Już tak na chłodno! Ależ zupełnie inny sobotni poranek po wygranej ! po wygranej w dramatycznych okolicznościach ! po wygranej z przeciwnikiem delikatnie mówiąc mało lubianym! Brawo Pasy!
-
-
CRACOVIA - Lechia Gdańsk 24.11.2017 (piątek), godz. 18:00
Ktoś pisał o spi********* weekendzie - dla mnie jest super . :) Wygrali piłkarze i hokeiści . I tak trzymać .
- Edytowany
Najlepsze jest to ze po 70 min ( wyrownianiu ) chopy zaczely grac jak NIE Cracovia, beda jaja jak sie okaze ze Probierz mial racje i problem tkwi w gowach a nie nogach.
Troche luzu i wszystko zacznie wychodzic :)
[quote='Slapi1988' pid='1291673' dateline='1511601584']
Najlepsze jest to ze po 70 min ( wyrownianiu ) chopy zaczely grac jak NIE Cracovia, beda jaja jak sie okaze ze Probierz mial racje i problem tkwi w gowach a nie nogach.
Troche luzu i wszystko zacznie wychodzic :)
[/quote]
Jeśli tak jest to po wczorajszym zwycięstwie powinniśmy dalej wygrywać . Czy otworzymy serię zwycięstw ? Wkrótce się okaże .
To coś słabe te głowy mają ,raz mają potem znów nie mają itd.:)
[quote='piotrek67' pid='1291677' dateline='1511602004']
To coś słabe te głowy mają ,raz mają potem znów nie mają itd.:)
[/quote]
Taka przypadlosc jak u kobiet podczas krwawych dni ;) takze moze cos byc na rzeczy...bo wydmuszki naszych kopaczy bardzo powoli sie napelniaja...
na spokojnie, początek bardzo ostrozny, takie szachy jak ktos lubi wyswiechtane porownania, wrecz asekurancko i widac bylo treme. Potem jakby trema zeszla ale nic sie nie zazebialo. Przyszla feralna akcja i bramka Peszki, gong jakby natchnal w naszych nowe sily.
Bramka Piatka uwolnila ich zupelnie, koncowka bardzo dobra. Mam nadzieje ze to bedzie solidny zastrzyk pwenosci i wiary w siebie, bo tego bylo naszym trzeba. Ciagle wyglada to siermieznie i pilkarsko slabo, ale licze ze z rozpedu sie wyluzują i bedzie łatwiej.
w sumie nic nowego, ale nie przestaje mnie dziwić jak mozna grac kompletną pytę a nagle zwrot o 360 stopni i grają jak z nut ;)
Nie na moje nerwy takie mecze.
Ja to widze tak: w pierwszej polowie paralizujemy przeciwnika totalnym antyfutbolem. A jak juz wszyscy, w tym kibice, maja mysli samobojcze to zaczynamy grac. No jest to jakas metoda.
[quote='link' pid='1291693' dateline='1511603450']
Ja to widze tak: w pierwszej polowie paralizujemy przeciwnika totalnym antyfutbolem. A jak juz wszyscy, w tym kibice, maja mysli samobojcze to zaczynamy grac. No jest to jakas metoda.
[/quote]
Pisałem już o tym jakiś czas temu, my sprowadzamy przeciwnika do naszego poziomu, poziomu kopaniny, a potem czasem się coś uda ::) Tak było np. z Termalicą u nas, tak było wczoraj, widać było że Lechia gra lepiej, tzn. w polu, więcej piłką, swobodniej itd., ale w drugiej połowie Lechia wdała się w naszą grę i zaczęła się jedna wielka kopanina ::) To akurat nam się udaje.
I dodam jeszcze, że według mnie mimo że trochę się z tego nabijam wyżej, bo faktycznie nie jest to zbyt piękne i nie jest to futbol na tak, to jednak coś w tym jest. A mianowicie mam na myśli, że w jakimś sensie za Probierza jeśli idzie o grę defensywną, to mam wrażenie, że potrafimy zneutralizować przeciwnika, owszem stwarza czasem jakieś zagrożenie, ale często mimo prowadzenia gry, mimo niby tego, że ich gra lepiej wygląda, to często nic, kompletnie nic z tego nie wynika. Jeszcze jakby do tego doszły jakieś atuty z przodu to może to zacznie w końcu fajnie wyglądać.
Słaby, ale z emocjonującą końcówką mecz. Wygrana tym cenniejsza, że z przeciwnikiem, który wydawałoby się, wraca do formy.
Nie możemy zaczynać grac dopiero w 70 minucie, bo do tego czasu silniejszy, albo lepiej dysponowany przeciwnik strzeli nam 2 - 3 gole.
O trendzie się nie wypowiadam, bo po Lubinie już miało być lepiej.
