Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Wnioski do Prezesa Filipiaka!

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 18.03.2012 o 17:14
      Ostatnia aktywność 02.10.2023 o 22:00
      452449 wyświetleń
    • RobertoBaggio

2.4K
      1.9K
    • 08.08.2018 o 11:31
      Post #1330240 08.08.2018 11:31
    • Edytowany
    Panie Filipiak sprzedaj pan tę Cracovię !Właśnie przebiliśmy mół i on nas wciąga i szybko z niego nie wyjdziemy a to pana zasługa i tych 2 pana dupków.Nie ma drużyny nie zrobiono żadnych transferów frekwencja katastrofa każdy ma Was dość.Wkoło tylko narzekania nie ma żadnej atmosfery wokół Cracovii śmiem twierdzić że jesteście rakiem Cracovii .F-T-B nowotwór Cracovii.
    • Aston1906, CracoviaAW, LucasKsc oraz 3 innych osób lubią to.
    • kingkong

48
      16
    • 08.08.2018 o 11:50
      Post #1330244 08.08.2018 11:50
    • Edytowany
    Swego czasu Probierz chciał kupić Śląsk. Myślę że gdyby miał pełnie władzy to przy jego wiedzy mogli byśmy się stać klubem top3 w Polsce. No ale niestety chyba to mało realne.
    • potter

8.9K
      5.2K
    • 08.08.2018 o 12:20
      Post #1330246 08.08.2018 12:20
    Daj spokój kingkong jaki to trener zaczynają ludzie widzieć .Jaki to człowiek to już wiele razy udowodnił -bez zasad .
    • RobertoBaggio lubi to.
    • STARA HUTA 82

610
      1.9K
    • 08.08.2018 o 13:19
      Post #1330254 08.08.2018 13:19
    Ale Panowie narzekają... Trener zły, właściciel zły.... Na 16, SZESNASTU! ostatnich trenerów ten w statystykach ma 4 miejsce. Kogo chcecie? Spróbowaliśmy 16! Mourinho niestety nie jest zainteresowany, sir Alex Ferguson też nie... "Filipiak sprzedaj Cracovię" ale komu? Jakiejś kolejki inwestorów po zasłużone, czasem bardziej zasłużone, kluby niestety nie ma. Niestety realia są jakie są. Przez 40 lat błąkaliśmy się po okręgówkach, 3,2 ligach. Był czas się przyzwyczaić do o wiele gorszej sytuacji. Mnie też się nie podoba obecna sytuacja, ale Barceloną Europy Wschodniej nie będziemy! Ewentualnie jak jakimś cudem zdarzą się puchary to szybko w łeb i do domu. Naprawdę na wymioty już bierze czytając te narzekania. Co niektórzy z Panów to się marnują! Powinni być trenerami albo menadżerami klubów! Można jeszcze milion razy napisać, zgodnie z prawdą zresztą, że tabisz z tym drugim katastrofalnie zarządzają ale co to da? Co to daje? Ja na miejscu Filipiaka, czytając te narzekania, biorąc pod uwagę brak sukcesów sportowych, bym tym rzucił. Może byśmy skończyli Jak Polonia Warszawa a może zjawił by się milioner na białym koniu? Nie wiem... W innym temacie niż piłka nożna... Ostatnio na hokeju gorzej się dzieje, ale ile osiągnęliśmy podiów od czasu comarchu a co było wcześniej? 15-20 razy podium? W jakim stanie była hala, stadion, baza sportowa? Nie jest tak, że nic się nie udało. Pewnie, że chciałoby się więcej, ale czy my jesteśmy kibicami sukcesu?
    • Markus68, oldmen, leszeczek oraz 2 innych osób lubią to.
    • RobertoBaggio

2.4K
      1.9K
    • 08.08.2018 o 14:00
      Post #1330259 08.08.2018 14:00
    Zobacz na frekwencję nie jesteśmy kibicami sukcesu na bank, ale ile można wytrzymać ten pogłębiający się marazm. Najwyraźniej dużo z nas ma już serdecznie dość.
    • KruszynaKSC, lukaszksc, ALRS oraz 4 innych osób lubią to.
    • termi1995

