Rock już jakiś długi czas nie przygotowywał opraw także bardzo wątpliwe jest by stworzył jakąś sektorówkę :) a nawet jak przygotował projekt to na czyjąś prośbę choć tu akurat nie wiem jak było.
Po meczu czuję się zawiedziony bo po bramce na 1:1 na prawdę liczyłem na wygraną.
-
-
Cracovia - Wisła Płock, 25 września 2017 (poniedziałek) godz. 18:00
Przegrana z takimi paralitykami oznacza, że możemy już nie wygrać do końca rundy. Dawno nie widziałem przy Kałuży tylu prezentów ze strony rywali. Momentami wyglądało to jakby dogadali się z naszymi na remis, a że nasi są tragiczni, goście chcieli im dorównać, ale się nie udało i przypadkowo wygrali.
W Cracovii zero pressingu, gry obronnej, ruchu bez piłki, pomysłu na akcje, dryblingów na skrzydle, klepek na środku. Jedno wielkie nic. Tak słabi nie byliśmy nawet za Ulatowskiego. Na trybunach degrengolada jest już od jakiegoś czasu, ale bez młynka wyglądało to jeszcze gorzej.
[quote='koziołek' pid='1281453' dateline='1506374496']
Rock już jakiś długi czas nie przygotowywał opraw także bardzo wątpliwe jest by stworzył jakąś sektorówkę :) a nawet jak przygotował projekt to na czyjąś prośbę choć tu akurat nie wiem jak było.
[/quote]
uderz w stół. Advocatus diavoli
czy ja piszę że ten projekt był wczoraj, albo nawet przed rokiem. A jak nie wiesz - to się nie wtrącaj ::P :D
dobra, nie będę ciągnął tematu, ale wiedz, że nie pozwolę sobie na takie gów.niar.skie zagrywki jakie czasem stosuje kolega Łukasz. Szczególnie, ze wyszło "przyganiał kocioł" :P
Chciałem Ci tylko pokazać jak durne są te Twoje określenia w stylu "ZieloTalibów" "StawoTalibów" itp.
A teraz pokaż w końcu zdjęcie tej sektorówki bo jestem ciekawy co tam za haki trzymasz w archiwum :D
Podsumowując:
Cracovia jest zupełnie pozbawiona siły ognia - bardzo słaba ofensywa, brak linii pomocy, brak strzałów z dalszej odległości, nieumiejętność stwarzania sytuacji bramkowych (spowodowany słabą drugą linią, brakiem reżysera i skrzydłowych), brak partnera w ataku dla Piątka.
Czy trener powinien wystawiać Covilo, który po kontuzji nie jest w pełni sił i z powodu "maski" nie wszystko widzi na boisku (vide pierwsza stracona bramka)?
Obrona praktycznie w żadnym meczu nie zagrała w tym samym zestawieniu, więc jak ona ma się "zgrywać"?
[b]Jednak największym problemem Cracovii jest fatalna ofensywa - dlatego zespół nie jest zdolny zdobyć więcej niż jednego gola na mecz![/b]
Wydaje się, że w okienku transferowym zupełnie pominięto kwestię kto będzie zdobywał bramki (poza Piątkiem) i nie sprowadzono ani skrzydłowego, ani reżysera gry, ani drugiego napastnika. Stąd kreatywność zespołu w ofensywie jest niemal zerowa.
Jeżeli ostatnie 15 minut meczu, jedyne co leci z trybun to "nie chce się grać" (jeden raz)...
Jeżeli od razu po meczu z trybun nie ma ani jednego hasła z trybun, wyrażającego dezaprobate z postawy grajków i w ogóle żadnego hasła
Jeżeli wkłady do koszulek po skończonym meczu, nie podchodzą nawet pod kibiców tylko improwizują i podchodzą nawet pod sektor Płocka im podziękować...
Jeżeli tyle mają do powiedzenia w tym temacie, ludzie kumaci na trybunach...
JEŻELI NIE MA ŻADNEGO POJAZDU W STRONĘ PIŁKARZY I SZTAB - TO OZNACZA, ŻE POZOSTALI KIBICE MUSZĄ CHYBA ZWYCZAJNIE ZAPROTESTOWAĆ NA SWÓJ SPOSÓB I NIE PRZYJŚĆ NA KOLEJNY MECZ ORAZ ODDAĆ SWÓJ KARNET ( O ILE MOŻNA).
albo się szanujemy albo przestajemy się dokładać finansowo do kosztów zorganizowania jednego meczu.
Jaka gra takie trybuny. Nie każdy "kibic" ma profity z niekrzyczenia nieładnych przyśpiewek na zarząd czy grajków.
Bo żeby płótno wywiesić na meczu, z konkretnym hasłem w tej sprawie to przecież trzeba mieć zgodę decyzyjnych nawet na innym sektorze.
Chyba już tak było w 2014 albo 2015. Ja się już na takich zasadach nie bawię. Dosyć.
