Umiejętności na poziomie TKKF-u. Oddał jeden strzał na "wysokość czwartego piętra".
Probierz przed sezonem ogłaszał, że pół ligi się biła o Piszczka więc albo Probierz bezpardonowo bujał albo chodziło o inną ligę np. okręgową.
-
-
Filip Piszczek - powodzenia!
Może i pół ligi ale nie wspomniał która klasa rozgrywkowa :D
o ligę biznesu
nie ważne jak gra, ważne,że tani w utrzymaniu
Ale co wy chcecie od chłopaka? Czy gość dostał MINIMUM 3-4 do góra 5 podań, na tzw: "100" ? Jezeli nie to o co się przypierdzielać do chłopaka? Najwięcej PRETENSJI można mieć TYLKO DO 2 LINII do zawodników KREUJĄCYCH GRĘ
Sam byłem zwolennikiem tego transferu, ale jak porównałem go wczoraj do Cabrery, który wszedł w drugiej połowie, to różnica poziomów była niestety znaczna.
[b]Piszczek to nie jest nawet pół zawodnika ani nawet ćwierć napastnika no chyba ze mamy na myśli Łukasza z Dortmundu [/b]
Piszczek rozegrał w Sandecji co najmniej kilka dobrych spotkań , strzelił chyba z sześć goli - to , że do nas przyszedł nie dziwi więc . Wiadomo, że nie od razu mógł zastąpić Piątka i miał się uczyć u boku doświadczonego Olivy . Co z tego wyszło wiemy wszyscy , pomimo, że na razie raczej zawodzi to bym go nie skreślał a dał czas na spokojną pracę i przygotowanie do kolejnej rundy .
Nie chcę tego "piłkarza" widzieć więcej w naszym składzie!!! On się nie nadaje nawet do podawania piłek bo podejrzewam, że mógłby się przy tym zakręcić... A tego gościa, który go wyszarpał innym chcącym go klubom mówię staropolskie: w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j
Kolejny do odbudowania .
[quote='morata' pid='1346165' dateline='1541268136']
Kolejny do odbudowania .
[/quote]
Do odbudowy potrzebne są fundamenty a tu nie ma czego odbudować bo to nie jest piłkarz tylko jeden z wielu sprowadzonych szrotow
Gorszy niż Przemysław Kita
Widziałem jak przyjął sobie piłkę w środku pola, która mu odskoczyła gdzieś na 3-4 metry... spadłbym z krzesła ale na szczęście na B się raczej nie siedzi!
Czyli odbudowujemy takie ASY jak Culina, Serderov... Piszczek - kto jeszcze dołączy do tego szacownego grona? :|
Transfer Piszczka najlepiej pokazuje jakie zdolności wyszukiwania talentów i dobrych piłkarzy ma Guru Michał
Nazwa wątku "Filip Piszczek - powodzenia!" mówi wszystko. Brakuje tylko białych chusteczek.
Taki trochę Dudzic, tylko dużo wolniejszy. Max do pierwszej ligi, ale i to wątpliwe.
[quote='Sehtan' pid='1346190' dateline='1541273295']
Widziałem jak przyjął sobie piłkę w środku pola, która mu odskoczyła gdzieś na 3-4 metry... spadłbym z krzesła ale na szczęście na B się raczej nie siedzi!
Czyli odbudowujemy takie ASY jak Culina, Serderov... Piszczek - kto jeszcze dołączy do tego szacownego grona? :|
[/quote]
Piszczka nie odbudowujemy, bo wzięliśmy go w szczytowej formie. Nie wiem jak z Serderovem, ale podejrzewam, że podobnie.
Szkoda gościa. Ktoś go oszukał wmawiając, że może grać w Ekstraklasie. Mógł sobie spokojnie klepać dzisiaj w Sandecji na właściwym dla jego umiejętności poziomie rozgrywkowym.
Tylko, że grając na tym samym poziomie rozgrywkowym w słabej Sandecji (spadkowicz) strzelił 6 goli w 32 meczach Gdyby trzymał tą średnią to u nas powinien już mieć na koncie 2 gole.
