[quote="sterby" pid='1362251' dateline='1549796572']
[quote='perkins007' pid='1362234' dateline='1549793354']
Kurde każdy w temacie lajkonika dostrzega tylko to jaki on to jest "bee" [b]a nikt nie zauważył w tym dużego plusa jakim jest powrót NASZEJ maskotki. [/b]
[/quote]
Nawet ja zauważyłem pozytyw z powrotem, trzeba czytać uważniej.
Trudny mecz, dobrze zagrany z naszej strony. Przeciwnik zawiesił poprzeczkę wysoko, szczęście było przy nas.
Z Lampucerą musimy jednak zagrać dużo lepiej w obronie.
[/quote]
Sterby zapomniałem cie dodać w nawiasie jako wyjątek :)
A jeszcze co do liczby kibiców to tak sobie wczoraj po meczu myślałem, że na sektorze A byłoby więcej osób tylko wydaje mi się, że dużo osób dalej uważa sektor za zamknięty.
Jskoś może na tych tłiterach czy coś napisać żeby ludzie na A kupowali też, bo już jest otwarty czy coś. :)
-
-
CRACOVIA - Piast Gliwice sobota 09 02 2019 godzina 18:00
[quote='Trapez' pid='1362218' dateline='1549790901']
[quote='squier strat' pid='1362203' dateline='1549789313']
...bo pech chciał, że krzesełka były czyste :D
[/quote]
Na gts-ie skład słyszę biegając na błoniach
Na Cracovii nie słyszę będąc na stadionie
[/quote]
Zamiast się czepiać, że nagłośnienie nie działa przestań biegać po błoniach w trakcie ich meczów :D Proste i bez kosztowe rozwiązanie :P
Oczywiście to gruby żart, bez spiny :)
Jest gdzieś na internecie do oglądnięcia cały mecz?
- Edytowany
Pięć lub więcej kolejnych ligowych zwycięstw w najwyższej klasie rozgrywkowej odnieśliśmy w 1948 roku! Było to siedem kolejnych zwycięstw. A ostania seria z co najmniej pięcioma kolejnymi zwycięstwami to sezon 2003/2004 i stara II liga. Serio trwaj!
[quote='Yid_Army' pid='1362283' dateline='1549805094']
Co wam przeszkadza w tej maskotce? Jej infantylny wygląd? taki ma być, niech cieszy dzieciaków i młodzież. W Kielcach mają gorszą wizualnie maskotkę (tak dla pocieszenia);)[size=small] [/size]
[img]https://pbs.twimg.com/media/Cm7x85SXgAAZ03Y.jpg[/img]
[/quote]
Oscar goes to..
[img]https://sklep.jagiellonia.pl/853-thickbox_default/maskotka-pszczolka.jpg[/img]
[quote='koziołek' pid='1362290' dateline='1549806271']
[quote='Trapez' pid='1362218' dateline='1549790901']
[quote='squier strat' pid='1362203' dateline='1549789313']
...bo pech chciał, że krzesełka były czyste :D
[/quote]
Na gts-ie skład słyszę biegając na błoniach
Na Cracovii nie słyszę będąc na stadionie
[/quote]
Zamiast się czepiać, że nagłośnienie nie działa przestań biegać po błoniach w trakcie ich meczów :D Proste i bez kosztowe rozwiązanie :P
Oczywiście to gruby żart, bez spiny :)
[/quote]
Można tez tak jak "sąsiad z krzesełek" na stadionie.
Ja była zmiana to [u]sprawdzał w internetach kto wchodzi na boisko[/u] - z głośników tego nie usłyszał .;)
Sprawa dotyczy sektora A jakby się ktoś pytał
Takie czasy mamy :) Niekiedy mam głupią myśl, że co będzie jak wcześniej dostanę powiadomienie niż bramkę zobaczę :P
[quote pid='1362251' dateline='1549796572']
Kurde każdy w temacie lajkonika dostrzega tylko to jaki on to jest "bee" [b]a nikt nie zauważył w tym dużego plusa jakim jest powrót NASZEJ maskotki. [/b]
[/quote]
[/quote]
Dokładnie, jest lajkonik są 3 punkty. 8-2 ze Szczakowianką zapadło niejednemu kibicowi w pamięć. Mi z takich rzeczy które robią dobrze jeszcze za nim zacznie się mecz jest obok lajkonika widok piłkarzy w tradycyjnym stroju z czarnymi spodenkami i getrami.
[quote='koziołek' pid='1362299' dateline='1549813553']
Takie czasy mamy :) Niekiedy mam głupią myśl, że co będzie jak wcześniej dostanę powiadomienie niż bramkę zobaczę :P
[/quote]
Ja mam to samo. Opóźnione streamingi zryły nam mózgi :D
[quote='sterby' pid='1362251' dateline='1549796572']
[/quote]
Nawet ja zauważyłem pozytyw z powrotem, trzeba czytać uważniej.
