Czy to ma jakieś znaczenie, jak nawet przy Marciniaku wygraliśmy z Jagiellonią? ;)
Jak sprawdzam wyniki meczów sędziowanych nam przez tego pana, to statystycznie nie jest najgorzej
-
-
Wisła Płock - CRACOVIA sobota 02 03 2019 godzina 20:30
- Edytowany
[quote="gargamel9998" pid='1366228' dateline='1551360463']
[quote='hank' pid='1366185' dateline='1551343032']
Może być jeszcze opcja z Cecaricem w ataku . Do wyboru pozostają także Piszczek i [b]Struzik[/b] .
[/quote]
[b]StrÓźik. [/b]
[/quote]
Gra Strózik a piszą Struzik....
Był Lenczyk a pisali czesto Leńczyk ;) ;) ;)
Jak czlowiek szybko pisze to tez bubla zrobi.... ale teraz jest pytanie.... jak ja to ź zrobilem?? Nie mam pojecia :) :) :) Nie potrafie tego teraz na lapku zrobic :)
Jestem tym sflustrowany!
[quote='KruszynaKSC' pid='1366257' dateline='1551365620']
[quote='gargamel9998' pid='1366228' dateline='1551360463']
Może być jeszcze opcja z Cecaricem w ataku . Do wyboru pozostają także Piszczek i [b]Struzik[/b] .
[/quote]
[b]StrÓźik. [/b]
[/quote]
Gra Stróźik a piszą Struźik....
[/quote]
Żaden StróŹik nie gra. Sprawdzałem! :D
[quote='konrad_cracovia' pid='1366369' dateline='1551420377']
[quote='KruszynaKSC' pid='1366257' dateline='1551365620']
[quote='gargamel9998' pid='1366228' dateline='1551360463']
[/quote]
[b]StrÓźik. [/b]
[/quote]
Gra Stróźik a piszą Struźik....
[/quote]
Żaden StróŹik nie gra. Sprawdzałem! :D
[/quote]
Tyle ile forumowiczów tyle "Strózików" za niedługo całą jedenastkę z nich zrobimy :D
Jeszcze raz posypuję głowę popiołem - jestem pewny , że pisałem dobrze a psikusa zrobiła mi maszyna . Teraz będę sprawdzał po pięć razy .
Strózik, Strózik, Strózik, Strózik, Strózik, Strózik, Strózik, Strózik, Strózik, Strózik .
Mam takie same odczucia przed tym meczem, jakie mialem przed Jagiellonia ... rozum mowil - remis, serce - zwyciestwo. Dlatego mam nadzieje, ze w Plocku powtorzy sie wynik :)
Liczba na dziś?
8
[quote="hank" pid='1366414' dateline='1551436081']
Jeszcze raz posypuję głowę popiołem - jestem pewny , że pisałem dobrze a psikusa zrobiła mi maszyna . Teraz będę sprawdzał po pięć razy .
Strózik, Strózik, Strózik, Strózik, Strózik, Strózik, Strózik, Strózik, Strózik, Strózik .
[/quote]
I zeby mi to Hanku bylo ostatni raz! :@ :P
[quote='gargamel9998' pid='1366506' dateline='1551512368']
[quote='hank' pid='1366414' dateline='1551436081']
[/quote]
I zeby mi to Hanku bylo ostatni raz! :@ :P
[/quote]
Do kogo jak do kogo ale do Hanka proszę nie mówić żeby to było ostatni raz, to zły znak
Ale chodzilo mi o ostatni post ze Strozikiem. I dodalem emotke, ze mój post nie miał charakteru spiny
Jak patrzymy w górę tabeli to wygrana jest obowiązkiem a 3punkty zapewnią nam utrzymanie w lidze /dawno Cracovia tak wcześnie sobie tego nie zapewniła/
- Edytowany
[img]http://ekstrastats.pl/wp-content/uploads/2019/02/5_1819_24_wplcra_azap.png[/img][img]http://ekstrastats.pl/wp-content/uploads/2019/02/5_1819_24_WPLCRA_zradar.png[/img]
Ciekawie wygląda ten wykres na pierwszej grafice. Jak byśmy dziś wygrali, to będzie 24/24
Wszystko przemawia za nami ale , no właśnie to malutkie ale - wszak na boisku grają tylko ludzie a nie maszyny .Nie zapominajmy także o szczęściu - zawsze się przyda .
