiaj :)
edit: takie sytuacje jak ta teraz z autem też mają znaczenie, odbierają 1-2 akcję.
Ej no nie pierdolta , piłkarsko jesteśmy lepsi , wiem wiem 3-0 . te kuerwly wislackie chuja graja ale wygraja .
Wdowiak kurwa Mateusz ------ po każdym treningu godzinę zostajesz trenować wykonczenia akcji , tak jak Piona w którego nie wierzyłem a teraz jest tam gdzie jest. Jak wolisz galerie i golibrody to Twój wybór . na dzien dzisiejszy jestes jeździec bez głowy
Wdowiak a la Dudzic
[quote='kammel19' pid='1369240' dateline='1552848233']
[quote='Pasiak_od_1979' pid='1369235' dateline='1552847988']
[/quote]
Moim zdaniem od dawna się nie nadaje, ale zagra jeden dobry mecz na dziesięć i jakoś dalej jest wystawiany. Brakuje mi dobrego napastnika, który po prostu kopnie między słupki jak będzie miał sytuacje i zastawi się pod faul jak będzie trzeba, ktoś jak Dawid Nowak czy Rakels.
[/quote]
Z Dawidem Nowakiem za najlepszej formy u nas w składzie, teraz walczylibyśmy o mistrzostwo. Szkoda, że wyszło z nim jak wyszło. Chciałbym, żeby Vestenicky po powrocie (mam nadzieje, że wróci) był takim naszym rasowym snajperem.
K.u.r.w.a, dobra, cofam swoje słowa. Jednak przegraliśmy PRZEZ Wdowiaka!
;-)
Dzięki za walkę Cracovio! Nic się nie stało! Sędzia ch...!!!!
Przegraliśmy, ale uważam, że nie polegliśmy... gts miał farta i czarnego...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)