Jak to Leszeczku okno transferowe nie ma wpływu? Ma i to ogromny. My się oslabilismy. Nie mamy zmienników a okno miało zapewnić 3 wartościowych od razu do gry zawodników. Teraz ich brakuje. Liczenie na to że każdy obecny zawodnik będzie w formie przez cały sezon to samobójstwo. Jeszcze oddajemy Rubik i Piszcza
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
- Edytowany
Panowie.
[u]Wina nigdy nie leży tylko po jednej stronie.[/u]
Zastanówmy się, czy my też nie jesteśmy po części winni tej sytuacji.
JESTEM ([b]JA[/b]) TAK wkur....., że masakra. i przypuszczam, żę [b]Wy[/b] też tak macie.
Jedna noga sie urwała. Stolik stoi, a my chcemy opierdzielić drugą nogę...................
Nie możemy patrzeć i myśleć tylko JA JA JA pomyślmy teraz w chcili refleksji o tym co najważniejsze . CRACOVII !!!!!
[quote='Fabian_wolf' pid='1426284' dateline='1583576337']
Panowie.
[b]Zastanówmy się, czy my też nie jesteśmy po części winni tej sytuacji.[/b]
[/quote]
Rozwin swoja mysl, bo zapowiada sie ciekawie. Masz na mysli tych, ktorzy budowali PR najlepszego trenera ekstraklasy, pewnego kandydata na selekcjonera oraz madrej, dlugofalowej polityki klubu?
[quote='MakuKSC' pid='1426286' dateline='1583576718']
[quote='Fabian_wolf' pid='1426284' dateline='1583576337']
Panowie.
[b]Zastanówmy się, czy my też nie jesteśmy po części winni tej sytuacji.[/b]
[/quote]
Rozwin swoja mysl, bo zapowiada sie ciekawie. Masz na mysli tych, ktorzy budowali PR najlepszego trenera ekstraklasy, pewnego kandydata na selekcjonera oraz madrej, dlugofalowej polityki klubu?
[/quote]
Niestety to pozostawiam już Tobie...
Może czas aby przerwać wzajemne wygrywki i nic nie wnoszące do sprawy wnioski a zastanowić się jak my , kibice możemy pomóc zespołowi wyjść z tej czarnej dziury . Na pewne sprawy wpływu nie mamy ale zawsze swą obecnością i gorącym dopingiem . Nie dajmy się zwariować i nie obrażajmy na Cracovię tylko w jak największej grupie przyjdżmy na kolejny mecz na Ziemi Świętej i pokażmy , że jesteśmy z drużyną na dobre i na złe .
W tej chwili są środki aby właścicielowi pokazać swoje niezadowolenie - media społecznościowe, internet i oczywiście Głos Kibola - którego pan JF chyba się i trochę boi .
Teraz zróbmy swoje by pomóc - później podziękujmy zarządowi .
Oj naiwny,naiwny, naiwny......
Zespół sam sobie musi pomóc razem z prezesem-trenerem czy trenerem-prezesem nie wiem co właściwsze. To jest ich zawód za który zarabiają nienajgorsze pieniądze. Pozwólmy im wykonywać ich zawód kibicujmy im (Cracovii) ale nie pudrujmy im teraz pupek i nie głaszczmy po główkach. Oni i tak tu mają komfortowe warunki. Gdyby to było w takiej legii to kilku karków odwiedzałoby ich w szatni żeby porozdzielać kilka plaskaczy aby - nazwijmy to - skłonić ich do zdwojenia wysiłków na boisku i szorowania doopami po murawie w każdym meczu. Są chwile podkreślam tylko chwile kiedy oglądam jakość wysiłków piłkarskich naszych piłkarzy kiedy model warszawski staje mi się nieco bliższy ...
Nigdy nie byłem zwolennikiem głaskania lub czochrania ale wylało się już chyba wystarczająco dużo . A teraz czas robić swoje - trenerzy, piłkarze i kibice .
[quote='hank' pid='1426372' dateline='1583592983']
Nigdy nie byłem zwolennikiem głaskania lub czochrania ale wylało się już chyba wystarczająco dużo . A teraz czas robić swoje - trenerzy, piłkarze i kibice .
[/quote]
No chyba to nam tylko pozostało :)
Brawo Janusz, brawo. Przedłużyć Rohackowi kontrakt dożywotnio, a w kadrze niech gra 25 emerytowanych Czechów.
Co za kurewski tydzień.
No to po dwóch mistrzostwach......
Ale janusz się cieszy bo przecież zaoszczędził 300 tys. ojro
Pompowali ,pompowali balonik Filipiak z Probierzem, a tu teraz B U M i po mistrzostwach w hokeju i piłce.
Minimalizm to pogrąża Cracovię.
To chyba dobry moment by przedłużyć kontrakt z Probierzem. Nie będzie kibic pluł ci w twarz.
Ech Pasiacy, ależ Wy neurotyczni jesteście. W polskim hokeju wiele klubów już banrutuje, wystarczy ich przeczekać, a gdy dojdzie do sytuacji, że o MP będzie decydować wielomecz z Naprzodem Janów, to nareszcie będzie można przetestować model zatrudnienia skończonej ilości studentów (tylko na łyżwach muszą sie nauczyć jeździć we własnym zakresie) :)
"Master! Master! Where’s the dreams that I’ve been after?
Master! Master! You promised only lies
Laughter! Laughter! All I hear or see is laughter
Laughter! Laughter! Laughing at my cries"
Po prostu Profesor nie lubi tłumów na naszych obiektach więc robi co może by ich nie przyciągać.Rohaczek i Probierz super wywiązują się z tych zadań.
Dla rozluźnienia sytuacji:
Jak wiecie w Zabrzu dają po meczu koguta. Co można dawać u nas? Może np. balonik i... szpilkę?
Po odpadnięciu np. z PP albo przegranym meczu ligowym dany sportowiec, trener lub przedstawiciel zarządu pompuje, pompuje, pompuje tenże balonik i na tle planszy reklamowej szpilką w drugiej ręce robi uroczyście widowiskowe, publiczne TRACH!
Newsy z wydarzenia gwarantowane w serwisach sportowych na całym świecie :)
Zajebiste
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)