Do końca sierpnia wszyscy uciekną.Kolejny zawodnik ma problemy rodzinne?Oni mają kontrakty czy śmieciówki jakieś i odchodzą kiedy chcą.Co na to BTF ???Czekam na wyjaśnienia.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Mnie to wszystko już powoli zaczyna śmieszyć.
Życie jest zbyt krótkie aby codziennie żołądkować się czyimiś działaniami na które i tak się ma zerowy wpływ.
Ale nie Panie Januszu, proszę za wcześnie się nie cieszyć, nie pozbędzie się mnie Pan tak łatwo ze stadionu.
Uzbroję się w potężną cierpliwość i będę Pana [s]jebał[/s] krytykował na forum, tyle razy ile Pan zasłuży.
Jako, że jestem od Pana odrobinę młodszy, da Bozia, że doczekam się Cracovii postcomarchowej, a że w czwartej lidze, trudno, zwycięstwa nad Stadionem Kielce czy innym Izolatorem wspominam lepiej niż te Pana ekstraklapowe frykasy.
Było biednie, ale jakoś tak bardziej po ludzku.
- Edytowany
Panie Filipiak - jest ch.uj.owo i niestabilnie.
[quote='ALRS' pid='1330539' dateline='1533820461']
[quote='VelVet' pid='1330536' dateline='1533820306']
[quote='Andrzejek' pid='1330528' dateline='1533819970']
Mnie by było wstyd jakby w klubie zarządzanym przeze mnie działy się takie historie, ale cóż, imię zobowiązuje....
[/quote]
A jakbyś miał ten klub tylko po to by wyprać pieniążki ze swojej dużej firmy ?
[/quote]
No bez jaj, akurat Filipiak prac pieniędzy nie musi.
[/quote]
A taki Messi, bogatszy od Filipiaka też nie musi się uciekać do oszustw podatkowych? :)
nie zly cyrk robisz chlopie.
przez tyle lat nie potrafisz grac w czolowce malo tego przez tyle lat nie potrafisz na stale zrobic druzyny lepszej od bezdomnej i biednej rzeki.
mistrzostwo!
- Edytowany
Janusz :) udalo Ci sie z giermkami :) jestescie najlepsi z powaznego klubu zrobic posmiewisko!!!
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ddfjVhaK_RA[/video]
Szanowny Panie Prezesie..
Chciałbym Panu podziekować..Dziękuję za to, że w prosty, skuteczny sposób, udowodnił mi Pan, że jestem debilem.
Debilem, dlatego, że od wielu lat, łudzę się, że Cracovia będzie klubem, liczącym się w walce o puchary, drużyną, która u siebie jest nie do rozje*ania (typu Jagiellonia).
Jestem zdziwiony, faktem, ze Pan cieszący się tytułem "Profesora", nie wpadł na pomysł, żeby zrobić promocję biletów dla Żołnierzy WP, których święto przypada w przyszłym tygodniu, a nam przypada mecz w jednym z NAJGORSZYCH TERMINÓW. Przecież właśnie tak zarabia sie pieniążki, własnie tak pozyskuje nowych fanów..Nawet gwardziści zrobili taką promocję (pomimo swojej niechlubnej historii i uwielbienia dla najgorszego sortu mundurowego) - w Klubie nie funkcjonuje nawet logistyka na odpowiednim poziomie.
Dzięki Panu Profesorowi naprawdę "odechciewa" się kibicować Cracovii. Przykre to..
Kasa za Piątka jest , teraz jest szansa na rozsądne wydanie tej kwoty. Profesorze , jest taki bałagan , że za rok będą derby z Garbarnią . Trzeba interwencji .
Panie Prezesie
Mam czas, mam pieniądze, Cracovii kibicuję od zawsze (po dziadku). Za oknem piękna pogoda.
Mimo to nie mam ochoty iść na mecz. Już nawet nie śledzę transmisji tekstowych i nie oglądam powtórek.
Nawet "forum Cracovii" mi się nie chce czytać.
B
- Edytowany
Nawet mariaż Zorro z Godzillą nie dał rady Hydrze Korporacji. O, Panie, szacun! :cool: Niejeden trener mógłby się uczyć jak tworzyć takie niepokonane monstra...
KLUB TĘCZA :)
SKOŃCZ WAŚĆ, WSTYDU OSZCZĘDŹ I PRZESTAŃ PIERDOL.Ć ILE TO KLUB INWESTUJE ITD....TYLKO ZATRUDNIJ NORMALNEGO PREZESA , DYREKTORA SPORTOWEGO DLA KTÓRYCH WAŻNY BĘDZIE WYNIK SPORTOWY. A NIEUDACZNIKÓW TAKICH JAK BAŁDYS I TABISZ WON Z KLUBU !!!!!!!!
