Pierd.....nie przed derbami staje się już tradycją. Za rok sam napisze ten wywiad i wyśle do redakcji , żeby prezes się nie pocił
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Kiedyś w Szwajcarii spotkałem Polaka. "Wie pan, jestem kibicem Wisły, ale szanuję pana za to, co pan zrobił dla Cracovii".
Chyba chciał mu podziękować że tak naprawdę to zrobił niewiele dla Cracovii a zwiśle ogromną tym przysługę wyświadczył
dokładnie, ja bym Marzenkę nAWet ucałował za to co zrobiła dla wisły :D
z takimi dziadami potrafisz przegrać tylko ty p i e r d o l o l o n y błaźnie,
po prostu w y p i e r d a l a j z Cracovii
Zadowolony jesteś z siebie chvju?
Jako prezes to pan jest osobiście odpowiedzialny za to, że gramy bez napastnika !
Ty j.e.b.a.n.y pajacu w klubie sami nieudacznicy tak się znają na futbolu jak ty.Cudowny weekend...
Ważne że mamy centrum treningowe, stadion i lodowisko. No i buty za 3.000 euro.
Panie Prezesie Królewski śmieje się właśnie z Pana a Pan bajki opowiada...
Gdybym miał coś zaproponować, to całkowity bojkot następnego meczu u siebie. Pewnie mu to będzie obojętne, ale przynajmniej wyślemy sygnał do opinii publicznej, że nam nie.
Pora przestać się żegnać z zawodnikami po przegranych meczach wspólnym klaskaniem, bo to wstyd.
Ian dobry pomysł ale na mecz z cwks bo jest w ogólnodostępnej Tv
Biedaku zapal cygaro, jest super trwamy w tym maraźmie. Odejdź z mojej ukochanej Cracovii
W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J BIEDAKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biedak won z Cracovii!!!
Jak ci qrwa nie wstyd, za grosz honoru nie masz, jedyną twoją wartością jest mamona, ja bym się na twoim miejscu ze wstydu spalił.
Nie, najbliższy a potem zobaczymy, czy nie powtórzyć.
Nie ma co czekać. Niech się bujają. Trzeba akcję nagłośnić na wszystkich forach.
Oczywiście, to tylko mój pomysł. Głos decydujący ma kto inny. Jednak przejście obojętnie obok tej porażki przez środowisko kibiców, bardziej mnie zdenerwuje nawet, niż kolejna porażką derbowa.
Kup gts !
Zniszczyłeś ten klub biedaku. Jeszcze trochę i osiągniesz swój cel, nie zostanie nawet mitycznych 300. Tylko ty dziadu z bydgoszczy i twoje przydupasy. Ale Cracovia przetrwała komunę i równych tobie despotów i przetrwa ciebie. Każdy to powie Filipiak niszczy Cracovię
Filipiak ty jesteś gorzej niż biedak!
TY JESTEŚ największy ŚMIECIARZ polskiej ligi bo chodzisz po śmietnikach i zbierasz śmieci piłkarskie i tanie odpady, które wyrzucono z innych klubów bo byli za słabi.
[b]Proponuję od dziś nazywać Filipiaka nie biedakiem tylko ŚMIECIARZEM![/b]
Nie ma co się spinać, kibicowsko gówno zobaczymy, trzeba czekać na naturalną smierć biedaka, będzie lepiej albo gorzej ale na pewno nie będzie takiego upokorzenia jak dziś.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ile jeszcze mamy dostawać w doope. Ile czasu mamy jeszcze trwać... Ile czasu mamy znosić to wszystko... weźmy się wkoncu my jako kibice i zacznijmy działać bo już od n lat jest jedno wielkie gooooowno
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)