866
      1.7K
    • 08.08.2018 o 14:38
      Post #1330263 08.08.2018 14:38
    [quote='STARA HUTA 82' pid='1330254' dateline='1533727181'] Ale Panowie narzekają... Trener zły, właściciel zły.... Na 16, SZESNASTU! ostatnich trenerów ten w statystykach ma 4 miejsce. Kogo chcecie? Spróbowaliśmy 16! Mourinho niestety nie jest zainteresowany, sir Alex Ferguson też nie... "Filipiak sprzedaj Cracovię" ale komu? Jakiejś kolejki inwestorów po zasłużone, czasem bardziej zasłużone, kluby niestety nie ma. Niestety realia są jakie są. Przez 40 lat błąkaliśmy się po okręgówkach, 3,2 ligach. Był czas się przyzwyczaić do o wiele gorszej sytuacji. Mnie też się nie podoba obecna sytuacja, ale Barceloną Europy Wschodniej nie będziemy! Ewentualnie jak jakimś cudem zdarzą się puchary to szybko w łeb i do domu. Naprawdę na wymioty już bierze czytając te narzekania. Co niektórzy z Panów to się marnują! Powinni być trenerami albo menadżerami klubów! Można jeszcze milion razy napisać, zgodnie z prawdą zresztą, że tabisz z tym drugim katastrofalnie zarządzają ale co to da? Co to daje? Ja na miejscu Filipiaka, czytając te narzekania, biorąc pod uwagę brak sukcesów sportowych, bym tym rzucił. Może byśmy skończyli Jak Polonia Warszawa a może zjawił by się milioner na białym koniu? Nie wiem... W innym temacie niż piłka nożna... Ostatnio na hokeju gorzej się dzieje, ale ile osiągnęliśmy podiów od czasu comarchu a co było wcześniej? 15-20 razy podium? W jakim stanie była hala, stadion, baza sportowa? Nie jest tak, że nic się nie udało. Pewnie, że chciałoby się więcej, ale czy my jesteśmy kibicami sukcesu? [/quote] Ofert przejęcia Cracovii nie ma, bo nie ma oferty sprzedaży.  Czy ty jak szukasz auta to podchodzisz do kierowców czekających na czerwonym i pytasz się ich czy Ci sprzedadzą to auto czy może jednak szukasz ofert w Internecie? Każdy dobrze wie że Filipiak pięknie się rozgoscił w Cracovii bo ma przez to niesamowita reklamę swojej firmy. Po boisku biega mu 11 banerów reklamowych. Dlaczego zawsze mu tak zależało na medialności klubu? A no właśnie dlatego żeby komuś kto mieszka w Polsce, gdy usłyszy Cracovia nasunęło się od razu Comarch. Naprawdę nie mam pojęcia co musi się stać żeby co poniektórzy zrozumieli że z tym gościem i jego frajerami nie osiągniemy sukcesu sportowego. Oprócz jednego sezonu gdzie Zieliński zrobił coś z niczego ciągle szorujemy na dnie. Nie wspomnę już że przecież zaliczyliśmy parę lat temu spadek.
    • Miszczu2007, szaleniec oraz awaria lubią to.
    • kingkong

48
      16
    • 08.08.2018 o 15:01
      Post #1330266 08.08.2018 15:01
    [quote='STARA HUTA 82' pid='1330254' dateline='1533727181'] Ale Panowie narzekają... Trener zły, właściciel zły.... Na 16, SZESNASTU! ostatnich trenerów ten w statystykach ma 4 miejsce. Kogo chcecie? Spróbowaliśmy 16! Mourinho niestety nie jest zainteresowany, sir Alex Ferguson też nie... "Filipiak sprzedaj Cracovię" ale komu? Jakiejś kolejki inwestorów po zasłużone, czasem bardziej zasłużone, kluby niestety nie ma. Niestety realia są jakie są. Przez 40 lat błąkaliśmy się po okręgówkach, 3,2 ligach. Był czas się przyzwyczaić do o wiele gorszej sytuacji. Mnie też się nie podoba obecna sytuacja, ale Barceloną Europy Wschodniej nie będziemy! Ewentualnie jak jakimś cudem zdarzą się puchary to szybko w łeb i do domu. Naprawdę na wymioty już bierze czytając te narzekania. Co niektórzy z Panów to się marnują! Powinni być trenerami albo menadżerami klubów! Można jeszcze milion razy napisać, zgodnie z prawdą zresztą, że tabisz z tym drugim katastrofalnie zarządzają ale co to da? Co to daje? Ja na miejscu Filipiaka, czytając te narzekania, biorąc pod uwagę brak sukcesów sportowych, bym tym rzucił. Może byśmy skończyli Jak Polonia Warszawa a może zjawił by się milioner na białym koniu? Nie wiem... W innym temacie niż piłka nożna... Ostatnio na hokeju gorzej się dzieje, ale ile osiągnęliśmy podiów od czasu comarchu a co było wcześniej? 15-20 razy podium? W jakim stanie była hala, stadion, baza sportowa? Nie jest tak, że nic się nie udało. Pewnie, że chciałoby się więcej, ale czy my jesteśmy kibicami sukcesu? [/quote] Przede wszystkim nie życzę sobie żebyś przypisywał nasz kraj do Europy Wschodniej w której byliśmy za komuny. Obecnie czasy się zmieniły i Polska zalicza się do Europy Zachodniej!
    • hank

