Już dawno pisałem, że on wniosków nie wyciąga, a jak pisał Sterby, to jest wyrachowany biznesmen bez jakiegokolwiek parcia na sukces sportowy.
Zamknąć w pizd..u
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
[quote]#post1581477 Już dawno pisałem, że on wniosków nie wyciąga, a jak pisał Sterby, to jest wyrachowany biznesmen bez jakiegokolwiek parcia na sukces sportowy.
Zamknąć w pizd..u[/quote]
Temat czy Filipiaka ???
[quote]#post1581487 [quote]#post1581477 Już dawno pisałem, że on wniosków nie wyciąga, a jak pisał Sterby, to jest wyrachowany biznesmen bez jakiegokolwiek parcia na sukces sportowy.
Zamknąć w pizd..u[/quote]
Temat czy Filipiaka ???[/quote]
Zamkną FILIPIAKA to się temat otworzy
nAWet jeżeli będzie to jesionka...
18 dni później
Proszę administratora forum o zamknięcie tego tematu. <Wnioski do Prezesa Filipiaka> Uważam,że po ponad dziesięciu latach, jesteśmy trochę w innej rzeczywistości jeśli chodzi o funkcjonowanie i sytuacje w klubie.Temat rozwoju klubu, jego przyszłości można z powodzeniem kontynuować w innych /nowych/ tematach...
A swoją drogą prezes JF to prawdziwy "nieudacznik". Przez prawie 20 lat robił wszystko żeby Cracovia była ciągle niżej od gts-u i nawet to mu się nie udało.
To zamykać czy chcemy nieść temat do wyrażania swoich emocji?:)
Zmienić tytuł z "wnioski do" na "wyładuj emocje na" 😉
Jest drugi temat, który do tego służy. Ten jest nieaktualny.
Przyjechał do Mielca w interesach a nie oglądać mecz nosz kurwa, WPIERDALAJ DZIADU
[quote]#post1582828 Przyjechał do Mielca w interesach a nie oglądać mecz nosz kurwa, WPIERDALAJ DZIADU [/quote]
Filip z konopi?
11 dni później
Tak się to robi biznesmenie jak z koziej dupy trąbka!
Taki malolat Świerczewski pokazuje ci, jak sie buduje poważny klub!
Raków za udział w pierwszej rundzie eliminacji LM zainkasował 280 tys. euro, czyli ponad 1 mln 243 tys. złotych. Z kolei dzięki wyeliminowaniu Flory Talinn do kasy klubowej "wpadło" kolejne 100 tys. euro, co daje 444 tys. przeliczając na złotówki. Wywalczenie promocji do trzeciej rundy eliminacji Champions League zapewniło mistrzowi Polski kolejne 100 tys. euro. Łącznie piłkarze prowadzeni przez Dawida Szwargę zapewnili klubowi dochody na poziomie prawie pół miliona euro – 480 tys. euro, czyli ponad 2 mln 131 tys. zł.
Medaliki mają zapewniony start w fazie grupowej Ligi Konferencji Europy i to sprawia, że zagwarantowali sobie przynajmniej 2 mln 940 tys. euro. Oznacza to, że Raków będzie bogatszy o ponad 13 mln zł.
A jak to się ma niby do planów tego wrzoda?
Bo nie wiem :)
Mój Boże, pomyśleć, co to byłoby, gdybyśmy trafili na Świerczewskiego, a nie Filipiaka...
Stadion byśmy mieli przy pętli w Prokocimiu.
Mieli byśmy majstra i grali w pucharach .
nie wiem gdzie, więc tutaj zapytam
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1686783923999956992?s=20
na czym ta współpraca ma polegać ? Prezes tej firmy po tym tweetem coś majaczy o pucharach.
Ktoś cos ?
Filipiok mu obiecał w tym sezonie 😂
Wyłoży kasę, zatrudni Messiego, to będą puchary! 😂
10 dni później
Januszu futbolu, nowy sponsor dla stadionu w Poznaniu, nowy sposor dla stadionu w Szczecinie-swoją droga Inpost z Krakowa, a u nas od ponad 20 lat razem z Jakubem T. nie jesteście w stanie załatwić takiego sponsora dla Cracovii!
Puszcza też potrafi znaleźć sponsora meczu, a u nas się nie da, bo tak wam z przekrętem z Kańczugi pasuje!
Jesteśmy chyba jedynym klubem w Ekstraklasie bez sposnora z bukmacherki, a to też jest dodatkowa kasa, której podobno nie mamy, choćby na te rezerwy, żeby zawodnicy mieli się gdzie ogrywać!
Jak widać, daleko z toba nie zajedziemy, tym bardziej nadal przy skorumpowanym Jakubie T.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)