Czas żeby stary chłop poszedł do pracy.
-
-
Sebastian Strózik.Witamy po debiucie w Ekstraklasie!
Takimi właśnie Strózikami jest Comarchowe niebo usłane
Przepraszam ze napisalem mlody... rzeczywiście on juz ma 22 lata... takze pasuje idealnie do comarchowego zarzadzania... tani i chuja gra 😆
Ale co to w sumie ma wspólnego z Comarchem... jak chce grać w rezerwie, to niech se gra, ktoś musi. O 1 zespole nie ma co marzyć.
Mam taka nadzieję !
Młode chłopaki, które były na obozie, najpewniej dołączą ro rezerwy. Kapek, Wójcik, Ożóg, Urban, Jodłowski - to jest dla nich naturalne miejsce na ten moment, a mam nadzieję, że po dobrej rundzie któryś wskoczy do 1 zespołu. Najbliżej chyba ten ostatni, no i jest jeszcze Zaucha. Na ten moment do rezerw musi zostać zesłany Thiago, niech sobie przypomni, co to jest gra w piłkę, bo jakoś zapomniał.
Thiago sobie nie ma co przypominać, bo on akurat w piłkę nigdy grać nie umiał.
Od początku nie mam kompletnie do niego przekonania.
Mnie drewno do kominka niedawno oferowali powyżej 500zł za metr... Drewno w cenie - sprzedać.
Sorry za bezpośredniość, ale jak już ktoś pisał, ani młody, ani perspektywiczny.
87 dni później
Sebastian Strózik został zgłoszony do rozgrywek PKO Ekstraklasy w barwach Cracovii.
23-letni napastnik ostatnio był zawodnikiem rezerw krakowskiego klubu.
Za:
http://www.90minut.pl/news/322/news3222493-Sebastian-Strozik-w-kadrze-Cracovii.html
Wykorzystaj drugą szansę !!!!
😎
Bo trzecia dopiero w wieku 28 lat
Cetnarski bez kontraktu... takze bądźcie czujni...
Kryzys, drewno w cenie
Atak Strózik-Balaj to by było coś do zapamiętania na lata.
Jak Nykiel i Żytko. Piękne czasy.
Widać że trener pozbył się złudzeń...
No Jacek już chyba całkowicie odleciał skoro Strózik ma nas zbawić.
Trener tak śpiewa jak mu zagrają .
Gdyby mu się nie podobało złożyłby wypowiedzenie. Przecież nic nie musi
[quote]#post1551481 Gdyby mu się nie podobało złożyłby wypowiedzenie. Przecież nic nie musi[/quote]
Ale z czegoś trzeba żyć...
A Strozik w pierwszym składzie to kwintesencja pięterka
Ja myśle że się przyda na zmiennika na ostatni kwadrans, jest szybki, przy dobrym wyniku na dobicie przeciwnika
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)