46K
      54.3K
    • 08.08.2018 o 15:12
      Post #1330269 08.08.2018 15:12
    Więc może zamiast narzekać i narzekać to trzeba coś zrobić . Najpierw stworzyć mocną grupę kibicowską , która poprzez swoją siłę i jedność będzie realnym partnerem dla zarządzającego , partnerem, którego już po prostu nie oleje ale z którym będzie zmuszony rozmawiać i go wysłuchać .
    • Andrzej.ksc oraz potter lubią to.
    • STARA HUTA 82

610
      1.9K
    • 08.08.2018 o 15:41
      Post #1330278 08.08.2018 15:41
    [quote='termi1995' pid='1330263' dateline='1533731881'] Ofert przejęcia Cracovii nie ma, bo nie ma oferty sprzedaży.  Czy ty jak szukasz auta to podchodzisz do kierowców czekających na czerwonym i pytasz się ich czy Ci sprzedadzą to auto czy może jednak szukasz ofert w Internecie? Każdy dobrze wie że Filipiak pięknie się rozgoscił w Cracovii bo ma przez to niesamowita reklamę swojej firmy. Po boisku biega mu 11 banerów reklamowych. Dlaczego zawsze mu tak zależało na medialności klubu? A no właśnie dlatego żeby komuś kto mieszka w Polsce, gdy usłyszy Cracovia nasunęło się od razu Comarch. Naprawdę nie mam pojęcia co musi się stać żeby co poniektórzy zrozumieli że z tym gościem i jego frajerami nie osiągniemy sukcesu sportowego. Oprócz jednego sezonu gdzie Zieliński zrobił coś z niczego ciągle szorujemy na dnie. Nie wspomnę już że przecież zaliczyliśmy parę lat temu spadek. [/quote] "Filipiak ma niesamowitą reklamę swojego klubu" eehehehehehe no spadłem z krzesła albo to:  "komuś kto mieszka w Polsce gdy usłyszy Cracovia  nasunęło się od razu comarch"........ Na te 5-7 tysięcy oglądających naszych kopaczy ilu jest kupcami produktów comarch? TY? W całej Polsce powiadasz? To zadzwoń w 10miejsc w Polscei zapytaj a potem takie teksty pisz. Pokazywanie słabego klubu to jest reklama? Chyba antyreklama. Ty w ogóle wiesz czym się comarch zajmuje, do jakich klientów trafia? Ofert przejęcia nie ma? Bo nie ma ofert sprzedaży? A co to jest kilo ziemniaków na straganie? Dlaczego nikt nie bierze Górnika Zabrze? Polonii Warszawa, ruchu, widzewa, ŁKSu? Bo nie ma koniunktury na piłkę, kluby są traktowane jak kula u nogi a nie nośnik reklamy! Nikt tego towaru nie chce.
    • oldmen lubi to.
    • STARA HUTA 82

610
      1.9K
    • 08.08.2018 o 15:55
      Post #1330288 08.08.2018 15:55
    [quote='kingkong' pid='1330266' dateline='1533733269'] Przede wszystkim nie życzę sobie żebyś przypisywał nasz kraj do Europy Wschodniej w której byliśmy za komuny. Obecnie czasy się zmieniły i Polska zalicza się do Europy Zachodniej! [/quote] Wie Pan od życzeń to jest złota rybka, mikołaj, wróżka, może Pana geograficznie i historycznie doedukuje. Jak się Panu islamska republika z nutami komunizmu europy zachodniej podoba to gratuluje. Jak Panu lepiej na samopoczuciu to może Pan się mieć za stan Ameryki Północnej. Lubisz się Pan czepiać to czepiaj się Pan merytorycznie, najlepiej wcale a najlepiej napisz Pan coś mądrego a nie pisać po to aby coś napisać.
    • J&B