Hasło wczorajszego dnia: "jeśli nie wiesz co zrobić z piłką oddaj ją przeciwnikowi"
[quote='Diabel' pid='1291685' dateline='1511602936']
w sumie nic nowego, ale nie przestaje mnie dziwić jak mozna grac kompletną pytę a nagle zwrot o 360 stopni i grają jak z nut ;)
[/quote]
360 to pełny obrót
wiadomo, tu słowna konstrukcja artystyczna ::) mam zawsze beke z tego, myslalem ze przejdzie bez zauwazenia :D
Hehehe czyli był czas na edycję ;D szkoda że nie pyklo
Ale dziś mam dobre samopoczucie. No normalnie szok. Nie wiem komu mam dziękować ale pewnie wszystkim.....oprócz Jakuba oczywiście.
Jestem ciekawy jak to wpłynie na frekwencję z Koroną??
[quote='SaNtO' pid='1291622' dateline='1511563327']
Dziecka trzeba się pozbyć wypożyczyć do 4 ligi a szrot że spadkowicza może czyścić buty cetnarskiemu. Ten to zapierdzielal cały mecz
[/quote]
Człowieku grałem kiedy Ciebie nie było jeszcze na świecie a pisałem posty kiedyś jako Albert.Odpisuję bo kompletnie się z Tobą nie zgadzam.1.Końcówka Cetnarskiego w Cracovii była żałosna ale zostać mógł "za zasługi"2.Jeżeli "dziecko"to Kamil Pestka to oprócz jednego błędu co zresztą wytknął mu Probierz grał bardzo poprawnie.Sprawdź oceny Kamila na forum i nie pisz głupstw o IV lidze.W dzisiejszym składzie zespołu jest obok Helika największym naszym talentem którego trzeba tylko doszlifować.
[quote='Kacyk' pid='1291634' dateline='1511566561']
[quote='leszeczek' pid='1291631' dateline='1511564853']
Tak oglądam kilka razy ten faul(?) przed bramka betonów i już wiem co powie "pansławek". Javier zbyt mocno wypuścił sobie piłkę, praktycznie stracił ją na korzyść lechisty i wykorzystał kontakt z Wojtkowiakiem by się przewrócić. Kontakt Javiera z Wojtkowiakiem uzna za dopuszczalną grę ciałem.
[/quote]
Bardzo bym się zdziwił.
Karny był ewidentny.
A Pan Sławek, moim zdaniem, w przypadkach kontrowersyjnych raczej staje po stronie sędziego. A ten kontrowersyjny nie był. Karny jak stąd do Gdańska.
[/quote]
Pisałem o faulu na Hernandezie przed golem dla betonów.
Ten karny (swoją drogą) był obok bramki ;)
[quote='Albert' pid='1291707' dateline='1511604842']
Dziecka trzeba się pozbyć wypożyczyć do 4 ligi a szrot że spadkowicza może czyścić buty cetnarskiemu. Ten to zapierdzielal cały mecz
[/quote]
Człowieku grałem kiedy Ciebie nie było jeszcze na świecie a pisałem posty kiedyś jako Albert.
[/quote]
Człowieku dalej piszesz jako Albert. Ale chyba nie czytasz zbyt często że nie wiesz z kogo kręcę bekę
[quote='Albert' pid='1291707' dateline='1511604842']
[/quote]
Człowieku grałem kiedy Ciebie nie było jeszcze na świecie a pisałem posty kiedyś jako Albert.Odpisuję bo kompletnie się z Tobą nie zgadzam.1.Końcówka Cetnarskiego w Cracovii była żałosna ale zostać mógł "za zasługi"2.Jeżeli "dziecko"to Kamil Pestka to oprócz jednego błędu co zresztą wytknął mu Probierz grał bardzo poprawnie.Sprawdź oceny Kamila na forum i nie pisz głupstw o IV lidze.W dzisiejszym składzie zespołu jest obok Helika największym naszym talentem którego trzeba tylko doszlifować.
[/quote]
Albert - nie złapałeś chyba sarkazmu i beki z "wypierdalaczy"
Swoją drogą dalej piszesz jako Albert. Pogubiłeś się w nikach?
- Edytowany
[img]http://pics.tinypic.pl/i/00948/gtx57xyjq09h.jpg[/img]
Fakt uno -nie pisałem od zmiany formy strony bo nowe logowanie jakoś mi nie wychodziło bo pokazuje mi się login"Albert zmień użytkownika" i dalej nie wiem o co to chodzi,fakt duo-chyba nie załapałem sarkazmu zwłaszcza,że posty na stronie Kamila do których dotarłem po wpisie są pozytywne nawet od Santo,fakt trio musicie wybaczyć problemy komputerowe gościowi który pierwsze mecze oglądał przez dziury w drewnianym płocie Garbarni na Ludwinowie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)