[quote='krak 06' pid='1339381' dateline='1537707273']
[quote='kosciuszko' pid='1339349' dateline='1537701515']
W naszym klubie tracą już resztki rozumu. Wczoraj chciałem zabrać na mecz córkę, jej kuzyna i syna sąsiadów. Mam karnet na sektor H. Dotychczas zmieniałem bilet z H na I dopłacając złotówkę i szedłem z dziećmi na rodzinny. Wczoraj dowiedziałem się od Pani w kasie, że zasady się zmieniły i muszę zapłacić za swój bilet na I normalną stawkę (fakt posiadania karnetu nie ma żadnego znaczenia). Zasady zmieniły się ot tak w trakcie sezonu bo na mecz z Arką zmiana była bezproblemowa. Po akcji z płatną wymianą kart kibica, karnetami dla seniorów (przesadzili mi ojca i teścia z H na B i nie siedzimy już razem na meczach). Kolejny sabotaż władz klubu. Czy chcecie mieć jakichkolwiek kibiców na stadionie czy sam zarząd na trybunach wystarczy!!! Przecież to jest jakaś paranoja. Od tej pory nie będę już zabierał dzieci na stadion, bo jak frajer nie będę płacił dwa razy za bilet.
Zdjęcie pokazujące pełny stadion na kartkach z okazji 1000 meczu tak kontrastuje z obrazem rzeczywistości ,że trzeba być ślepym by nie widzieć problemu. Kibice to największe dobro klubu a wśród nich dzieci są najważniejsze. Brawo Zarząd w końcu będziecie mieć stadion tylko dla siebie.!!!!!!
[/quote]
I dlatego na trybunach coraz mniej ludzi.To sa te kretyńskie pomysły JF + JT..proponuje wprowadzić dodatkową segregację kibiców ze wzgl. na płeć kolor skóry czy długość włosów itp.itd.......wszystko przed nami...bo jak widać zarządzający klubem mają kibiców w du........:(
[/quote]
To mam przechlapane...facet z długimi włosami i w krawacie.... ;)
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Kibic w krawacie jst mniej awanturujacy sie ;-)
[quote='szaleniec' pid='1339390' dateline='1537710903']
Kibic w krawacie jst mniej awanturujacy sie ;-)
[/quote]
Krawat tak ale te długie włosy , nie uchodzi . ;) ;) ;)
Panie Prezesie Filipiak...czytając ostatni wywiad z Panem,obraża Pan wszystkich kibiców,nazywając ich kibolami, którzy chca przejąć władze w klubie.Kibice chcą normalności i wyniku sportowego a nie władzy na której jak widać Panu zależy,bo nie chce Pan jako własciciel ustąpić z funkcji Prezesa,a zatrudnić kogoś kompetentnego na to stanowisko,woli Pan trzymać w klubie miernoty pokroju Tabisza I Bałdysa,....
Filipiak to wielkie ego ale ma pecha albo nie rozumie że Cracovia to nie zabawka a Najstarszy Polski Klub z oddanymi mu kibicami.Władze sobie zostaw !Tylko szanuj Cracovie i Nas !!!
Pozwolę sobie na takie porównanie - tacy z nas kibole jak z pana prezes !
Właśnie przegrywamy do przerwy w PP 1:0 - to też wina kibiców panie Filipiak?
nie qumasz bazy jest 3-1 bo nie było kiboli koło 60-i i antydopingu ;)
- Edytowany
Prezesie Filipiak kibice nie chcą przejmować klubu tylko poprawy jego funkcjonowania w aspekcie sportowym która przełoży się na lepszy wynik sportowy i FINANSOWY .W tym budzecie co mamy można i powinno się mieć drużynę piłkarską taką która swoją grą zapełniła by stadion ,była naszą wizytówką i dumą .Nie było panu miło znaleźć się wraz z Piłsudskim .Papieżem ,Misorem na wielkiej oprawie tych co nazwywasz ,,kibolami ''.