1.9K
      2.3K
    • 08.08.2018 o 16:24
      Post #1330300 08.08.2018 16:24
    STARA HUTA ale czy Ty rozumiesz, ze ludzie już maja dość tego g.owna i pogłębiającego się z roku na rok marazmu? Nikt tu od Filipiaka nie wymaga od razu (hahahaa - trochę to dziwnie brzmi biorąc pod uwagę 15 lat rządów) mistrzostwa, ale na miłość bosk[size=small]ą[/size] możemy chyba wymagać NORMALNOŚCI. Ja na mecze chodzę sporadycznie będąc na urlopie w Polsce, ale mniej więcej się orientuje co się dzieje. Czy wedlug Ciebie to jest normalne, ze zamyka sie sektor na mecz z Arka, jakby istniało jakieś ryzyko? Czy syf na stadionie na pierwszym meczu w sezonie, to nie są kpiny z kibiców, którzy jakby nie było kupują te bilety/karnety. Bo jakiś je.bany pajac nie chce wydać na umycie krzesełek, co jest jego zasranym obowiązkiem. Nagłośnienie nie może działać normalnie, żeby było cokolwiek słychać? Juz nawet nie chce mi sie pisać o tym wszystkim co dzieje sie w klubie, bo juz tu zostaly spisane setki stron i i tak to nic nie daje. Sprzedają piłkarzy a podcieranie dupy szkłem trwa w najlepsze, byle się utrzymać i wydać jak najmniej.  Probierz już się chyba kapnął w jaka ch.ujnie wdepnął, ale się dostosował i robi dobra mine do zlej gry - zobaczymy jak długo. (W sumie zarabia na tyle dużo, ze się na to zgadza, ale ciekaw jestem jak długo tu wytrzyma). Przykre jest to, ze coraz więcej ludzi, oddanych kibiców ma tego po prostu dosyć, ale ja się nie dziwie, bo już nawet i mi się odechciewa. Na Cracovie się obrażać nie można, ale na Filipiaka już jak najbardziej. Powoli mam wyje.bane na tego bufona i jego złote myśli. Szczerze mówiąc to wolałbym jechać na wyjazd, by pokazać ze jestem z t[size=small]ą[/size] drużyn[size=small]ą[/size] niż siedzieć z nim na jednym stadionie.  W Gdyni i Poznaniu potrafili wywiesić transparent na Baldysa. W domu Cracovii się nie dało... I nie piszcie mi, ze nikt nikomu tego nie zabronił i trzeba było robić, bo to nie pikniki są od tego.. Widać jak decyzyjnym zależy na Cracovii. Na Kałuży jak w teatrze. Na boisku dramat, na trybunach komedia (a może na odwrót, w sumie na jedno wychodzi). Nie wiem jakie jest wyjście z sytuacji, ale dopóki jest przyzwolenie trybun na to co się dzieje, dopóty nic się nie zmieni. A kibiców na stadionie będzie ubywać. Nie mam zamiaru więcej strzępić tu ryja. Sorry za słownictwo jak kogoś uraziłem. Ja ma dosyć. Od czasu do czasu tu zaglądnę poczytać, ale i na to ochota coraz mniejsza. Mecz włączę w telewizorze, ale przyznam szczerze, ze z jakichkolwiek emocji zostałem już odarty. Szkoda się łudzić kolejny sezon. Nie z tym zarządem...
    • szaleniec, RobertoBaggio, Miszczu2007 oraz 8 innych osób lubią to.
    • konserwa