[quote='leszeczek' pid='1346214' dateline='1541279221']
Tylko, że grając na tym samym poziomie rozgrywkowym w słabej Sandecji (spadkowicz) strzelił 6 goli w 32 meczach Gdyby trzymał tą średnią to u nas powinien już mieć na koncie 2 gole.
[/quote]
Z których to 6 goli 2 zapakował nam :)
Już kiedyś kupowaliśmy takich którzy słynęli głównie z tego, że gole strzelali wcześniej do naszej bramki ( Szczoczarz, Stasio Wróbel)
Zastanawiam się, jakie atuty ma ten piłkarz?
Biega jednostajnie, zero techniki, do tego zmarnował setke, która by nam pewnie dała zwycięstwo.
Spo-koj-nie. Rok do dwóch lat i będzie przekocur. Tako rzecze trener.
Biedronka, Lidl, coś koło 3200 brutto. Spierdalaj z tego biznesu póki żeś młody i roboty uczciwej możesz się nauczyć. Jak w temacie, powodzenia Filip.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Chyba niektórzy zapomnieli jak Piatek seryjnie marnował "setki" zaraz po przyjściu do nas. Ja w chłopaka wierzę. W najsłabszej w lidze Sandecji pokazał sie z dobrej strony i liczę, że wiosną odpali.
[quote='gargamel9998' pid='1346338' dateline='1541334708']
Chyba niektórzy zapomnieli jak Piatek seryjnie marnował "setki" zaraz po przyjściu do nas. Ja w chłopaka wierzę. W najsłabszej w lidze Sandecji pokazał sie z dobrej strony i liczę, że wiosną odpali.
[/quote]
Ja mu życzę dobrze, ale póki co to taki Piotrek Bagnicki go czapką nakrywa ;)
Brawo Ty. Twój wczorajszy występ sprawił że jesteś na dobrej drodze zastąpienia najbardziej irytującego do tej pory mnie piłkarza Cracovii M. Bartczaka. Masz okazję zostać [s]Bartczakiem[/s] Piszczkiem je*anym
[quote='gargamel9998' pid='1346338' dateline='1541334708']
[/quote]
Piątek marnował setki, ale ku*** umiał przyjąć chociaż piłkę, zastawić sie, podać, cokolwiek...
Dajcie mu spokój chłopak się stara,zapierdala a że nie wszystko mu jeszcze wychodzi to inny temat.
Za bardzo się spina ,za bardzo chce no i na razie jeszcze nie wychodzi .
Przyjdzie czas że i on będzie strzelał dla nas bramy tylko musi się odblokować,walnie pierwszą to już pójdzie z górki.
- Edytowany
Piotrek, Ty to czytasz co piszesz?
ja wszystko rozumiem, ale czy są jakieś symptomy?
chłopak bez szybkości i strasznie drewniany, jak on ma się odblokować ? z czego?
żeby dla nas strzelał to musi być spełniony jeden warunek - będziemy grać jedną lub dwie klasy niżej to wtedy coś strzeli,
może
Nie przesadzaj, w Sandecji strzelał w E-klasie.
Filip powinien pograć kilka kolejek w rezerwach, postrzelać na niższym poziomie, nabrać pewności siebie i wrócić do 1 drużyny. Szkoda tylko, że jakiś pajac rezerwy zlikwidował i wystawia chłopaka w Ekstraklasie robiąc mu coraz większą krzywdę.
[quote='3lvis' pid='1346466' dateline='1541400814']
Filip powinien pograć kilka kolejek w rezerwach, postrzelać na niższym poziomie, nabrać pewności siebie i wrócić do 1 drużyny. Szkoda tylko, że jakiś pajac rezerwy zlikwidował i wystawia chłopaka w Ekstraklasie robiąc mu coraz większą krzywdę.
[/quote]
Kiedy nie mamy rezerw powinno się organizować mecze sparringowe dla tych co nie grają .Ale lepiej oszczędzć a póżniej się dziwimy , że niektórzy piłkarze nie są w rytmie meczowym .
ale z kim grać te sparingi skoro wszyscy grają mecze ligowe ?
tego raczył nie wiedzieć tylko Probierz
Takie mecze można organizować we wtorki czy środy a poza tym czy ktoś może odmówić zespołowi z EK-y ?
