- Edytowany
Nie pisałem nic przed derbami bo stwierdziłem że nie ma sensu się nakręcać i w sumie wyszło mi na zdrowie. Nie ma się Panowie co łudzić, zawsze to będzie tak wyglądało. To jest już kur.a nawet nie śmieszne co się odpierdala w tym klubie. Nie mamy bramkarza, nie ma kto strzelić bramki a na koniec jeszcze jakis ku.wa debil puszcza doping z.playbacku. I się nakręciłem znowu noz kur.a zarząd w naszym klubie to jest jak połączenie kur.y z mulem. Nic ich nie nauczy a i wyrzucić ciężko. Filipiak nikt nie odbiera Ci Twoich zasług ale jak nie masz pomysłu i chęci to zostaw ten klub i Odejdz bo zabijasz to co my kibice Cracovi kochamy najbardziej. Dość tych upokorzeń i wiecznej frustracji. Trzeba przebudowac cały pion sportowy i zatrudnić Prezesa. Prezesa a nie ku.wa durnia który nie ma pojęcia o piłce , pajacuje w tej czapce i jeszcze opowiada kacapaly o schabowych itd.obrazajac kibiców swojego Klubu. Jak nie ma Pan za grosz honoru i ochoty zbudowania druzyny ktora nas nie będzie kompromitowac to pakuj Pan mandżur i siedź w tej Szwajcarii. A i weź Tabisza. Dołożę mu do biletu