Na lepszą grę potrzeba czasu, czasu, czasu, zgrania i doświadczonych graczy. To co wystarczyło na niemrawą Lechię okazało się bezproduktywne na fizyczną Koronę. W drugiej połowie nas nie ma. Katastrofalne błędy w I połowie. Brak takiego cwaniactwa boiskowego na przetrzymanie piłki po 1 i 2 bramce. I gra jak na sparingu. Niestety wygląda, że taka amplituda emocji nas czeka. Od zachwytu (Lechia) do złorzeczenia (Korona). Mam tylko nadzieję, że na derby będziemy na górce, a nie w dole naszych umiejętności.I jeszcze jedna uwaga: nie ma trenerów CUDOTWÓRCÓW. Dotyczy to również Michała Probierza.
-
-
Korona-Cracovia 31.07.2017 g:18:00
- Edytowany
Rymaniak MVP :cool: teraz tylko czekac jak w meczu z nami, graczem meczu bedzie Adas Marciniak.
Przegrywamy z Koroną na jej stadionie i chyba nie powinno to dziwić , Korona zapewne jak w poprzednim sezonie walczyć będzie o ósemkę my zapewne jak co roku o utrzymanie stąd 4-2 nie zaskakuje,naiwni liczyli na punkty ci sami którzy liczyli na konkretne wzmocnienia przed miesiącem. Przykro było patrzeć na grę naszych, na to jak Rymaniak z dziecinną łatwością ogrywał Pestkę i Deję naszych nowych graczy! Dużo pracy przed Probierzem !
Fajnie ze Probierz chce wprowadzac mlodych ... ale takie mecze pokazuja ze mlodosc bez doswiadczenia nic nie znaczy. Dzis nie mial kto wziac na siebie ciezaru gry a bez lidera w obronie defensywa nie istniala.
Kubel zimnej wody dla nas kibicow .. i dla trenera.
Poziom gry indywidualnej , zespołowej oraz taktycznej (od 1-1) DO DUPY nawet jak na standardy naszej
śmiesznej ekstraklasy.
Duży wstyd nam drużyna zrobiła.
Pozostaje iść pierdolnąć łiski
[quote='wrobelson' pid='1266330' dateline='1501523587']
Rymaniak MVP meczu :cool:
[/quote]
W życiu chyba widziałem już chyba wszystko, to chyba koniec internetu :)
[quote='Orlean' pid='1266332' dateline='1501523757']
Przegrywamy z Koroną na jej stadionie i chyba nie powinno to dziwić , Korona zapewne jak w poprzednim sezonie walczyć będzie o ósemkę my zapewne jak co roku o utrzymanie stąd 4-2 nie zaskakuje,naiwni liczyli na punkty ci sami którzy liczyli na konkretne wzmocnienia przed miesiącem. Przykro było patrzeć na grę naszych, na to jak Rymaniak z dziecinną łatwością ogrywał Pestkę i Deję naszych nowych graczy! Dużo pracy przed Probierzem !
[/quote]
Pestka jest młody, ale Deja to doświadczony rzekomo 24-latek
Profesor z Tabiszem uwierzyli, że z Pestką, Wilkiem, Helikiem, Siplakiem czy Drewniakiem zawojujemy ligę, dzisiaj przyszło pierwsze ostrzeżenie, w sobotę będzie drugie, a................ do derbów jeszcze 2 tygodnie.
Dzisiejszy wynik i gra pikarzy to woda na mlyn dla Pottera... oj uzyje se chlop dzis na klawiaturze :) :) :) Pojedzie ze szklem jak z bura suka... ;)
Miliony , Probierz , korporacja, zapowiedzi , srutocja , dewocja i przyszedł Rymaniak i wszystko rozpierniczył.
I na forum już wahadło poszło w drugą stronę, znowu gramy o utrzymanie, a nie o mistrza? :)
Według mnie tak na chłodno. Dobre pierwsze z 30minut, do straty gola na 1:1, do tego momentu graliśmy naprawdę nieźle, agresywnie, szybki doskok po stracie, szybkie powroty itd, przypominało to mecz z Lechią. W momencie utraty gola coś kompletnie siadło. Według mnie przegięliśmy przez pierwsze 30minut z intensywnością, bo ewidentnie było widać, że wyłączono nam po prostu prąd i to był tak naprawdę koniec meczu dla nas, co świetnie widać było w 2połowie, gdzie zawodnicy kompletnie nie mieli już siły. Pytanie czy nie było błędem takie agresywne granie od początku? Pewnie nasi ostro teraz trenują, trzeba nadrobić zaległości za Zielińskiego i zrobić przygotowanie na jesień, tylko w takim razie można się było spodziewać, że ostre treningi odezwą się dziś i może trzeba było zagrać bardziej zachowawczo?
Dlatego ja za bardzo nie wiem co myśleć po tym spotkaniu. Przed sezonem brałem pod uwagę taki scenariusz, że będzie trzeba naprawić błędy Zielińskiego, przycisnąć drużynę, dać jej w kość, tak by w kolejnych miesiącach były siły do grania i może się to odbyć kosztem pierwszych spotkań. Jeśli to jest przyczyna dzisiejszej porażki i zaowocuje to świetnym przygotowaniem drużyny w kolejnych miesiącach, to takie koszty trzeba ponieść. Raczej ku temu się skłaniam, bo trudno mi uwierzyć by zespół przez tydzień tak pod względem fizycznym nagle zjechał, a przecież z Lechią wytrzymali pełne 90minut.
Natomiast martwi gra defensywa i utrata goli po prostych błędach indywidualnych. Z przodu też za wiele nie pokazaliśmy. No nic, trzeba czekać na mecz z Lechem i zobaczymy co wtedy przyjdzie nam oglądać.
To co? Lecimy z tej ligi już? Rozpierdolić całą drużynę na już? :D
Tak półżartem, obawiam się że Miro po kontuzji ma skuchy, a jak mawiał dr House ze skuch się nie wychodzi... przegrał dzisiaj pojedynków główkowych tyle co łącznie w poprzednim sezonie
Najważniejsze to nie przegapić tego właściwego momentu, kiedy należy zwolnić trenera.
[quote='zac' pid='1266340' dateline='1501524050']
Profesor z Tabiszem uwierzyli, że z Pestką, Wilkiem, Helikiem, Siplakiem czy Drewniakiem zawojujemy ligę, dzisiaj przyszło pierwsze ostrzeżenie, w sobotę będzie drugie, a................ do derbów jeszcze 2 tygodnie.
[/quote]
Bo to była ściema przed derbami ,na trybunie siedziały psióry ! :)
- Edytowany
https://twitter.com/tomaszporebski/status/892083206970900480
Sorry nie moge wkleic bo pisze z tel
Atakujemy pro junior system czy jak to się zwie, jest szansa na podium. Konkretna kasiorka.
Ja bym tego Rymaniaka kupil, widac ze ma pojecie.
KOMPROMITACJA - RYMANIAK OGRYWA CRACOVIĘ
tak słabo grającej Cracovii jak w II połowie to kilka lat nie widziałem, gdzie to przygotowanie kondycyjne i taktyczne niestety "balonik pękł" "pobudka ze snu o potędze" ale wygrane DERBY mogą wymazać dzisiejsza kompromitację i tego trzeba się trzymać
:)
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20476195_1627951953916108_8578349625159169908_n.jpg?oh=72dd0d9261cd5db33df6eb7124d5229a&oe=5A375448[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)