[quote='squier strat' pid='1346484' dateline='1541407238']
ale z kim grać te sparingi skoro wszyscy grają mecze ligowe ?
tego raczył nie wiedzieć tylko Probierz
[/quote]
No jak z kim ??!! Z gts-em, przecież oni zdaje się też wycofali rezerwy z rozgrywek. Derby rezerw co tydzień, a co :)
Ktos wyzej porownal Piszczka do Piatka...Nie ma co tu porownywac... od poczatku widac bylo ze Piszczek w niczym nie moze sie rownac do Piatka jak do nas przychodzil...
Piatek mimo ze nie byl skueczny i na jednego gola potrzebowal 3 setki to Piszczek nawet nie dochodzi do polowy tych setek co mial Piatek...Zero jakiejs walki...zero jakiegos zrywu do sprintu...zero jakiejs agresywnosci...nie wiedze w tym chlopaku kompletnie nic...Piatek potrafil sie zastawic...zawalczyc o pilke ,doskoczyc wystawic sie na pozycje...a ten chlopak nie robi nic...naprawde jestem nim strasznie zawiedziony ...nie wiem czy jest przemeczony treningami czy co ze takie jest jego podejscie do gry?? Przeciez on nawet wiatru nie robi...naprawde nie widze w nim checi ....
Obym sie milo zaskoczyl nim jeszcze w tym sezonie... Liczylem i pisalem o nim ze jest jeszcze w wieku gdzie moze sie wybic...gdzie moze podniesc swoje umiejetosci na tyle by isc pokopac gdzies w lepszej lidze....jak narazie mylne te mysli mialem....na chwile obecna nie nadaje sie do niczego...
Naprawde zawod u mnie straszny jesli sie rozchodzi o tego zawodnika...
[quote='hank' pid='1346474' dateline='1541405889']
[quote='3lvis' pid='1346466' dateline='1541400814']
[/quote]
Kiedy nie mamy rezerw powinno się organizować mecze sparringowe dla tych co nie grają .Ale lepiej oszczędzć a póżniej się dziwimy , że niektórzy piłkarze nie są w rytmie meczowym .
[/quote]
Mecze sparingowe to nie to samo co regularna gra w rezerwach,nawet na poziomie III czy IV ligi...no ale u nas ku*** mamy oszczędnosci Jakubka a ten Pajac Probierz się na to zgodził..
@krak06 . To nieprawda co piszesz i było to juz wielokrotnie dementowane i na forum i gdzie indziej.
Likwidacja rezerw (na rzecz potężnego u-19 ) to autorski pomysł Probierza. Zdążył
go wcielić w Jagiellonii i u nas.
Oczywiście może się bronić ,że nie przewidział likwidacji CLJ U-19. Ale tak czy inaczej
juz latem sam trener przyznał ,ze był to błąd.
Siemion i Cetnar trenowali skoki na koncercie Kultu.
[quote='Rock' pid='1346502' dateline='1541412775']
Siemion i Cetnar trenowali skoki na koncercie Kultu.
[/quote]
A co to ma do Piszczka?? chciales go piniformowac ze starzy sie dobrze bawia?? ;)
[quote='Khalid' pid='1346501' dateline='1541412092']
@krak06 . To nieprawda co piszesz i było to juz wielokrotnie dementowane i na forum i gdzie indziej.
Likwidacja rezerw (na rzecz potężnego u-19 ) to autorski pomysł Probierza. Zdążył
go wcielić w Jagiellonii i u nas.
Oczywiście może się bronić ,że nie przewidział likwidacji CLJ U-19. Ale tak czy inaczej
juz latem sam trener przyznał ,ze był to błąd.
[/quote]
Nawet jesli tak, to w klubie powinny być CLJ-19 i drużyna rezerw..co z tego,że sie przyznał do błedu.teraz widać tego skutki...a co do duetu JF-JT to na pewno się cieszyli,że pare zł mniej wydadzą...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)