Kibice chcą tylko spraw prostych i elementarnych a nie wladzy .;
1.poprawy atmosfery w klubie -tu wystarczy że spyta pan szeregowego pracownika jaka jest atmosfera w pracy .Powiedzą panu jest toksycznie od lat .Winni tego stanu Tabisz i Bałdys .O ile Tabisz trzyma kasę dobrze to nie powinien mieć kontaktów z ludźmi bo traktuje każdego per noga .Dokonania bałddysa ?Czego się nie tknie to obraca w szambo .To po co takiego pracownika trzymać .Dobrze pan wie że w sprawie Covilo zawalił .
Trzeba się go pozbyć i zatrudnić kogoś co zadba o atmosferę dogada się z pracownikiem a Tabisz po sprawdzeniu ,,słupków ''to klepnie .
W każdej jednej pracy jest tak że dobra atmosfera =lepsza praca ,lepsze wyniki i lepsza wydajność .W tej działce leżymy .
2 .pion sportowy .Te wszystkie lata mają wspólny mianownik ponad 200 transferów ,16 trenerów a wyniki koszmar.
Pora na reflekcje .Jak pan policzy ile kasy zostało wrzucone do błota poprzez sprowadzenie meneli nie piłkarzy to są to sumy ogromne .
Niech pan popatrzy na Słowaków mają mniejsze budzety mniej piłkarzy a grają w miarę często w LM czy lidze grupowej LE .Da się ?
Liga słabsza od naszej mniejsze zainteresowanie ,mniejsze budzęty a lepszy wynik .Klucz i wspólny mianownik profesjonalny pion sportowy i dobre szkolenie .U nas sprzedaliśmy Kapustkę i Piątka i nie ma następców od razu mimo że było wiadome dobre kilka miesięcy wcześniej że odchodzą i mimo ogromnej kasy z tych transferow .Na nasze warunki tej kasy zazdrości nam cala Polska .W obu przypadkach aż prosiło się o ściągnięcie po Kapustce 2-3 klasowych graczy i podobnie po Piatku .Można było od razu ściągnąć Cabrerę ,Oliwę i Piszczka mając obsadzoną pozycję na lata (bo jest jeszcze Strózik ).
Reflekcje powinny też dotyczyć nas kibiców .Nauka na przyszłość BOJKOT TRYBUN NIE JEST ŻADNYM ROZWIĄZANIEM .
Pewien znajomy co chodziliśmy do szkoły razem kibic gts jak z nim rozmawialem mówił do mnie polegniecie na proteście tak jak my polegliśmy z Bednarzem .Został przepędzony z klubu ale kosztem wyludnienia trybun .Wielu z tych co chodziło przestało chodzić w czasie protestu i już nie wróciło na trybuny .Mamy dokładnie to samo .Mieliśmy rdzeń czyli stałych bywalcow ok 6000 zawsze a na lepsze mecze przebite 10 000 .Teraz gramy z Legią i 7000 ludzi na trybunach ,Płock 4100 .Czas się nad tym pochylić .Z jednej strony musi drużyna grać lepiej z drugiej my kibice musimy ściągać na trybuny ludzi .
Powinien pan w końcu zrozumieć, że klub to nie tylko finanse i słupki . To przede wszystkim ludzie - pracownicy, zawodnicy i kibice . Kibice , dla klubu to powinien być największy skarb , dzisiejsi przyprowadza na stadion swoje dzieci a ich dzieci z kolei swoje - rodzina będzie się powiększać .Natomiast w atmosferze jaka u pana panuje niedługo na mecze będą chodzić / z musu / pańscy pracownicy z Comarchu .
Czy sietniok w ogóle czyta ten wątek ? No jakoś nie mam przekonania że kolo z wybujałym ego i mesjanistycznym przekonaniem o własnej nieomylności dla którego wszyscy razem jesteśmy kibolską hołotą zniżałby się do czytania forum.
Jakbym był Filipiakiem to bym czytał.
Potter [b]mądrze napisał[/b]: "Refleksje powinny też dotyczyć nas kibiców .Nauka na przyszłość BOJKOT TRYBUN NIE JEST ŻADNYM ROZWIĄZANIEM ."