Myślałem, że mnie puści, ale nici. Trzyma. Nie wiem kto ma profity z głaskania tabisza. Ale ja mam już dość. Na dziś to ostatni mecz. Nie mam nic do Pana Probierza. filipiak z tabiszem udowodnili mi sami, że w klubie nic się nie zmieni. Dopóki nie zrobi się porządku z zarząde, przestaję obrażać pamięć Cracovii. Koniec z nazywaniem filipiako-tabiszo tworu nazwą ukochanego klubu
Szkoda się denerwować i strzepic ryja...
Legendarny doping z B nie dał nam zwycięstwa. Niesłychane biorąc pod uwagę że punkty zdobywa się podobno na trybunach.
[quote='tomex' pid='1281419' dateline='1506371521']
[quote='KOTU' pid='1281221' dateline='1506361399']
To nie wina trenera, ze zarząd jest do *****
[/quote]
aha, coś mi umknęło. Od kiedy to w zarządzie są:
Covilo - odpuszczający krycie (0:1)
Sandomierski - puszczający szmatę między nogami (1:2)l
i Siplak - sparaliżowany i patrzący z zaciekawieniem co się dzieje pod naszą bramką (1:3)
i który z nich jest prezesem?
[/quote]
Kiedyś była taka wlepka, chyba 2004-2006,(...) Lepiej widoczni, widocznie lepsi (...). Moim zdaniem zarząd wziął to sobie do serca. 1) Zwalniamy trenera tuż przed startem okresu przygotowawczego. 2) Zatrudniamy znanego i medialnego trenera z sukcesem. 3) Wykupujemy bardzo drogiego zawodnika. 4) osłabiamy zespół. Sukces medialny murowany. Właśnie o to mam pretensję. Nie zapomnijmy jeszcze o znanym dyrektorze sportowym z zarzutami!
Swoją droga to skandal ,że musimy grać w rezerwowych strojach na swoim stadionie .
Ciekawe czy Klub raczy zaprotestować?
No właśnie - czemu zagraliśmy w czarnych a nie w pasy?
A kto niby w klubie miałby zaprotestować? ::) Pewnie dlatego graliśmy w czarnych, bo zarząd stwierdził, że musimy oszczędzać pasiaste stroje, może zaczyna brakować kompletów, a tutaj jeszcze trochę do końca sezonu zostało? ;)
Krotko i zwiezle na temat, 1 bramka Covilo - niestety nie jest soba w kasku i po kontuzji, nie powinien grac w ogole, dopoki nie bedzie zupelnie zdrowy, wczesniej dawal nam wazne punkty, teraz nie ma tego atutu jakim byla fenomenalna gra glowa.
2 bramka - Sandomierski, to byl dramat, cytujac klasyka "poziom TKKF", nie ma najmniejszego znaczenia,ze pozniej obronil sytuacje sam na sam, ta druga bramka zalatwila mecz, reszta byla tylko konsekwencja.
Oczywiscie wisienka na torcie to nasz "Lewandowski", sam go do niego porywnywalem, pewnie ze wzgledu na to,ze obaj sa typami drewnianego napastnika, tyle tylko,ze roznica pomiedzy nimi jest taka, ze ten prawdziwy Lewandowski zrobil ogromne postepy nawet w kwestii techniki pilkarskiej, nie mowiac juz o sprawnosci fizycznej, wygimnastykowaniu etc. Tu sie klania charakter zawodnika, za bardzo Piatek zapatrzyl sie w Roberta, ktory tez lubi wymachiwac rekami, klocic sie z sedzia, ale on ma do tego prawo, bo laduje multum bramek w bundeslidze, lidze mistrzow i kadrze, a nasza marna kopia napastnika nie potrafi wykorzystac takiej patelni, nawet nie trafiajac w swiatlo bramki. Ten moment byl kluczowy dla przebiegu meczu, gdzie tak naprawde istotne byly punkty a nie styl. W takich sytuacjach Kapustka z zimna krwia wykanczal akcje, a byl mlodszy od naszego napadziora. Najgorsze jest to,ze zamiast pokory widac u niego bute, te usmieszki, machanie grabiami. Jesli rzeczywiscie wrzucal jakiemus kibicowi, to juz jest naprawde skadnal.
O samej grze nie ma co pisac, Plock pozwolil nam na wiecej niz inne druzyny, a i tak nie potrafilismy przytrzymac pilki w srodku, to jest najwieksza bolaczka, brakuje Dabrowskiego w formie, on bylby w stanie wyjsc do pilki obroncom i uspokoic gre. Mam nieodparte wrazenie,ze najlepszym rozwiazaniem dla tego klubu bylby tandem trenerski z dwoma odmiennymi filozofiami gry, cos w stylu Stawowy+Majewski lub Zielinski+Probierz.
Niestety, ale jakie pensje tacy piłkarze, nasz zarząd jest jak moja stara - która chciała kupić za 20 tyś zł duży samochód dobrej marki niestary niewymagający żadnych napraw.
