Śląsk chciał wygrać na stojąco, albo... w ogóle nie chce wygrać.
-
-
2018/19 Pozostałe mecze kolejki nr 22
Ale jakie szarakany sprytne, nie wywiesili żadnej flagi, Królewski ich na dobre przepędził znaczy
Jeśli Śląsk dziś nie odpuścił meczu to niezbyt dobrze o nich świadczy to co pokazali :D
- Edytowany
malinowe się podłożyły jak ..., a kij z tym jak kto.
Gdyby nie to bezmyslne kopniecie Picha w polu karnym to byloby 0:0 i poziom meczu taki wlasnie byl ... zerowy z obu stron :rolleyes:
Pieski jednak grały na maksa i było widać po nich, że się starają. W Śląsku tylko Mączyński walczył, a reszta, jakby to powiedział Majewski, mogłaby wygrać, ale nie chciała.
Wynik jak wynik,ale w najważniejszej na ten moment kwestii, czyli załapaniu się do ósemki, w zasadzie nic się nie zmienia i nie ma na to większych szans!
Jedynie szkoda, że ten medialny cyrk będzie jeszcze jakiś czas ciągnięty... Zobaczycie, że nasze 6 zwycięstw z rzędu i wygrana na Łazienkowskiej to będzie**uj przy nieprawdopodobnym występie i bramce Kuby oraz heroicznej wygranej - wręcz meczu sezonu.
Zobaczcie na tt Knury :D
Poziom meczu dno.
Bawiąca się Warszawa w loży szarksów to musi boleć :)
Nie oglądałem meczu. Z relacji tekstowej wynika, że mecz słaby, sytuacji jak na lekarstwo. No tym razem król Błaszczykowski strzelił karnego, chyba mu to najlepiej wychodzi.
Ps. Jak ja to lubię nasi w gazie, z drugiej strony ledwo drepczą.
[img]https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/7f/db/5c6ae804f2e9c_p.jpg?1550520956[/img]
Nie sądzicie, że to chyba ich najbrzydsza oprawa?
Wygląda jakby miał zeza, szyja dziwnie rozciągnięta, przedramię szerokości głowy oraz napis, który w mojej opinii kaleczy język polski.
[quote='xyzKSC' pid='1364107' dateline='1550518916']
Poziom meczu dno.
[/quote]
Gówno ich to pewnie boli, bo oni są bez honoru.
Niby pozbyli się delfinów, a zgody narkotykowe utrzymane i wyzywają swoich niedawnych pobratymców od kurew, sytuacja się trochę uspokoi i flagi się pojawią.
- Edytowany
[quote](...)oraz napis, który w mojej opinii kaleczy język polski.[/quote]
Pod spodem gwiazdka i mniejszą czcionką: Dołącz do klubu biznesu. :D ;)
[quote='Asgard' pid='1364117' dateline='1550521346']
[img]https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/7f/db/5c6ae804f2e9c_p.jpg?1550520956[/img]
Nie sądzicie, że to chyba ich najbrzydsza oprawa?
Wygląda jakby miał zeza, szyja dziwnie rozciągnięta, przedramię szerokości głowy oraz napis, który w mojej opinii kaleczy język polski.
[/quote]
Ale to jest Glik przeciez :cool:
Dlatego podpisali, bo z twarzy niepodobny :D
@wrobelson - małem niezależnie od Twojego wpisu to samo skojarzenie :)
[quote='octop' pid='1364158' dateline='1550526950']
[quote='xyzKSC' pid='1364107' dateline='1550518916']
Poziom meczu dno.
[/quote]
Gówno ich to pewnie boli, bo oni są bez honoru.
[b]Niby pozbyli się delfinów,[/b] a zgody narkotykowe utrzymane i wyzywają swoich niedawnych pobratymców od *****, sytuacja się trochę uspokoi i flagi się pojawią.
[/quote]
Raczej ich nie eksponują, a w zasadzie to delfiny się nie eksponują.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)