Bukmacher daje pół na pół to jest polska ekstraklapa.
Przedewszystkim Wdowiak jak bedzie mial okazje to MUSI je wykorzystac. Nie wchodzic do bramki z piłką ale też uderzyć
Cracovia idzie jak burza. Michał Probierz: Nie ma miejsca na potknięcia
Cracovia jest na fali jak nigdy, a jej trener Michał Probierz ostrzega: - Mecz z Wisłą Płock (sobota, godz. 20.30) może być jednym z najtrudniejszych.
Być może to tylko dyplomacja. Przecież Cracovia wygrała siedem kolejnych meczów i przy ul. Kałuży myślą już o skoku na europejskie puchary. Po raz ostatni piłkarze Probierza schodzili z boiska pokonani 10 listopada ubiegłego roku (0:1 z Lechią Gdańsk). Czyli dokładnie wtedy, gdy jej sobotni rywal odniósł ostatnie zwycięstwo (2:0 z Zagłębiem Sosnowiec).
Rozpędzona drużyna z Krakowa będzie w Płocku zdecydowanym faworytem . – I to jest dla nas nowość, bo wcześniej nie byliśmy wskazywani jako pewniak do wygranej – ocenia Probierz. – Zwycięstwa z zespołami z dołu tabeli mogą być najważniejsze. Wisła to zespół, który ma stabilną linię pomocy oraz tyle indywidualności, że chyba żaden inny klub nie może pochwalić się podobną liczbą.
Cracovia traci zaledwie trzy punkty do trzeciego miejsca gwarantującego grę w europejskich pucharach. – Żeby zająć jak najwyższą pozycję, musimy wygrywać, nie ma miejsca na potknięcia. W meczach z Jagiellonią czy Legią nie trzeba było motywować żadnego zawodnika. Na Płock trzeba tę motywację znaleźć. Mimo to nie widzę u piłkarzy żadnej dekoncentracji, pracują na treningach, solidnie się przygotowują – zapewnia trener krakowian i dodaje: – Mamy dużą rywalizację w zespole. Jest wielu zawodników, którzy obecnie nie łapią się do podstawowego składu, mimo że dobrze spisują się na treningach. Nie ukrywam, że jeśli wszyscy będą zdrowi, w sobotę wystawię tych samych piłkarzy co w poprzednim meczu.
Jest jednak wyjątek. Do Płocka nie pojedzie Javi Hernández, który w meczu z Jagiellonią zszedł z boiska z kontuzją. Grać nie może też Marcin Budziński, który leczy uraz kolana. Według zapewnień Probierza obaj wkrótce wrócą do gry.
Do treningów wrócił też Daniel Pik. A to nie koniec dobrych wiadomości dla kibiców. Klub przedłużył kontrakt z Michalem Peszkowiciem, bramkarzem Cracovii, który w tym sezonie w bramce krakowian spisuje się znakomicie. 37-letni piłkarz podpisał umowę do końca czerwca 2020 roku.
Mecz Wisły Płock z Cracovią w sobotę, początek o godz. 20.30. Transmisja w Canal+ Sport, relacja na krakow.wyborcza.pl.
http://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,35800,24508108,cracovia-idzie-jak-burza-michal-probierz-nie-ma-miejsca-na.html
Zobaczcie sobie kilka najbliższych kolejek. Właściwie każdy z naszych rywali o podium ma łatwych przeciwników, dlatego tak ważne jest aby nie pogubić głupio punktów, bo mogą nam po prostu odjechać.
Mateusz dzisiaj zdobędzie bramkę, w końcu kiedyś musi się to stać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)