Panie Prezesie Filipiak ! Niech Pan wyjdzie ze skyboxa w trakcie meczu,przejdzie się po innych sektorach na trybunach,zobaczy Pan ilu jest tych kiboli 'chcących objąć władze" w klubie. Robi pan wszystko,żeby podzielić kibiców na lepszych i gorszych.Niech Pan zejdzie na ziemię i zobaczy jak zarządzany jest w Pana imieniu klub przez TABISZA,Bałdysa i im podobnych...niech Pan popyta ludzi którzy pracowali w klubie dlaczego odeszli, piłkarzy którzy u nas kiedyś grali,jaka maja opinie o klubie , o TABISZU i jego kolesiach.Niech Pan w końcu zrozumie,że klub piłkarski to nie firma informatyczna...tu obowiązują troche inne zasady i priorytety...kasa to nie wszystko...a no koniec niech Pan nie obraża wszystkich kibiców porównując ich do kiboli..WSTYD...
[quote='Rock' pid='1340174' dateline='1538049884']
Jakbym był Filipiakiem to bym czytał.
[/quote]
Czyta,czyta... pochwalils ie w jakims wywiadzie z rok temu..nawet podpis Sterbyego cytowal i mowil skad jest...
Pewnie do obiadowego kotleta lektura w sam raz ;)
Jak z nas sa kotletowi kibice to on moze byc kotletowym czytelnikiem forum ;)
p.s. ciekawe czy wasa musztarda tez raz na jakis czas sobie upyyyerdoli ;)
- Edytowany
W profilu Profesora jest o kuchni wloskiej, francuskiej I polskiej:
[url=https://www.comarch.pl/files-pl/file_31/profil_profesora_j_filipiaka_2015.pdf]Profil Profesora Filipiaka[/url]
Nie ma tam Kruszyna nic o kuchni stadionowo-kibolskiej :)
Poza tym jego was lubi sie kapac w czyms bardziej wysublimowanym,wiec pewnie jego wersja to byloby "moutarde de Dijon"
Potter trafił w punkt.
Muszę napisać co o tym sądzę. Jak każdy z Was ma dobro klubu za rzecz świętą.
Podczas meczu flaga z: "Przez 15 lat rządzicie, tylko wstyd nam przynosicie"
A jeszcze nie tak dawno, podczas meczu z Lechią Gdańsk kiedy świętowaliśmy 116 lat klubu. Piękna duża sektorowka z podobizną m.in. Piłsudskiego i [b]Filipiaka[u][/u][/b]. I skandowanie: Dziękujemy, dziękujemy i w ogóle pieśni dziękczynne.
Nagle odstawienie takiego cyrku. Co poniektórzy to się chyba w czoło powinni stuknąć, bo tylko pośmiewisko z nas się robi. Nic nie potraficie docenić. Gdyby nie te 15 lat temu... to ogladalibysmy III ligę. Tak, tak. Zaraz na mnie naskoczycie. Mam to w dupie. Dla mnie Cracvia jest najważniejsza. Możecie strajkować, petycje pisać, nie chodzić na mecze. Wtedy wychodzi, komu naprawdę zalezy, a kto robi tylko zamęt.
Pozdrawiam
- Edytowany
Nigdy nie byl ze mnie matematyk ...ale...Cracovia 116 lecie bedzie obchodzic za....4 lata...
Moze z resovia Ci sie cos pomylilo?? w sumie barwy i koszulki podobne ;)
Mega Man - nie wiadomo, gdzie byłaby wtedy Cracovia. Może spokojnie wchodziłaby na salony jak Stal Mielec albo podążała drogą Garbarni? Może dzielilibyśmy los Czarnych Jasło? Można tylko gdybać.
To tak jak sojusz z Hitlerem przeciw ZSRR - nie zostalibyśmy zaatakowani, nie byłoby ofiar, być może komunizm/socjalizm by nas ominął? Albo stalibyśmy się bananową republiką jak Czechosłowacja?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)