Bardzo ostrożnie podchodziłem do Twojego Przyjścia do nas bo już niejednokrotnie przejechaliśmy się na gościach ze stolicy ale trzeba obiektywnie przyznać że dajesz radę -brawo Ty! :)
-
-
Janusz Gol - Witamy w Cracovii !
[quote='morata' pid='1363875' dateline='1550476729']
Tęsknicie dalej za Miro ?
[/quote]
Miro to Miro. Konkretny gość, na pewno by się przydał, choćby jako zmiennik Gola.
6 dni później
Janusz jesteś w tym momencie najlepszym pilkarzem Cracovii !!
Pan Piłkarz. Spokój, opanowanie. Kłaniam się nisko i dziękuję.
Gra jak profesor. Gdy do nas przychodził nie byłem przekonany czy będzie mu się chciało, czy wraca tylko odcinać kupony i sprawdzać stan konta po wypłatach. Jak się okazało chce mu się i jeszcze stał się filarem zespołu.
Do kiedy w końcu ma kontrakt? Gdzieś chyba w tym wątku mi mignęło, że do czerwca 2019, a w temacie o kontraktach jest napisane, że do czerwca 2020.
Wg. [url=http://www.90minut.pl/news/289/news2894629-Janusz-Gol-zawodnikiem-Cracovii.html]http://www.90minut.pl/news/289/news2894629-Janusz-Gol-zawodnikiem-Cracovii.html[/url] do 2020.
Mogł mieć bardzo fajną asyste przy podaniu do Siplaka, ktory jak no obrońce przystało mocno przypierdoIił w gałe i poleciala jak wiadomo. Kolejny bardzo dobry występ. Ojciec profesor Janusz!
Klasa!
on to Krychowiaka czapką nakrywa
Profesor ! super w odbiorze i rozegraniu a co najważniejsze super wymienność z Damianem który przy okazji staje się jeszcze lepszy.
Idealnie reguluje tempo gry, w głównej mierze to dzięki niemu cały zespół funkcjonuje tak, a nie inaczej. Z Dąbrowskim świetnie się uzupełniają, asekurując raz jeden raz drugi naszych skrzydłowych. Mają płuca ze stali i są wszędzie. Profesor!
Jesteś jak Józek Mihalik, przech.uj :rolleyes:
6 dni później
Dziwny ten wywiad Gola bardzo dziwny.....!
Pokazaliśmy kawał charakteru .
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/j_gol_pokazalismy_kawal_charakteru_video
Paradoksalnie po części ma rację ::) W sumie to kto pomyślał, że przy takiej grze, przy 0:2, uda się nam to wyrównać? Kompletnie nic nie grając doprowadziliśmy do remisu. Oczywiście to co stało się w końcówce to już kryminał i nie ma o czym gadać. Prawda jest taka, że jakby utrzymał się ten wynik 2:2, lub jakimś cudem strzeliliśmy na 3:2, to mimo że graliśmy dno, to dziś pisalibyśmy, że właśnie pokazaliśmy charakter, że po tym poznaje się prawdziwą drużynę, że nawet jak nie idzie to potrafi zdobyć punkty.
6 dni później
Może ktoś wrzucić sytuację jak Janusz "zdziurował" chłopa na początku drugiej połowy?
Jak sie patrzy na jego gre to czasem wydaje sie jakby wszystko robil w zwolnionym tempie,slamazarnie a z wiekszosci takich sytuacji wychodzi zwyciesko poprzez kiwniecie lub podanie.
Dokładnie, jak tak patrzę na to jak się porusza, to mam skojarzenie ze słoniem ::) Niby tak ciężko, jak z tą piłką kiwa zawodników czy coś to też mam wrażenie, że robi to na zwolnionych obrotach, a mimo wszystko rywale nie wiedzą co się dzieje :)
Ja mysle,ze oni sie go troche obawiaja, tzn maja respekt, nie potrafie tego inaczej wytlumaczyc. Czasem tak bywalo jak czlowiek gral i wiedzial,ze w przeciwnej druzynie jest typ co ma pokretlo, to jednak nie rzucalo sie na niego pressingiem z piana na ustach, tylko jednak zachowawczo atakowalo sie,zeby nie pojsc "na raz". Tyle,ze Gol to defensywny pomocnik,a nie drybler na skrzydle, wiec tymbardziej mnie to dziwi.
[quote='MakuKSC' pid='1368020' dateline='1552240039']
Ja mysle,ze oni sie go troche obawiaja, tzn maja respekt, nie potrafie tego inaczej wytlumaczyc. Czasem tak bywalo jak czlowiek gral i wiedzial,ze w przeciwnej druzynie jest typ co ma pokretlo, to jednak nie rzucalo sie na niego pressingiem z piana na ustach, tylko jednak zachowawczo atakowalo sie,zeby nie pojsc "na raz". Tyle,ze Gol to defensywny pomocnik,a nie drybler na skrzydle, wiec tymbardziej mnie to dziwi.
[/quote]
Pomaga to, że jak już się ktoś na niego rzuci, to on się zastawi, da sfaulować, zagra z klepki z kolegą albo puści piłkę podeszwą i ośmieszy gościa. No i przez następne pół godziny nikt już nie próbuje. Od czasu do czasu przypomina, czemu należy się go obawiać.
No gość robi naprawdę super robotę ze stoickim spokojem, a to udziela się reszcie zespołu.Myślę, że jest dużo lepszy niż Covilo ( oczywiśćie poza głową- był taki wywiad z Dialibą, który mówił zabawnie po polsku że Covilo -głowa dobra, a nogi słabe). Janusz będzie miał naprawdę ważne zadanie do wykonania i oby temu podołał!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)