Trudny mecz, dobrze zagrany z naszej strony. Przeciwnik zawiesił poprzeczkę wysoko, szczęście było przy nas.
Z Lampucerą musimy jednak zagrać dużo lepiej w obronie.
[/quote]
Z Lampucerą nie może być takich momentów jak ostatnie 5 minut meczu. Wdawanie się w p0rzepychanki fizyczne z rywalem zamiast podania do dobrze ustawionego kolegi; bezpieczne podanie wszerz czy w tył (prowadzimy!) zamiast forsowania akcji do przodu, jakbyśmy musieli koniecznie strzelić na 3:1 - i wynikająca stąd strata. Czyli koniecznie więcej wyrachowania i jednak inteligencji w grze.
- Edytowany
[quote='ndjnh napisał:' pid='1362300' dateline='1549813575']
[quote pid='1362251' dateline='1549796572']
[quote]
Dokładnie, jest lajkonik są 3 punkty. 8-2 ze Szczakowianką zapadło niejednemu kibicowi w pamięć. Mi z takich rzeczy które robią dobrze jeszcze za nim zacznie się mecz jest obok lajkonika widok piłkarzy w tradycyjnym stroju z czarnymi spodenkami i getrami.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
8:1 wtedy było :) p.s. coś źle się kopiuje Twoja wypowiedź :)
[quote='Bruno' pid='1362269' dateline='1549799575']
Widzę Panie trenerze,że jak już Pan zacznie to nie wie,kiedy ma skończyć.. Smile Gratulację dla Pana i całej drużyny !
[/quote]
Podrzucali, podrzucali a potem zapomnieli złapać. Jestem przekonany, ze kiedyś po słabszym okresie ( każda drużyna ma), ktoś zapomni łapać.
A co do meczu. Fajny, emocjonujący mecz z punktu widzenia kibica. Myślę, ze przed Legią, takie wyciągnięcie wyniku po utracie gola, jest mentalnie mocniejsze od np. 3:0, bo by się mogli za pewnie poczuć.
Dobre zmiany, jak to ktoś powiedział, pokaz mi ławkę rezerwowych, a powiem ci jak mocna masz drużynę. Wynika z tego, że mamy dość mocną ekipę. Widać zgranie na boisku i poza nim, widać taką NIEKONTROLOWANĄ radość, super.
Mamy czasy, że czekam z niecierpliwością na każdy kolejny mecz, pamiętając, że to sport.
Lajkonik jaki jest, taki jest, ale przede wszystkim powinien więcej przebywać w okolicach sektora I, bo tam są jednak główni jego odbiorcy. Podejść tam, wręczyć kilu dzieciakmom jakieś małe gadżety itd. No chyba, że - jak pisał Diabeł, wędrówki koło ławki Piasta były nieprzypadkowe :)
[quote='Hrabia' pid='1362316' dateline='1549819185']
8:1 wtedy było :) p.s. coś źle się kopiuje Twoja wypowiedź :)
[/quote]
Masz racje, mój błąd. Pamiętałem samobój ale skąd drugą bramke :huh: W każdym razie mecz jest online i warto było sobie przypomnieć klimat tamtego stadionu
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DAVE_V5xp2c[/video]
Ja z kolei zapamiętałem ten mecz jako 8:0 dla nas i właśnie dlatego nie pasowało mi Twoje 8:2, więc sprawdziłem jaki był wtedy wynik i okazało się, że 8:1 :) zatem, wbrew pozorom też nie miałem racji :) prawie 15 lat minęło od tamtej pory ... starzejemy się ... :)
kiedyś szukałem na youtubie tekst komentatorów (chyba Polsatu) w trakcie meczu z Pogonią, że to nie San Siro tylko Polska I liga. Było to w internecie, ale potem znikło i nie znalazłem. Bycie wtedy na meczu, to było...cudo, jeżeli chodzi o atmosferę. Ciary szły.
Ian jest to na YT .... nawet niedawno ktos wrzucal te stare mecze na forum.... Musisz poszukac tylko... Jest ten komentarz o ktorym wspominasz...
Jak sie nie myle to w Starych zdjeciach ktos wrzucal ...
To prawda, pamiętam mecz z Ruchem w 2 lidze, chyba 3-2 było, albo mecz z Górnikiem, pierwszy po awansie, jak cały stadion pie.....ą lokomotywę, to gęsiej skórki się dostawało. To było coś. Ja mam pracowników, kibiców Górnika, byli wtedy u nas na wyjeździe i do teraz to wspominają. U nich też było kiepsko z kibicami ale się pozbierali i teraz jest moc, także można.
[quote='KruszynaKSC' pid='1362355' dateline='1549826271']
Ian jest to na YT .... nawet niedawno ktos wrzucal te stare mecze na forum.... Musisz poszukac tylko... Jest ten komentarz o ktorym wspominasz...
Jak sie nie myle to w Starych zdjeciach ktos wrzucal ...
[/quote]
ooooo dzięki, poszukam :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)