Kanach - pierwsze minuty w lidze i od razu je*any na tym forum.
Steblecki - wraca po kontuzji, jest je*any
Zje*y powinien zbierać Javi, który jak na podstawową "10" zagrał najgorzej
-
-
Cracovia - Jagiellonia 1:1, 09.09 (sobota) godz. 20:30
Obiektywnie trzeba przyznać że te zmiany były dramat. Kanach pokazwlmswoim brakiem motoryki czemu nie gra u Probierza. W ciągu 3 minut dwa razy spóźniony ciął równo z trawą od razu łapiąc kartkę. Przy bramce też prosiło się bardziej o interwencję ala' Terry czyli rzucam się pod piłkę jakby mial 9chronic życie swojej rodziny choćby nawet twarzą.
Steblecki po kontuzji natomiast również nic ale niewiele więcej dawaj Hernandez wi3c zmiana niestety jeden do jednego.
Przez 88 minut nie wyglądało to źle. To co wyprawiał Wdowiak woła o pomstę do nieba. Steblecki drugi....
No tak czytając co poniektórych to mamy w kadrze paru Ronaldo, paru Lewandowskich, paru Messi.... i dlaczego nie wygrywamy ?
A prawda jest taka że mamy co mamy
Ale zawodnicy w końcu walczą, od pierwszej do ostatniej minuty z całych sił- na ile ich stać.
Młodziutka ta drużyna
Myślę ze zacznie jeszcze fajnie grać , bo na tą chwilę to na pewno chce im się chcieć a to dobrze wróży na przyszłość
Solidnie dalej pracując dobre mecze przyjdą....
[quote='gargamel9998' pid='1277332' dateline='1505038380']
Kanach - pierwsze minuty w lidze i od razu je*any na tym forum.
Steblecki - wraca po kontuzji, jest je*any
Zje*y powinien zbierać Javi, który jak na podstawową "10" zagrał najgorzej
[/quote]
Ja w tej sytuacji nie je..ię Kanacha czy Stebleckiego tylko Probierza. Za zestawienie jedenastki, za zestawienie ławki rezerwowych, za zmiany. Czy Szczepaniak na treningach wygląda gorzej od Stebleckiego?
[quote='Trapez' pid='1277362' dateline='1505042153']
Młodziutka ta drużyna
Myślę ze zacznie jeszcze fajnie grać , bo na tą chwilę to na pewno chce im się chcieć a to dobrze wróży na przyszłość
Solidnie dalej pracując dobre mecze przyjdą....
[/quote]
zgoda, tylko jak widzą., że wypruwają z siebie żyły, a taki złamany ch.j z gwizdkiem bez przerwy odbiera im punkty w ostatnich minutach, to może im się odechcieć chcieć :(
[quote='MakuKSC' pid='1277065' dateline='1504985304']
Churchill,***** z forum I od Pasow sie ***** jak nie masz szacunku do tych ktorzy sobie za nia zyly wypruwaja.co do meczu,nie mam szansy wiele zobaczyc,bo musze sie posilkowac jakas transmisja na necie,ale przynajmniej widze walke I pozytywny wynik,a tym ktorzy pluja na Trenera,ktory robi porzadek w szatni I probuje uleczyc tego raka,ktory toczy ten klub podczas ery filipiaka,mowie krotko,na gtsie macie styl,wiec wolna droga. Trafia nam sie Trener,ktory chce zbudowac druzyne walczaca o wynik do samego konca inawet jesli wifac,ze pilkarsko niektorym brakuje wiele,to przynajmniej oni o ten wynij beda walczyc do ostatniej kropli potu.niestety placzki zydowskie beda rzucac mu klody pod nogi,bo zawsze jest powod do niezadowolenia,ale chyba nie zdajecie sobie sprawy z tego ze w ten sposob autoryzujecie kolejne lata sanatorium pod nazwa Cracovia,a z tym trzeba skonczyc raz na zawsze. Kazdy tu przychodzacy ma wiedziec,ze czeka go zapierdalanie na chwale najstarszego klubu w Polsce. Teraz tylkoliczyc zeby dowiezli ten wynik I wyszarpali te 3 pkty z gardla jagielloni.
[/quote]
Bo co, bo mnie zbijesz? Mam prawo się wypowiadać, bo od tego jest forum. Jak Ci się nie podoba, to nie czytaj!
Prawda jest też taka, że "dzięki" Marciniakowi, Stefańskiemu i Gilowi straciliśmy co najmniej 4-6 punktów. Jakże inne byłoby postrzeganie naszej drużyny z tymi punktami ? Odpowiedzcie sobie kur.jący na stadionie i przy klawiaturze.
I znowu dupa.
Po co Probierz wystawia Pestkę, który nie jest przygotowany na 90 minut? Co robi Wdowiak na boisku? Po co wpuszczani są na boisko Kanach i Steblecki?
Nie potrafię tego zrozumieć.
Nie potrafię też zrozumieć zachowania pana piłkarza Piątka, który w sytuacji bezpośrednio przed stratą gola, będąc na spalonym, idzie bez sensu do piłki i podaje ją do bramkarza przeciwników. Przecież powinien spokojnie poczekać na obrońcę babyjagi i wtedy go przyatakować. Trochę pomyślunku i cwaniactwa. Ale czego wymagać od pana piłkarza, który twierdził w wywiadzie po meczu pucharowym z Tychami, że najważniejsze było zdobycie tam 3 punktów.