4.1K
      6.2K
    • 08.08.2018 o 16:43
      Post #1330303 08.08.2018 16:43
    • Edytowany
    [quote='J&B' pid='1330300' dateline='1533738276'] STARA HUTA ale czy Ty rozumiesz, ze ludzie już maja dość tego g.owna i pogłębiającego się z roku na rok marazmu? Nikt tu od Filipiaka nie wymaga od razu (hahahaa - trochę to dziwnie brzmi biorąc pod uwagę 15 lat rządów) mistrzostwa, ale na miłość bosk[size=small]ą[/size] możemy chyba wymagać NORMALNOŚCI. [/quote] Wymagasz normalności od Filipiaka. OK, cokolwiek znaczy ta normalność, ale może najpierw zacząć od swego podwórka i zacząć wymagać normalności od siebie samych. Ogarnijcie się ludzie. Co się dzieje na tym forum ??? Pasiak pisze pasiakowi o jakiejś lasce, troll-czarodziej wylewa hektolitry jadu a inni go jeszcze dokarmiają ? Tropienie kibiców Tabisza, Comarchu i Filipiaka ? Co z wami jest? Powiem krótko, w Cracovii jest nienajlepiej, w tym sensie że jest w Polsce, kraju w którym funkcjonuje ponad 6000 klubów piłkarskich jest może 10-12 lepszych od nas, podczas gdy my pragniemy by było to ZERO. OK, jest źle, ale tu na tym Forum jest syf, bagno, 100 razy gorsze niż na pięterku, tu się niszczy kibiców Cracovii, zniechęca ich i zaraża nienawiścią w stopniu o którym Filipiak z Tabiszem nawet nie śnili. Nikt z tym nic nie robi, bo nawet wśród moderatorów są ludzie rozchwiani emocjonalnie. Top Forum stało się cmentarzyskiem dawnych tradycji, na którym szaleje "czarodziejski" upiór. Pier...ę to wszystko, biorę przykład z Astona. Na razie. Do zobaczenia w lepszych czasach na innym Forum, prawdziwych kibiców Cracovii, nie poje.bów. Żeby nie było wątpliwości jest tu też masa wspaniałych gości z sercami w biało-czerwone pasy, których podziwiam za cierpliwość i wytrwałość. Będę wam całym sercem kibicował w walce o odrobinę rozsądku i myślenia, ale już bez aktywnego wsparcia.
    • STARA HUTA 82, leszeczek, alocha oraz 3 innych osób lubią to.
    • STARA HUTA 82

610
      1.9K
    • 08.08.2018 o 16:44
      Post #1330304 08.08.2018 16:44
    [quote='J&B' pid='1330300' dateline='1533738276'] STARA HUTA ale czy Ty rozumiesz, ze ludzie już maja dość tego g.owna i pogłębiającego się z roku na rok marazmu? Nikt tu od Filipiaka nie wymaga od razu (hahahaa - trochę to dziwnie brzmi biorąc pod uwagę 15 lat rządów) mistrzostwa, ale na miłość bosk[size=small]ą[/size] możemy chyba wymagać NORMALNOŚCI. Ja na mecze chodzę sporadycznie będąc na urlopie w Polsce, ale mniej więcej się orientuje co się dzieje. Czy wedlug Ciebie to jest normalne, ze zamyka sie sektor na mecz z Arka, jakby istniało jakieś ryzyko? Czy syf na stadionie na pierwszym meczu w sezonie, to nie są kpiny z kibiców, którzy jakby nie było kupują te bilety/karnety. Bo jakiś je.bany pajac nie chce wydać na umycie krzesełek, co jest jego zasranym obowiązkiem. Nagłośnienie nie może działać normalnie, żeby było cokolwiek słychać? Juz nawet nie chce mi sie pisać o tym wszystkim co dzieje sie w klubie, bo juz tu zostaly spisane setki stron i i tak to nic nie daje. Sprzedają piłkarzy a podcieranie ***** szkłem trwa w najlepsze, byle się utrzymać i wydać jak najmniej.  Probierz już się chyba kapnął w jaka ch.ujnie wdepnął, ale się dostosował i robi dobra mine do zlej gry - zobaczymy jak długo. (W sumie zarabia na tyle dużo, ze się na to zgadza, ale ciekaw jestem jak długo tu wytrzyma). Przykre jest to, ze coraz więcej ludzi, oddanych kibiców ma tego po prostu dosyć, ale ja się nie dziwie, bo już nawet i mi się odechciewa. Na Cracovie się obrażać nie można, ale na Filipiaka już jak najbardziej. Powoli mam wyje.bane na tego bufona i jego złote myśli. Szczerze mówiąc to wolałbym jechać na wyjazd, by pokazać ze jestem z t[size=small]ą[/size] drużyn[size=small]ą[/size] niż siedzieć z nim na jednym stadionie.  W Gdyni i Poznaniu potrafili wywiesić transparent na Baldysa. W domu Cracovii się nie dało... I nie piszcie mi, ze nikt nikomu tego nie zabronił i trzeba było robić, bo to nie pikniki są od tego.. Widać jak decyzyjnym zależy na Cracovii. Na Kałuży jak w teatrze. Na boisku dramat, na trybunach komedia (a może na odwrót, w sumie na jedno wychodzi). Nie wiem jakie jest wyjście z sytuacji, ale dopóki jest przyzwolenie trybun na to co się dzieje, dopóty nic się nie zmieni. A kibiców na stadionie będzie ubywać. Nie mam zamiaru więcej strzępić tu ryja. Sorry za słownictwo jak kogoś uraziłem. Ja ma dosyć. Od czasu do czasu tu zaglądnę poczytać, ale i na to ochota coraz mniejsza. Mecz włączę w telewizorze, ale przyznam szczerze, ze z jakichkolwiek emocji zostałem już odarty. Szkoda się łudzić kolejny sezon. Nie z tym zarządem... [/quote] J&B a Pan czytał moje wszystkie posty ze zrozumieniem, w tym te co myślę o tym co się wyprawia w Cracovii? Czy tak Pan wyprodukował tekst skierowany do mnie aby coś napisać?
    • leszeczek

