Wygrajmy coś może w końcu dla odmiany?
-
-
Cracovia - Górnik Zabrze 3:3 (1:2), 18 sierpnia (piątek), 20:30
Niech taki Kądzior na długo zapamięta ten mecz - aby nie mógł odpuścić sobie (i ojcu) że poszedł do Zabrza. Atmosferą na trybunach pewnie stadionu Żaboli nie przebijemy - ale niech Pasiaki zostawią serca na boisku. Chcę powtórki wyniku z sezonu spadkowego Górnika (i niech dzięki grze naszych defensorów na długo straci miejsce w podstawowej jedenastce).
[quote='Rock' pid='1270522' dateline='1502661106']
[/quote]
Oj tam, wystarczy, że chłopaki powalczą do 70 minuty i kibicowi Cracovii to wystarczy. Jak wygramy to w ogóle będzie euforia, ale jak się nie uda to też spoko, pamiętajcie, że w tym momencie moglibyśmy grać z Izolatorem w III lidze.
[quote='Aston1906' pid='1270527' dateline='1502663139']
[quote='Rock' pid='1270522' dateline='1502661106']
[/quote]
Oj tam, wystarczy, że chłopaki powalczą do 70 minuty i kibicowi Cracovii to wystarczy. Jak wygramy to w ogóle będzie euforia, ale jak się nie uda to też spoko, pamiętajcie, że w tym momencie moglibyśmy grać z Izolatorem w III lidze.
[/quote]
Dołóż cudzysłów, żeby było wiadome, że chodzi Ci o symbol tamtych lat, a nie rzeczywisty stan, Izolator gra w IV lidze ;P
- Edytowany
Ciekawe czy MP skorzysta już w tym meczu z Hernandeza? Ja bym go wystawił, w końcu cały czas był w grze.
Edit
Jednak z Panathinaikosem już nie grał.
[quote='Jarek44' pid='1271021' dateline='1502862542']
Ciekawe czy MP skorzysta już w tym meczu z Hernandeza? Ja bym go wystawił, w końcu cały czas był w grze.
[/quote]
Według Transfermarkt zagrał w tym sezonie tylko jeden mecz...
tylko zwycięstwo.
Podoba mi się taka forma pierwszego posta w temacie meczoeym. Informacje o przeciwniku, linki do skrótów, podsumowanie pauzujacych kartkowiczow i kontuzjowanych, jakaś historia spotkań itp. Jak dla mnie gusto może w takim stylu zakładać wszystkie wątki meczowe nawet jeśli przegramy 0-5.
A co do samego meczu chcialbym zobaczyć na LO chwalonego po PP Sowaha i przynajmniej przez pół godziny nasza nowa dyche..
[quote='Arro' pid='1271038' dateline='1502873446']
Podoba mi się taka forma pierwszego posta w temacie meczoeym. Informacje o przeciwniku, linki do skrótów, podsumowanie pauzujacych kartkowiczow i kontuzjowanych, jakaś historia spotkań itp. Jak dla mnie gusto może w takim stylu zakładać wszystkie wątki meczowe nawet jeśli przegramy 0-5.
A co do samego meczu chcialbym zobaczyć na LO chwalonego po PP Sowaha i przynajmniej przez pół godziny nasza nowa dyche..
[/quote]
Punkt 1/ pełna zgoda , wiadomości potrzebne każdemu kibicowi dostępne bez szukania - brawo autor
Punkt 2/ niech Sowah dostanie szansę i udowodni przydatność albo ...
Dzięki. Poprawiłem trochę ten wpis (dzięki [url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=3416]@jarkos_[/url] za uwagę), dodałem najnowszy skrót etc. Ale jeśli przegramy 0:5 to nigdy więcej się za zakładanie nie biorę.
A jeśli wygramy w podobnym stosunku ? ;)
[quote='gusto' pid='1271076' dateline='1502880205']
Dzięki. Poprawiłem trochę ten wpis (dzięki [url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=3416]@jarkos_[/url] za uwagę), dodałem najnowszy skrót etc. Ale jeśli przegramy 0:5 to nigdy więcej się za zakładanie nie biorę.
[/quote]
Nie gadaj. Wątki meczowe trzeba inicjować profesjonalnie a Ty zbliżyłeś się do tego standardu. Zakładaj bez względu na wynik, w końcu wypracujesz formę w której zawarte będą wszystkie informacje o rywalu, a zabobony wsadźmy sobie w wiadome miejsce :)
Wejdź na priva.
Trzeba zagrać tak jak z dziewczynami z Myślenic. Od początku wysoki i skuteczny pressing. Przyda się dobre zwycięstwo na przełamanie i zdobycie pewności siebie.
- Edytowany
Sędziuje nam :
Cracovia - Górnik Zabrze, godz. 20:30, sędzia: Paweł Raczkowski (Warszawa).
za www.90minut.pl
- Edytowany
ciekawe czym podpadliśmy przyd*pasowi RRR przesmyckiemu, że ma takich sku*wie*i arbitrów przydziela?
A który arbiter w tej lidze nie jest sku*wie*em bo już się pogubiłem?
na przyszłość czytaj uważniej moje posty.
Ja nie lubię [b]aż[/b] czterech:
raczkowski
frankowski
marciniak
kwiatkowski
a że bez przerwy nam ich dają to już nie moja wina
Dobra robota z pierwszym postem wątku gusto :)
A co do meczu - tylko 3 pkt!
[quote='tomex' pid='1271322' dateline='1502971572']
na przyszłość czytaj uważniej moje posty.
Ja nie lubię [b]aż[/b] czterech:
raczkowski
frankowski
marciniak
kwiatkowski
a że bez przerwy nam ich dają to już nie moja wina
[/quote]
Czyli nie akceptujesz +/- 50% sędziów. W dotychczasowych 5 meczach gwizdało nam 2 z tej 4. teraz 3. Statystycznie nie ma powodu zarzucać komuś złą wolę.
W tym sezonie w 6 meczach 3 razy - 50%
W zeszłym w 37 meczach - 18 razy (21pkt) - ciut poniżej 50% natomiast punktowo ponad 53%, czyli ta nielubiana połowa asystowała przy większej liczbie punktów niż ci mniej skurw...li.
Tomex Twoje teorie są za przeproszeniem gów.o warte.
Prawdą jest natomiast że tych 4 nie lubisz i tego nikt Ci nie zabierze :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)