Jak żałujemy dać konkretną kasę za Wacka czy jakiegoś kozaka któremu trzeba dać 50 czy 60 tyś. to bierzmy szrot który ma takie wady że popełnia błędy w kluczowych sytuacjach, a najgorsze jest to że marnujemy kasę za kilku słabych zawodników z których i tak nie ma pożytku zamiast kupić jednego dobrego.
I nie uważam że Miro jest szrotem, bo chłopak jest po kontuzji ,a tylko problem że nie mamy żadnej alternatywy za niego, żadnego zawodnika który byłby gwiazdą, na którego zwracali by uwagę trenerzy innych drużyn.
[i]Wczoraj, 18:23
Ciekawy szalik Dąbrowskiego... [/i]
[url=https://twitter.com/hashtag/CRAWP%C5%81?src=hash&lang=pl]https://twitter.com/hashtag/CRAWP%C5%81?src=hash&lang=pl[/url]
- Edytowany
[quote='osama12' pid='1281236' dateline='1506362188']
Ch.uj z wynikami. Interesy i uklady grup na Cracovii z zarzadem najważniejsze. Lizcie po jajach pilkarzy i tabisza. Byle się hajs zgadzal.
[/quote]
Jakie interesy, jakie układy?!!! Co ty pierdolisz. Jakim chujem bez zasad trzeba być żeby kogoś bezpodstawnie oczerniać.
A jaja to ty będziesz lizać skoro masz takie pedalskie zapędy, wszystko wiedzący kumaczu.
- Edytowany
[quote='Piszpan Jerzy' pid='1281481' dateline='1506390770']
Jeżeli ostatnie 15 minut meczu, jedyne co leci z trybun to "nie chce się grać" (jeden raz)...
Jeżeli od razu po meczu z trybun nie ma ani jednego hasła z trybun, wyrażającego dezaprobate z postawy grajków i w ogóle żadnego hasła
Jeżeli wkłady do koszulek po skończonym meczu, nie podchodzą nawet pod kibiców tylko improwizują i podchodzą nawet pod sektor Płocka im podziękować...
Jeżeli tyle mają do powiedzenia w tym temacie, ludzie kumaci na trybunach...
JEŻELI NIE MA ŻADNEGO POJAZDU W STRONĘ PIŁKARZY I SZTAB - TO OZNACZA, ŻE POZOSTALI KIBICE MUSZĄ CHYBA ZWYCZAJNIE ZAPROTESTOWAĆ NA SWÓJ SPOSÓB I NIE PRZYJŚĆ NA KOLEJNY MECZ ORAZ ODDAĆ SWÓJ KARNET ( O ILE MOŻNA).
albo się szanujemy albo przestajemy się dokładać finansowo do kosztów zorganizowania jednego meczu.
Jaka gra takie trybuny. Nie każdy "kibic" ma profity z niekrzyczenia nieładnych przyśpiewek na zarząd czy grajków.
Bo żeby płótno wywiesić na meczu, z konkretnym hasłem w tej sprawie to przecież trzeba mieć zgodę decyzyjnych nawet na innym sektorze.
Chyba już tak było w 2014 albo 2015. Ja się już na takich zasadach nie bawię. Dosyć.
[/quote]
Następny "profity za nie śpiewanie" Kto dostaje te profity , ile i za co ?!!!
[quote='Blady Niko' pid='1281545' dateline='1506414865']
[i]Wczoraj, 18:23
Ciekawy szalik Dąbrowskiego... [/i]
[url=https://twitter.com/hashtag/CRAWP%C5%81?src=hash&lang=pl]https://twitter.com/hashtag/CRAWP%C5%81?src=hash&lang=pl[/url]
[/quote]
Zgodowy z Lechem, a kto uważa inaczej ten kretyn(nie ubliżając nikomu).
[quote='MosadKsc' pid='1281546' dateline='1506415024']
[quote='osama12' pid='1281236' dateline='1506362188']
Ch.uj z wynikami. Interesy i uklady grup na Cracovii z zarzadem najważniejsze. Lizcie po jajach pilkarzy i tabisza. Byle się hajs zgadzal.
[/quote]
Jakie interesy, jakie układy?!!! Co ty *****. Jakim ***** bez zasad trzeba być żeby kogoś bezpodstawnie oczerniać.
A jaja to ty będziesz lizać skoro masz takie pedalskie zapędy, wszystko wiedzący kumaczu.
[/quote]
Oki, ja mam w takim razie tylko jedno pytanie, bo z tego co widzę to jesteś z grupy mającej dużo do powiedzenia na Pasach. Dlaczego nie krzykniecie chociaż parę razy na Tabisza w czasie meczu lub nie przekażecie takiej informacji ludiom z młyna ? Przez takie pogłoski o jakich pisze osama12, ludzie na trybunach boją się wystąpić przez Tabiszowi. Pojechanie po nim przez młyn ucięło by wszelkie spekulacje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)