Napisałem maila z prośbą do Canal+ o ustawianie naszych meczów na wcześniejszą godzinę.
Prośbę swoją umotywowałem lękiem, przed sytuacją, kiedy kamera pokaże mój sektor, a ja będę spał na siedząco. ;)
Zmiany :po "mojemu"
Steblecki - po kontuzji i takiej przerwie trudno mieć do niego pretensje , że jest bez formy , na twardo grającego przeciwnika zmiana bez sensu - raczej wpuscilbym Szczepaniaka
Siplak - dał bardzo dobra zmianę ale raczej wpuściłbym Sowaha
Kanach - kolejny młodzieniec rzucony na głęboką wodę , nie dziwię się , że od razu nie wszedł w mecz, za pierwszy faul od razu dostał żółtko - inni tylko ostrzeżenia , na te ostatnie minuty /mając taka a nie inną ławkę/ za Dimuna wpuscilbym raczej właśnie Siplaka
@Hank
Gdybyś chodził na mecze, to byś o Kanachu tego nie napisał - to był jego drugi faul na przestrzeni 2 minut.
[quote='Jarek44' pid='1277087' dateline='1504988733']
Przestańmy proszę pier... o dawaniu czasu temu oszołomowi... Ja jestem wyrozumiały, ale to co MP zrobił z Cracovią, to jest kryminał.
[/quote]
Czyli co, lepszy Zielinski w garsci niz Probierz na dachu ? bo przeciez wiekszosc byla zadowolona, ze Zielinski wylecial, a w jego miejsce przyszedl Probierz :rolleyes:
E tam lepszy Fornalik albo Bartoszek albo Wdowczyk tylko żaden z nich cudow nie zrobi bo do tego trzeba mieć lepszych zawodników a my pozbywamy się jednego szrotuu a w jego miejsce ściągamy drugi raz lepszy raz gorszy. Jak masz 5 tys zł to choćbyś nie wiem jak kombinował to kupisz zawsze szrot nie samochód, i nawet jak kupisz tych samochodów za 5 tys. 10 to i tak okaze się że nie ma czym jechać na wakacje .
Tak z ciekawości, nikt nie miał wczoraj podobnej reakcji jak ja po naszej bramce? Moja radość nie była jakaś ogromna, bo podświadomie czułem że nie dowieziemy tego wyniku do końca, a na 2:0 nas nie stać. Dlatego też moja irytacja po meczu była stosunkowo mała, bo po prostu czegoś takiego się spodziewałem.
[quote='KamilloLce' pid='1277488' dateline='1505067615']
Tak z ciekawości, nikt nie miał wczoraj podobnej reakcji jak ja po naszej bramce? Moja radość nie była jakaś ogromna, bo podświadomie czułem że nie dowieziemy tego wyniku do końca, a na 2:0 nas nie stać. Dlatego też moja irytacja po meczu była stosunkowo mała, bo po prostu czegoś takiego się spodziewałem.
[/quote]
Pisałem o tym parę postów wyżej. Wczoraj jakoś na meczu czułem się przedziwnie, kompletnie mnie ten mecz w żaden sposób nie emocjonował. I tak samo miałem po bramce dla nas, jakoś specjalnie się nie cieszyłem, a stracona bramka faktycznie też frustrowała jakby mniej, dawniej to bym pewnie był wściekły na stratę punktów w taki sposób, wczoraj natomiast trochę jakby to po mnie spłynęło.
[quote='stary kibol' pid='1277378' dateline='1505044811']
Prawda jest też taka, że "dzięki" Marciniakowi, Stefańskiemu i Gilowi straciliśmy co najmniej 4-6 punktów. Jakże inne byłoby postrzeganie naszej drużyny z tymi punktami ? Odpowiedzcie sobie kur.jący na stadionie i przy klawiaturze.
[/quote]
Tak szczerze, abstrahując od czarnych nieudaczników, uważasz, że gramy dobry futbol...???
Tak na spokojnie. Szesnasta drużyna (w poprzednim sezonie 14), bez kilku podstawowych zawodników (ogólnie 1-2-4, dom 0-2-1) - zremisowała u siebie z drużyną czwartą (w poprzednim sezonie 2) (ogólnie 4-1-2, wyjazdy 3-0-0). Pytanie: kto powinien być zadowolony po remisie (zaznaczamy, że bramka dla drużyny wyżej sklasyfikowanej padła w sytuacji co najmniej kontrowersyjnej? Czy kibice szesnastej drużyny cieszą się, a przynajmniej szanują ten punkt?
[quote='Churchill' pid='1277372' dateline='1505043739']
[quote='MakuKSC' pid='1277065' dateline='1504985304']
Churchill,***** z forum I od Pasow sie ***** jak nie masz szacunku do tych ktorzy sobie za nia zyly wypruwaja.
[/quote]
Bo co, bo mnie zbijesz? Mam prawo się wypowiadać, bo od tego jest forum. Jak Ci się nie podoba, to nie czytaj!
[/quote]
Napisal ten, co mnie straszyl na privie, ze ma mnie na oku (oprocz tradycyjnego zwyzywania).
Dzięki temu tematowi mogę wreszcie napisać,że ten cały Sheridan to niezły ogórek jest:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)