[quote='naki' pid='1330670' dateline='1533842787']
A NIEUDACZNIKÓW TAKICH JAK BAŁDYS I TABISZ WON Z KLUBU !!!!!!!!
[/quote]
I ty siermiężna prezesino s.p.i.e.r.d.a.l.a.j z nimi
MAM K... DOŚĆ
Też mam dość. Karnet wyślę do tej jebanej korporacji i niech ta biedna i zachłanna szumowina (to nie jest żaden prezes,żaden generał, żaden profesor) się nim udławi.... Potrzebna Basztowa!!!
Czas na zakupy Panie Prezesie...
[img]https://pbs.twimg.com/media/DkLF0WbWwAAh8Td.jpg[/img]
[quote='dangorka' pid='1330591' dateline='1533824777']
[quote='ALRS' pid='1330539' dateline='1533820461']
[quote='VelVet' pid='1330536' dateline='1533820306']
[quote='Andrzejek' pid='1330528' dateline='1533819970']
Mnie by było wstyd jakby w klubie zarządzanym przeze mnie działy się takie historie, ale cóż, imię zobowiązuje....
[/quote]
A jakbyś miał ten klub tylko po to by wyprać pieniążki ze swojej dużej firmy ?
[/quote]
No bez jaj, akurat Filipiak prac pieniędzy nie musi.
[/quote]
A taki Messi, bogatszy od Filipiaka też nie musi się uciekać do oszustw podatkowych? :)
[/quote]
Mimo wszystko wierzę, że Filipiak nie jest aż takim przypałowcem. Patrząc na jego działania taka interpretacja sama się narzuca, ale chyba nikt nie działałby aż tak głupio i gdyby Filipiak faktycznie miał klub w tym celu, to dbałby chociażby o stwarzanie pozorów. Z drugiej strony patrzę na jego mordę i sposób w jaki klaszcze i... no sam nie wiem. Jednak myślę, że Cracovia jest dla niego odpowiednikiem Bentleya i butów z pyty krokodyla, ale w praktyce nie poświęca jej uwagi, daje jakieś korpo-wytyczne Tabiszowi, z których ten wywiązuje się doskonale i przystępuje do negocjacji jako właściciel klubu w Ekstraklasie. Myślicie, że ktoś z jego kontrahentów bada ten rynek i sprawdza wyniki, transfery, opinie kibiców itd? Nie sądzę. I właśnie tu jest pole do walki z comarchovią, ale wtedy grozi nam teoretycznie IV liga, bo Filipiak wycofa się jeśli zabawka przestanie mu się opłacać.
Wniosek mam dla pana , panie prezesie jeden - zakasać rękawy i ostro wziąć się do roboty by ogarnąć ten burdel do którego sam pan doprowadził .Jeśli w podobny sposób prowadzi pan interesy nie dziwota, że comarch zaczyna dołować .
A zaczyna dołować? Cholera, to niedobrze... żeby tylko nie musieli ratować budżetu naszymi milionami na transfery...
Szanowni Państwo,
Wszyscy robimy na tym forum elementarny błąd myślowy. Piszemy, dyskutujemy, postulujemy, apelujemy do ludzi odpowiedzialnych za kierowanie tych klubem traktując ich jak profesjonalistów. Okazuje się, że to kompletne nieporozumienie. Kilkuletnie zarządzanie pokazało, że to są KOMPELTNI AMATORZY nie mający, żadnego pojęcia o funkcjonowaniu klubu sportowego. O przepraszam, muszę być uczciwy, mają pojęcie o finansach (słupkach, budżetach, księgowaniach, kontach, ładzie korporacyjnym itp., itd.). Ostatni splot różnych sytuacji, zarówno tych losowych (kontuzje) jak i pozasportowych (sprawa Miro, Tomka, teraz Zorrilly) jak w soczewce skupiają w sobie wszystkie negatywne aspekty działania tego zarządu. Dużo tu pisać o kompletnym braku pomysłu na funkcjonowanie drużyny, opowiadaniu farmazonów, tragicznej polityce kadrowej, braku ambicji sportowych, ale również o sprzedaży biletów, karnetów (np. internetowo), brudnych krzesełkach na stadionie, braku spójnej polityce marketingowej i informacyjnej.
[b]Szkoda czasu.[/b] Jak mówił klasyk:
[b]„Koń jaki jest, każdy widzi”.[/b]
Eee tam Panie Tomaszu, austriackie gadanie.
Pomysł był od zawsze SAMOBILANSOWANIE się, a krzesełka, kibice, kopacze, marketing - to wszystko strasznie przeszkadza.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)