24K
      28.4K
    • 08.08.2018 o 17:20
      Post #1330313 08.08.2018 17:20
    Parafrazując Hajtę: "Przydałaby się na tym forum przypadkowa awaria". Tak na 2 tygodnie minimum. Idę w ślady Astona i konserwy.
    • STARA HUTA 82 lubi to.
    • STARA HUTA 82

610
      1.9K
    • 08.08.2018 o 18:20
      Post #1330334 08.08.2018 18:20
    "termi 1995" wielka piona Bracie również na otwartym forum! Dyskusja z Tobą to przyjemność.
    • termi1995 lubi to.
    • sterby

20.6K
      22.6K
    • 08.08.2018 o 19:34
      Post #1330343 08.08.2018 19:34
    Jest gorąco, jest stabilnie, jest chujowo. Dochodzi do masowych emigracji wewnętrznych. Wielu Kolegów w dyskusji się trochę zapomina, bo zamiast walczyć z poglądami, walczy ze sobą. IMHO Kolega Stara Huta 82 od niedawna ma dostęp do forum, więc prezentuje tzw. postawę zdroworozsądkową. Rzecz w tym, że w naszym "klubie biznesu" prawie nic nie jest oparte na zdrowym rozsądku. Dlatego pisząc w swoim mniemaniu, z dystansem i spokojnie, podnosi ciśnienie wielu Kolegom, ponieważ podobne kocopoły uchodziły jeszcze w 2010 roku, ale dziś już nieco trącą myszką, :)
    • szaleniec, potter, Aston1906 oraz 2 innych osób lubią to.
    • awaria

1.7K
      1.9K
    • 08.08.2018 o 20:01
      Post #1330350 08.08.2018 20:01
    • Edytowany
    leszeczek , no tu jeszcze jestem ale na stadionie się już nie pojawię. To nie jest moja Cracovia , nie o takiej Cracovii marzyłem . prawdziwa awaria
    • termi1995, Islander oraz piotrek67 lubią to.
    • VelVet

4.1K
      4.8K
    • 08.08.2018 o 20:05
      Post #1330351 08.08.2018 20:05
    Panie awaria Cracovia potrzebuję wsparcia.
    • Cinek Ksc lubi to.
    • piotrek67

8.7K
      5.6K
    • 08.08.2018 o 22:01
      Post #1330379 08.08.2018 22:01
    [quote='awaria' pid='1330350' dateline='1533751265'] leszeczek , no tu jeszcze jestem ale na stadionie się już nie pojawię. To nie jest moja Cracovia , nie o takiej Cracovii marzyłem . prawdziwa awaria [/quote] Niestety jest dużo więcej takich osób które już mają dość tych wielokrotnie wypowiadanych bredni tym razem przy współudziale trenera i pomimo końca bojkotu nie pojawi się na trybunach.
    • KruszynaKSC oraz Islander lubią to.
    • szaleniec

4.1K
      4.6K
    • 08.08.2018 o 22:17
      Post #1330384 08.08.2018 22:17
    Czy profesor pobiera pensje za prezesowanie Cracovii?

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie