I ja i Ty nie wiemy jak było, jesli byloby tak jak piszesz to pełna zgoda, jeśli inaczej to to pełne poparcie dla Zarządu.
-
-
CRACOVIA - Jagiellonia niedziela 24 02 2019 godzina 18:00
Klub powinien pójść na kompromis to tylko uatrakcyjni mecz i nasze 7 zwycięstwo na boisku i poza nim.
Zupełnie niepotrzebne są te przepychanki i wzajemne zlośliwości - jak ktoś mądry napisał - "piłka dla kibiców" .
Hejka, nigdy nie byłam na stadionie i nie mam karty kibica... co potrzebuje zabrać i gdzie? dowód osobisty, zdjęcie potrzebne?
Tylko dowód.
[quote='marika_69' pid='1364621' dateline='1550742031']
Hejka, nigdy nie byłam na stadionie i nie mam karty kibica... co potrzebuje zabrać i gdzie? dowód osobisty, zdjęcie potrzebne?
[/quote]
Dowód wystarczy potrzebne imie nazwisko i pesel,karte wyrabiają na miejscu ale nie czekaj na ostanią chwilę bo będą ogromne kolejki w niedziele.
To głupie pytanie jeszcze, będą mi robić zdjęcie bo nie wiem czy tapetę zakładać na szybko ;)
- Edytowany
Marika, jak dasz radę podjedź po kartę w tygodniu lub w sobotę, ew. 2h przed meczem. Bilet możesz kupić bez karty ale doliczą Ci 15 zł więc lepiej żebyś za te 15 zł wyrobiła kartę.
Zdjęć już nie wykonują.
Kupowanie biletów w kasach przed meczem to jest masakra. W zeszłym tygodniu na mecz z Piastem kupowałem 3 bilety jeden dla siebie i dwa dla synów na I, trwało to wieczność. Ten system sprawdzania tożsamości, wybierania miejsca, drukowania biletów, płacenia trwa chyba z 5 minut dla każdego kupującego ! W kolejce byłem czwarty lub piąty a kupiłem bilety chyba po 20 minutach. Gość za mną to tak się denerwował tym ślamazarnym tempem, że myślałem że go rozsadzi. A w tej budce były chyba 3 lub 4 kasy. W każdej trwało to tak samo. Ludzie wkurzeni, dziewczyny w kasach bezradne.
Nie ma co zostawiać tego na sam koniec. Jak ktoś nie może kupić przez internet (też są tu jaja bo ja nie mogłem kupić biletów dla synów, nie wiem dlaczego) to niech jedzie wcześniej.
Pasy asy
Marciniak jego mać...
[quote='ronnie79' pid='1364646' dateline='1550750238']
Marciniak jego mać...
[/quote]
Spoko. Na razie to bardziej Jadźka niż my zagraża LzSowi
Nie miłość Marciniaka jest dla nas problemem tylko jego megalomania.
Do pełni szczęścia brakuje nam Gila na Varze.
[quote="leszeczek" pid='1364647' dateline='1550752660']
[quote='ronnie79' pid='1364646' dateline='1550750238']
Marciniak jego mać...
[/quote]
Spoko. Na razie to bardziej Jadźka niż my zagraża LzSowi
[/quote]
Ale może trzeba nas utemperować i pokazać miejsce w szeregu po tym jak oklepaliśmy lampucerę...
Dokladnie to, wyrwalismy sie z szeregu, za bardzo sie jaramy historycznym zwyciestwem, to nam dadza Marciniaka. Zderzy sie z Probierzem, jak cos krzywo gwidznie, nabuzuje sie, wysle MP na trybuny, ktore mu pojada od jego innych imion i pozamiatane.
W pokach zdjęć już nie robią ale był kiedyś taki zacny obyczaj forumowy dla nowych uzytkowniczek :)
To teraz się zdecydujcie przed meczem czy będzie gwizdał dla Legii czy przeciwko Cracovii :)
[quote='sterby' pid='1364680' dateline='1550762611']
Nie miłość Marciniaka jest dla nas problemem tylko jego megalomania.
Do pełni szczęścia brakuje nam Gila na Varze.
[/quote]
Podobno ma być Musiał co jest gorsze od Gila
No już bez przesady z tym defetyzmem.
A mnie się wydaję że bardziej będzie przeciwko potoczance gwizdał... wszak cwelka póki co musi gonić potoczankę a nie nas
- Edytowany
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1364738' dateline='1550779254']
A mnie się wydaję że bardziej będzie przeciwko potoczance gwizdał... wszak cwelka póki co musi gonić potoczankę a nie nas
[/quote]
póki co to cwelka potoczance ucieka. Ale na jedno wychodzi.
Ale nie twórzmy teorii spiskowych (uderzam się w pierś). Rację chyba ma Sterby. Problemem Marciniaka w tym meczu nie będzie stronniczość tylko jego ego, każące mu być na pierwszym planie widowiska i chęć pokazania, że jest bardziej spostrzegawczy niż kamery.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)